Kwnna__ Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα με έγραψαν σήμερα για κλήση παράνομου παρκαρίσματος.Είχα παρκάρει το αμάξι μου στην σκουφά 45 και ενεργοποίησα από την εφαρμογή my athens pass την στάθμευση για μισή ώρα .Μετά από 5 λεπτά αφού είχα παρκάρει είδα ότι είχα πάρει κλήση .Το αμάξι μου ωστόσο όταν μπήκα να τσεκάρω στην εφαρμογή την απόδειξη δεν έγραφε τη σωστή διεύθυνση παρκαρίσματος που ήμουν αλλά πιθανώς επειδή δεν εστίασε το gps είχε ενεργοποιήσει στάθμευση στην λυκαβηττού που είναι η παράλληλη στην στροφή στα 40 μέτρα . Στην αρχή σκέφτηκα να πάω να κάνω ένσταση ότι δεν εστίασε καλά το gps , δηλαδή σφάλμα της εφαρμογής και να δείξω και το αποδεικτικό πληρωμής ,στην πορεία όμως κατάλαβα από την κλήση ότι ο χώρος που ήμουν στην σκουφά, έτσι και αλλιώς,είναι για πάρκινγκ ορισμένων κατηγοριών οχημάτων για κάτοικους με άδεια,με έγραψαν δηλαδή για το P -70 (40€) το οποίο δεν το είχα πάρει ποτέ χαμπάρι (παίζει να είναι ο μόνος δρόμος στην σκουφά που να είναι κάτοικοι με άδεια ,όλοι οι άλλοι λένε πληρωμή) και άρα από ότι καταλαβαίνω η ένστασή μου θα πάει άκλαφτη και θα μου πούνε ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα έτρωγα κλήση. Το μόνο που περνάει σαν τελευταία ευκαιρία από το μυαλό είναι ότι η Λυκαβηττού ξέρω ότι είναι σίγουρα οδός που επιτρέπεται πάρκινγκ μόνο σε κατοίκους με άδεια ,οπότε θεωρητικά εμένα δεν θα έπρεπε να μου χρεώσουν χρήματα και να μου "επιτρέψουν " να παρκάρω εκεί που με βάση την εφαρμογή είχα παρκάρει καθώς δεν είναι πάρκινγκ ελεγχόμενης στάθμευσης...Υποθέτω θα έπρεπε να βγάζει κάποιο μήνυμα ότι "δεν είναι στις περιοχές που επιτρέπεται για επισκέπτες" ....κατι τέτοιες μπούρδες που γράφει ,και όχι απλά να τραβάνε τα λεφτά και εμείς να μένουμε ήσυχοι και ανυποψίαστοι. Ξέρει κανείς σίγουρα αν στα πάρκινγκ για κατοίκους με άδεια αρκεί το καρτελάκι που σου δίνει ο δήμος ή και εκεί πληρώνεις αντίστοιχα με τους επισκέπτες ;Στο ίντερνετ που ψάχνω δεν βγάζει κάτι σαφές και αυτοί στην αστυνομία θα με βγάλουν τρελή σίγουρα. Επεξ/σία 16 Μαϊου από Kwnna__ 2 1
vasilllis Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Θα μπορουσες να το κανεις προταση.Καλο θα ηταν. Για τα υπολοιπα μην ψαχνεις καμια δικαιολογια.
lector Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Τρελη δεν ξερω αν θα σε βγαλουν, αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δε θα καταλαβουν χριστο απο οσα λες. Οχι επειδη φταις εσυ, αλλα επειδη παιζει να μην ειναι ικανοι να αντιληφθουν τι συνεβη.
JakeKaufman Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Εφόσον πάρκαρες σε θέση μόνιμου κατοίκου ορθώς σε έγραψαν. τα υπόλοιπα περί του γιατί σε άφησε η εφαρμογή να πληρώσεις είναι δικαιολογίες του πωπου 9
Dante80 Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) 13 hours ago, Kwnna__ said: και αυτοί στην αστυνομία θα με βγάλουν τρελή σίγουρα. Αυτό θα κράταγα στην θέση σας. Προχωρήστε παρακάτω. Επεξ/σία 17 Μαϊου από Dante80 3
Bourdoulas Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Η εφαρμογή σε ενημερώνει κάθε φορά πως θα πρέπει να βεβαιωθείς ο ίδιος ότι επιτρέπεται το παρκάρισμα. Δεν πρόκειται να βρεις το δίκιο σου. Για αρχή δεν έχεις δίκιο. Έκανες ένα λάθος, σε όλους μας έχει συμβεί. 2
poulinos Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) 23 hours ago, Kwnna__ said: Καλησπέρα με έγραψαν σήμερα για κλήση παράνομου παρκαρίσματος.Είχα παρκάρει το αμάξι μου στην σκουφά 45 και ενεργοποίησα από την εφαρμογή my athens pass την στάθμευση για μισή ώρα .Μετά από 5 λεπτά αφού είχα παρκάρει είδα ότι είχα πάρει κλήση .Το αμάξι μου ωστόσο όταν μπήκα να τσεκάρω στην εφαρμογή την απόδειξη δεν έγραφε τη σωστή διεύθυνση παρκαρίσματος που ήμουν αλλά πιθανώς επειδή δεν εστίασε το gps είχε ενεργοποιήσει στάθμευση στην λυκαβηττού που είναι η παράλληλη στην στροφή στα 40 μέτρα . Στην αρχή σκέφτηκα να πάω να κάνω ένσταση ότι δεν εστίασε καλά το gps , δηλαδή σφάλμα της εφαρμογής και να δείξω και το αποδεικτικό πληρωμής ,στην πορεία όμως κατάλαβα από την κλήση ότι ο χώρος που ήμουν στην σκουφά, έτσι και αλλιώς,είναι για πάρκινγκ ορισμένων κατηγοριών οχημάτων για κάτοικους με άδεια,με έγραψαν δηλαδή για το P -70 (40€) το οποίο δεν το είχα πάρει ποτέ χαμπάρι (παίζει να είναι ο μόνος δρόμος στην σκουφά που να είναι κάτοικοι με άδεια ,όλοι οι άλλοι λένε πληρωμή) και άρα από ότι καταλαβαίνω η ένστασή μου θα πάει άκλαφτη και θα μου πούνε ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα έτρωγα κλήση. Το μόνο που περνάει σαν τελευταία ευκαιρία από το μυαλό είναι ότι η Λυκαβηττού ξέρω ότι είναι σίγουρα οδός που επιτρέπεται πάρκινγκ μόνο σε κατοίκους με άδεια ,οπότε θεωρητικά εμένα δεν θα έπρεπε να μου χρεώσουν χρήματα και να μου "επιτρέψουν " να παρκάρω εκεί που με βάση την εφαρμογή είχα παρκάρει καθώς δεν είναι πάρκινγκ ελεγχόμενης στάθμευσης...Υποθέτω θα έπρεπε να βγάζει κάποιο μήνυμα ότι "δεν είναι στις περιοχές που επιτρέπεται για επισκέπτες" ....κατι τέτοιες μπούρδες που γράφει ,και όχι απλά να τραβάνε τα λεφτά και εμείς να μένουμε ήσυχοι και ανυποψίαστοι. Ξέρει κανείς σίγουρα αν στα πάρκινγκ για κατοίκους με άδεια αρκεί το καρτελάκι που σου δίνει ο δήμος ή και εκεί πληρώνεις αντίστοιχα με τους επισκέπτες ;Στο ίντερνετ που ψάχνω δεν βγάζει κάτι σαφές και αυτοί στην αστυνομία θα με βγάλουν τρελή σίγουρα. μπορεις να προτεινεις αλλαγες στην εφαρμογη και features αλλα αυτο ειναι ασχετο με αυτο που εγινε και δυστυχως πρεπει να πληρωσεις.οι μονιμοι κατοικοι δεν πληρωνουν Επεξ/σία 17 Μαϊου από poulinos 2
StamTheMan Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Στις 16/5/2025 στις 7:34 ΜΜ, Kwnna__ είπε Υποθέτω θα έπρεπε να βγάζει κάποιο μήνυμα ότι "δεν είναι στις περιοχές που επιτρέπεται για επισκέπτες" Οκ,το σκεφτηκες. Οταν το εγραψες,δεν το διαβασες; Ντινακι,καπου πρεπει να αρχισουμε να κατηγορουμε τον εαυτο μας για τα λαθη μας. 1
milos_ Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Τόση ώρα, αντί να γράψεις όλο αυτό θα μπορούσες να έχεις πληρώσει. 2
sphinxgr Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) Πάμε σύντομα σύντομα. Παρκάρισες παράνομα? Ναι. Διάβασες τι γράφει η εφαρμογή? Όχι. Αν διάβαζες θα έβλεπες ότι βγάζει το ακόλουθο μήνυμα: Σου λέει εν ολίγοις να δεις ότι η διεύθυνση που αναφέρεται είναι σωστή και επίσης ότι είναι δική σου ευθύνη να δεις τις πινακίδες του δρόμου. Πατώντας ΟΚ, το αποδέχεσαι. Οπότε? Δεν σου φταίει κανένας. Επεξ/σία 19 Μαϊου από sphinxgr 3
afragorn Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Έχεις πληρώσει στάθμευση, αλλά επειδή βιάστηκες και δεν έδωσες τη πρέπουσα σημασία, και τώρα νιώθεις αυτό το αίσθημα αδικίας ότι ναι μεν εσύ μπορεί να έκανες λάθος αλλά και ο άλλος δεν ήταν δίκαιος ( ; ). Δυστυχώς την πάτησες γιατί ήσουν απρόσεκτη εξ αρχής με το λάθος στίγμα. Σε ολους μας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο και την επόμενη φορά είμαστε προσεκτικότεροι. Έτσι τώρα και εσύ θα προσέχεις 5 φορές που το παρκάρεις από εδώ και πέρα!
sphinxgr Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Και το στίγμα να ήταν λάθος, το ξέρει η δημοτική αστυνομία. Σκανάρει την πινακίδα κ δεν κόβει κλήση αν είσαι σχετικά κοντά. Ακόμα κ αν κόψει κλήση, υπάρχει βάση να ακυρωθεί. Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ ηταν περιοχή ελεγχόμενης σταθμευσης. Και η διευθυνση να ήταν σωστή δηλαδή, πάλι ούτως ή αλλως παράνομα ήταν παρκαρισμένο το όχημα.
lector Δημοσ. Δευτέρα στις 10:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:55 μμ Εντωμεταξυ ειναι τοσο μοσχαρια που, δε φτανει που πληρωσε ο αλλος το χαρατσι, εκει να τον γραψουν αυτοι... Το δικαιο τουλαχιστον θα ηταν να επιστραφει το χαρατσι, αφου η κληση θα κοβοταν με ή χωρις αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα