laxanoulis Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 19 Μαϊου Στις 17/5/2025 στις 2:20 ΜΜ, StavrosD είπε Αν ισχύει η τιμή μάλλον θα πάρω και εγώ ένα. Περιμένω νεότερα. Η τιμή ισχύει. Μόλις μίλησα μαζί τους. Είναι παραγγελία που γίνεται απευθείας στην Apple, όπως αναγράφεται και στις πληροφορίες της παράδοσης. Επίσης, όντως θέλει 30% προκαταβολή για να γίνει η παραγγελία και το υπόλοιπο το πληρώνεις όπως επιθυμείς. 1
ThisIsPanos Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Στις 19/5/2025 στις 10:48 ΠΜ, laxanoulis είπε Η τιμή ισχύει. Μόλις μίλησα μαζί τους. Είναι παραγγελία που γίνεται απευθείας στην Apple, όπως αναγράφεται και στις πληροφορίες της παράδοσης. Επίσης, όντως θέλει 30% προκαταβολή για να γίνει η παραγγελία και το υπόλοιπο το πληρώνεις όπως επιθυμείς. Συγγνώμη που το βρήκες αυτό σε αυτή την τιμή; Κοιτάω στη σελίδα τους αλλά δεν το βγάζει.
laxanoulis Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ThisIsPanos είπε Συγγνώμη που το βρήκες αυτό σε αυτή την τιμή; Κοιτάω στη σελίδα τους αλλά δεν το βγάζει. Μόνο με SKU το βρίσκεις απ' ότι καταλαβαίνω. Εμένα με αναζήτηση στο Google μου το έβγαλε πρώτο πρώτο. Link εδώ: https://www.istorm.gr/products/mac-mini-apple-m4-chip-with-10-core-cpu-and-10-core-gpu-24gb-512gb-gigabit-ethernet?_pos=1&_psq=ZIMU9&_ss=e&_v=1.0 3 ώρες πριν, ThisIsPanos είπε Συγγνώμη που το βρήκες αυτό σε αυτή την τιμή; Κοιτάω στη σελίδα τους αλλά δεν το βγάζει. Edit: Εδώ και η αναζήτηση του Google. Δεύτερη επιλογή. Τώρα, το γιατί δεν μπορούμε να το βρούμε από αναζήτηση γενική στις κατηγορίες, δεν ξέρω. Επεξ/σία 20 Μαϊου από laxanoulis
ThisIsPanos Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 3 ώρες πριν, laxanoulis είπε Μόνο με SKU το βρίσκεις απ' ότι καταλαβαίνω. Εμένα με αναζήτηση στο Google μου το έβγαλε πρώτο πρώτο. Link εδώ: https://www.istorm.gr/products/mac-mini-apple-m4-chip-with-10-core-cpu-and-10-core-gpu-24gb-512gb-gigabit-ethernet?_pos=1&_psq=ZIMU9&_ss=e&_v=1.0 Edit: Εδώ και η αναζήτηση του Google. Δεύτερη επιλογή. Τώρα, το γιατί δεν μπορούμε να το βρούμε από αναζήτηση γενική στις κατηγορίες, δεν ξέρω. Υπάρχει περίπτωση να έχουμε link και για τα 16 gb? Γιατί έλεγα να το πάρω αν είναι ασφαλές και δεν έχει καμία διαφορά με τα άλλα. Σε ευχαριστώ και για την απάντηση.
laxanoulis Δημοσ. 21 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, ThisIsPanos είπε Υπάρχει περίπτωση να έχουμε link και για τα 16 gb? Γιατί έλεγα να το πάρω αν είναι ασφαλές και δεν έχει καμία διαφορά με τα άλλα. Σε ευχαριστώ και για την απάντηση. Όχι, δεν έχω βρει κάτι για το 16αρι. Αλλά εκ των πραγμάτων εν θέλεις το 16/256 το base price θεωρώ πως είναι αρκετά καλό, ήδη. Όταν ξεκινάς και προσθέτεις RAM και SSD, εκεί ξεφεύγει η κατάσταση. Τώρα το ποσό ασφαλές είναι να κάνεις παραγγελία σε τέτοια τιμή, τι να σου πω. Εμένα μου είπαν ότι ισχύει η τιμή που φαίνεται, όπως επίσης εάν το προσθέσεις στο καλάθι το εν λόγω προϊόν συνεχίζει να ισχύει η τιμή των 999€... Edit: Για το 16/256, εάν σε ενδιαφέρει αυτός ο συνδυασμός, δες skroutz που είναι κοντά στα 100€ κάτω από τις μεγάλες αλυσίδες. Αλλιώς δες και εδώ στο forum στις αγγελίες. Υπάρχουν πολλά σφραγισμένα σε καλή τιμή και με απόδειξη. Επεξ/σία 21 Μαϊου από laxanoulis 1
laxanoulis Δημοσ. 21 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 21 Μαϊου 23 λεπτά πριν, StavrosD είπε Θα δίνατε 400€ παραπάνω για M4 pro; Και τα 2 με 24GB/512GB. Ανάλογα γιατί το χρειάζεσαι... Εάν είσαι casual user για web browsing κτλ κτλ θα έλεγα όχι. Εάν κανείς βαρύ, και πάνω απ' όλα επαγγελματικό editing video, photography κτλ κτλ, ίσως να αξίζει. Αλλά καλώς ή κακώς σε τέτοια χρήματα χτίζεις tower τούμπανο.
StavrosD Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου Xcode development με ελαφρύ 3d app development. Ίσως αργότερα και unreal engine.
laxanoulis Δημοσ. 21 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, StavrosD είπε Xcode development με ελαφρύ 3d app development. Ίσως αργότερα και unreal engine. Θεωρώ πως εάν δεν βγάζει χρήματα ή εάν δεν είσαι καθαρός επαγγελματίας δεν υπάρχει λόγος να πας σε Pro. Ένα 24/512, όπου τα 24 θα σε βοηθήσουν σε ΑΙ λειτουργίες μελλοντικά, θεωρώ πως είναι υπέρ αρκετά. Γνώμη μου πάντα όλα τα παραπάνω γιατί δεν είναι και κανένας ειδικός. Ρίξε και μια ματιά στο Reddit μήπως βρεις καμιά περίπτωση σαν τη δική σου. Επεξ/σία 21 Μαϊου από laxanoulis 1
26ska Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Το μόνο mini m4 που αξίζει φουλ στα χρήματα του είναι το 16-256 όλα τα αλλά αρχίζει μετά και γίνεται ασύμφορο. 3
StavrosD Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Η προσφορά δεν υπάρχει πλέον. @26ska Αξίζει σίγουρα τα χρήματά του και σίγουρα καλύπτει το 95% των μαθητών και φοιτητών αλλά για επαγγελματίες τα 256GB είναι πολύ λίγα. Το Xcode έχει μέγεθος περίπου 20GB εγκατεστημένο. Για να το αναβαθμίσεις μέσω του Apple Store χρειάζεσαι περίπου άλλα 32GB τουλάχιστον, 12GB ο installer και 20GB για την αποσυμπίεση των αρχείων για την αναβάθμιση. Αν εγκαταστήσεις και simulator θέλεις τουλάχιστον 6GB ανά simulator. Δεν μιλάω για εξωτικά σενάρια όπου θα πρέπει να κατεβάσει κάποιος simulator για διαφορετικές εκδόσεις iPhone (διαφορετικές διαστάσεις οθόνης και διαφορετικές εκδόσεις iOS για έλεγχο συμβατότητας) αλλά τουλάχιστον 1 simulator iPhone και ένα simulator iPad θα τα εγκαταστήσεις. Άλλα 40GB περίπου χρειάζονται για το MacOS. Ήδη έχει φύγει ο μισός δίσκος. Στο προηγούμενο Mac είχα 512GB για το MacOS και 512GB για τα Windows. Θυμάμαι μόνιμα να χάνω χρόνο για να αδειάζω τον δίσκο. Προσωπικά προτείνω τουλάχιστον 512GB συν έναν εξωτερικό δίσκο για downloads και εγκατάσταση εφαρμογών που δεν χρησιμοποιούμε συχνά. Όπως προαναφέρθηκε, παίζει ρόλο και η χρήση. Αν κάποιος είναι επαγγελματίας ο χρόνος του κοστίζει, θα του βγει πιο ακριβή η έκδοση με μικρό δίσκο επειδή θα χάνει χρόνο για να αδειάζει χώρο. Αν κάποιος είναι χομπίστας, μαθητής ή φοιτητής που έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο και η έκδοση με τα 256GB είναι μια χαρά! Επεξ/σία 3 Ιουνίου από StavrosD 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα