Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να φτιάξω ένα build και για τα Parts που θέλω, ρίχνοντας μία ματιά στο Σκρουτζ, βλέπω συνέχεια στις χαμηλότερες τιμές ένα κατάστημα Best Offer. 

Παρατήρησα ότι δεν φαίνεται μεγάλο κατάστημα αλλά έχει γενικά καλές κριτικές.

Επειδή γενικά δεν εμπιστεύομαι εύκολα τα μικρά καταστήματα, γιατί έχω πέσει και θύμα απάτης στο παρελθόν (μου είχαν φέρει τελείως διαφορετικό προϊόν και δεν το δεχόντουσαν πίσω), είπα να κάνω μία απόπειρα να τηλεφωνήσω στο κατάστημα να κρίνω από την εξυπηρέτηση αν αξίζει ή όχι. Ομολογώ πως ο υπάλληλος ήταν αρκετά εξυπηρετικός και ευγενικός και έδειχνε μεγάλ διάθεση να με εξυπηρετήσει (15 λεπτά μιλάγαμε). Οπότε το σκέφτομαι να πάρω από αυτούς μιας και δεν έχω βρει αλλού καλύτερες τιμές. 

Θα ήθελα παρόλαυτα και τη γνώμη σας, εάν κάποιος το γνωρίζει ή αν έχει ξαναψωνίσει από αυτό το κατάστημα, την προσωπική του εμπειρία. 

Δημοσ.

Γνώμη μου χωρίς προσωπική εμπειρία, εφόσον μπαίνει στη μέση το σκρουτζ, πιθανότατα δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.

Ίσως αξίζει αντί για μεταφορικά να πληρώσεις 1 μήνα σκρουτζ+

Κάνε έρευνα αγοράς και εκτός σκρουτζ, καθώς εναλλακτικές πλατφόρμες ή καταστήματα πιθανά να έχουν καλύτερες τιμές.

• Like 4
Δημοσ.

Εν τέλει, επειδή βιαζόμουν, επικοινώνησα ξανά μαζί τους -για να μάθω αν τα παραγγείλω όλα μαζί από το Best Offer- πότε θα βρίσκονται σε μένα. Έτυχε να μιλήσω και με τον τεχνικό του καταστήματος που με βοήθησε σε 1-2 μικροαλλαγές στο build και γλίτωσα κάποια εξτρα χρήματα. Οπότε shoutout στον τεχνικό και στο παιδί που με βοήθησε εξ αρχής για να τα βρούμε όλα μαζί. 

Προχώρησα σε παραγγελία εκτός Σκρουτζ και με ενημέρωσαν πως θα είναι μέχρι τη Παρασκευή στο κατάστημα. Εννοείται για κάθε επιφύλαξη ζήτησα να τα κάνω εγώ παραλαβή για να τα ελέγξω για παν ενδεχόμενο. 

Ευχαριστώ πάντως για τη συμβουλή Nickol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...