hydra7 Δημοσ. Σάββατο στις 11:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:24 μμ 11 hours ago, KnightRider said: H Xiaomi γενικά μας κοροιδεύει και πουλάει υπερτιμημένα κινητά !! Τα τελευταία ~3 χρόνια πουλάνε κινητά των 200€ με μάπα χαρακτηριστικά και τα μισά τους μοντέλα είναι rebrand Πάρτε παράδειγμα το Poco M7 Pro 5G που κοστίζει 200€ = Dimensity 7025,,μία μόνο κάμερα 1/1.95",,εγγραφή βίντεο 1080p/30fps,,έλλειψη NFC Πριν 5 χρόνια στα 200€ έπαιρνες Poco X3 NFC = Snapdragon 732G,,3 κάμερες,,εγγραφη βίντεο 4Κ/30fps,,NFC Κοιμήθηκε ο θεός εκείνη τη χρονιά που βγήκαν τα X3 και τα X3 pro
val1990 Δημοσ. χθες στις 02:30 πμ Δημοσ. χθες στις 02:30 πμ 14 ώρες πριν, KnightRider είπε H Xiaomi γενικά μας κοροιδεύει και πουλάει υπερτιμημένα κινητά !! Τα τελευταία ~3 χρόνια πουλάνε κινητά των 200€ με μάπα χαρακτηριστικά και τα μισά τους μοντέλα είναι rebrand Πάρτε παράδειγμα το Poco M7 Pro 5G που κοστίζει 200€ = Dimensity 7025,,μία μόνο κάμερα 1/1.95",,εγγραφή βίντεο 1080p/30fps,,έλλειψη NFC Πριν 5 χρόνια στα 200€ έπαιρνες Poco X3 NFC = Snapdragon 732G,,3 κάμερες,,εγγραφη βίντεο 4Κ/30fps,,NFC το οτι δεν εχει nfc απο που προκυπτει γιατι και αλλος σε σελιδα στο facebook ελεγε το poco x7 pro δεν εχει nfc πραγμα το οποιο και δεν ισχυει αφου εχει nfc και αφου το χω και στη κατοχη μου αυτο που θελω να πω ειναι οτι με καποιο περιεργο τροπο εχει βγει αυτο το πραγμα που κυριολεκτικα δεν ισχυει αν παντως μπερδευεστε ορισμενοι επειδη πχ στο σκρουτζ εχει καταχωρηση με nfc και αλλη χωρις να γραφει nfc νομιζεται οτι δεν εχει ενω εχουν κανονικα ολα
th3ofilos Δημοσ. χθες στις 01:24 μμ Δημοσ. χθες στις 01:24 μμ 10 ώρες πριν, val1990 είπε το οτι δεν εχει nfc απο που προκυπτει γιατι και αλλος σε σελιδα στο facebook ελεγε το poco x7 pro δεν εχει nfc πραγμα το οποιο και δεν ισχυει αφου εχει nfc και αφου το χω και στη κατοχη μου αυτο που θελω να πω ειναι οτι με καποιο περιεργο τροπο εχει βγει αυτο το πραγμα που κυριολεκτικα δεν ισχυει αν παντως μπερδευεστε ορισμενοι επειδη πχ στο σκρουτζ εχει καταχωρηση με nfc και αλλη χωρις να γραφει nfc νομιζεται οτι δεν εχει ενω εχουν κανονικα ολα Xiaomi Poco M7 Pro 5G, NFC: No Xiaomi Poco X7 Pro, NFC: Yes (market/region dependent) Πηγή GsmArena
dhm21911 Δημοσ. χθες στις 03:57 μμ Δημοσ. χθες στις 03:57 μμ 13 ώρες πριν, val1990 είπε το οτι δεν εχει nfc απο που προκυπτει γιατι και αλλος σε σελιδα στο facebook ελεγε το poco x7 pro δεν εχει nfc πραγμα το οποιο και δεν ισχυει αφου εχει nfc και αφου το χω και στη κατοχη μου αυτο που θελω να πω ειναι οτι με καποιο περιεργο τροπο εχει βγει αυτο το πραγμα που κυριολεκτικα δεν ισχυει αν παντως μπερδευεστε ορισμενοι επειδη πχ στο σκρουτζ εχει καταχωρηση με nfc και αλλη χωρις να γραφει nfc νομιζεται οτι δεν εχει ενω εχουν κανονικα ολα Εχω αγορασει και εγω κινητο που δηλωνε οτι δεν ειχε NFC ενω οταν το ανοιξα ειχε. Ο λογος ηταν γιατι το ατομο που θα το επαιρνε δεν ξερει τι ειναι το NFC και γιατι ηταν και πιο φτηνο. Δεν γνωριζω γιατι υπαρχουν ομως διαφορετικες εκδοσεις στο ιντερνετ. 2 ώρες πριν, th3ofilos είπε Xiaomi Poco M7 Pro 5G, NFC: No Xiaomi Poco X7 Pro, NFC: Yes (market/region dependent) Πηγή GsmArena Εχω την εκδοση χωρις NFC αλλα ειχε NFC εν τελη.
kodorevi8ulis Δημοσ. χθες στις 04:58 μμ Δημοσ. χθες στις 04:58 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, th3ofilos είπε Xiaomi Poco M7 Pro 5G, NFC: No Xiaomi Poco X7 Pro, NFC: Yes (market/region dependent) Πηγή GsmArena Κάτω κάτω στην σελίδα που έβαλες Kimovil Mi Store δηλαδή επειδή γράφει κάτι το skroutz ή το gsmarena (που πολλές φορές το 2ο δεν μπορούσε να "ξεχωρίσει" xiaomi συσκευές ινδίας / κίνας και global ) είναι 100% σωστό ; Επεξ/σία χθες στις 04:59 μμ από kodorevi8ulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα