Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε! 

Σε καινούριο σπίτι έχει εμφανιστεί η ανάγκη να αγοράσουμε αρκετές (περίπου 20) λάμπες Ε27. Ιδανικά ψάχναμε κάτι σε smart ώστε να μπορείς από κινητό να αλλάζεις ένταση, χρώμα και θερμότητα λευκού, μιας και δεν υπάρχει dimmer στην εγκατάσταση.

Το θέμα μας είναι ότι μια τέτοια λάμπα παίζει από περίπου 10-11€ για τις γνωστές μάρκες, ανεβάζοντας σημαντικά το κόστος. Έχετε κάποια πρόταση ή εμπειρία από φθηνότερες μάρκες (ακόμα και από εξωτερικό); Φυσικά θα υπάρχουν κάποιες υποχωρήσεις λόγω της χαμηλότερης τιμής, όμως θέλω να ακούσω εμπειρίες για να τα ζυγίσω και να δω αν αξίζει να δώσω κοντά 250€ τώρα ή αν η δουλειά μου γίνεται με κάτι οικονομικότερο.

Απο smart οικοσύστημα δεν έχουμε κάτι που μας επηρεάζει, οτιδήποτε και να χρησιμοποιούν μας βολεύει. 

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/s/24450244/Eurolamp-Smart-Lampa-LED-9W-gia-Ntoui-E27-kai-Schima-A60-RGBW-850lm-Dimmable-147-77901.html

@panos-

Έχω 4 από αυτές πάνω από 1,5 χρόνο, μέχρι τώρα κανένα θέμα. Βλέπω τώρα παίζουν στα 6EUR.

Με το app ρυθμίζεις τα πάντα, ένταση, χρώμα, θερμοκρασία λευκού, on/off timer, φτιάχνεις groups, έχει modes για πάρτυ που κάνει cycle τα χρώματα κλπ.

Τα specs λένε ότι είναι συμβατές και με Alexa & Google Home (δεν το έχω δοκιμάσει).

FYI δεν είναι πάρα πολύ δυνατές (850lm), πχ σε φάση βάζω μία μόνη της για ένα δωμάτιο 8-10τμ.

Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, μόνο για το αρχικό sync, πρέπει να γυρίσεις το wifi σε 2.4 αν το έχεις σε 5 (αλλά δεν θυμάμαι 100% αν αυτό συνέβη με αυτές ή με μια άλλη μάρκα που είχα δοκιμάσει).

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Επεξ/σία από swstost
Δημοσ.

Για μενα προσεξε σε τι οικοσυστημα θα επενδυσεις.
Μην παρεις τωρα 20 λαμπες και μετα μπλεξεις με αλλο οικοσυστημα και δεν ξερεις σε ποια εφαρμογη να μπεις.
Εγω κατηργησα 2 διαφορετικες,οχι φθηνες λαμπες,επειδη δεν ταιριαζαν με το οικοσυστημα και χαναμε τη μπαλα με την κοπελα μου,με τις εφαρμογες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...