stormoffire Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Γεια σας. Τι γνώμη έχετε για το About You? Τι γνωρίζετε? Πουλάει γνήσια - αυθεντικά προϊόντα ή copies? Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία? Έχω διαβάσει πολλά άσχημα..... Όπως οτι δεν είναι γνήσια τα προϊόντα και αυτοί που αγόρασαν τα σύγκριναν με αυθεντικά ίδιας μάρκας που ειχανε, ότι δεν έχουνε τα γνήσια καρτελακια τους π.χ τα ρούχα, ότι επίσης στέλνονται χωρίς την αυθεντική ζελατίνα τους ή το αυθεντικό κουτί τους , στέλνουν λάθος νούμερα και άλλα πολλά....
ioannischr Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) πολυ αγχωμενο σε βλεπω φιλε μου καλυτερα να μην αγορασεις απο εκει ασε εμας που ψωνιζουμε χρονια αφοβα απο το about και σαφως δεν ισχυει τιποτε απο οτι διαβασες αλλωστε οτι δεν σε ικανοποιει το επιστρεφεις ανεξοδα χωρις κανενα προβλημα Επεξ/σία 17 Μαϊου από ioannischr
ge0rgi0s Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου σε καμιά 20αρια παραγγελίες από το about you , μία φορά μου έστειλαν λάθος νούμερο σε ένα προϊόν (ένα jean levi's ) . Θέμα αυθεντικότητας δεν παίζει . Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω , ότι δεν σε ικανοποιεί το επιστέφεις χωρίς κόστος .
stormoffire Δημοσ. 17 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 17 Μαϊου Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Απλά επειδή δεν γνωρίζω και δεν έχω προσωπική εμπειρία από το συγκεκριμένο site και φυσικό είναι να φοβάμαι να σκάσω 200 με 300 ευρώ για να αγοράσω κάτι που μπορεί να μήν είναι αυθεντικό.... Για τον λόγο αυτό ζητώ τα φώτα σας...!!!
Narayan Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 20 ώρες πριν, duende είπε ετσι κ αλλιως ολα made in china ειναι 😄 *vietnam *malaysia *myanmar 2
stormoffire Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 19 Μαϊου Και Αγγλία.Επίσης καί Ιταλία . Εξαρτάται τι θα αγοράσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα