Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχει πάρει κανείς δάνειο από TBI Bank?

Πώς λειτουργεί ακριβώς η TBI Bank στην Ελλάδα? Είναι legit?

Επίσης, αν κάποιος πάρει δάνειο, ερχονται έγγραφα σχετικά με το δάνειο στην οικία ή όχι? (π.χ. πλάνο δόσεων) 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Κανονική τράπεζα είναι. Τι σε απασχολεί; Απλά έχει υψηλά επιτόκια. Διαβάζεις τους όρους και αν σε συμφέριε προχωράς.

Δημοσ.

Απλά ήθελα να μάθω αν έχει πάρει κάποιος δάνειο από την τράπεζα και αν έχει λάβει έγγραφα στην οικία.

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, juanito1 είπε

Καλησπέρα,

Έχει πάρει κανείς δάνειο από TBI Bank?

Πώς λειτουργεί ακριβώς η TBI Bank στην Ελλάδα? Είναι legit?

Επίσης, αν κάποιος πάρει δάνειο, ερχονται έγγραφα σχετικά με το δάνειο στην οικία ή όχι? (π.χ. πλάνο δόσεων) 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εχω χρησιμοποιησει tbi απο πλαισιο κ σκρουτζ σε μεγαλες αγορες,ολα κομπλε πηγαν. Δεν αργησα καμια δοση, οποτε δεν ξερω να σου πω αν σε περιπτωση αργησεις αν σε ζαλισουν κτλπ Χαρτι δεν μου ηρθε σπιτι ολα εγιναν ηλεκτρονικα,εχει κ εφαρμογη σε android-ios που εχει τις συμβασεις σου κ το πλανο αποπληρωμων,ολα αναλυτικα

Επεξ/σία από Morosis
Δημοσ.
Στις 17/5/2025 στις 7:26 ΜΜ, juanito1 είπε

Απλά ήθελα να μάθω αν έχει πάρει κάποιος δάνειο από την τράπεζα και αν έχει λάβει έγγραφα στην οικία.

Ευχαριστώ.

Ούτε και η klarna στέλνει αλλά μου έστειλε την πρώτη φορά μόνο ένα γράμμα πως έχω συνάψει σύμβαση μαζί τους και με ενημέρωσαν αλλά δεν είχε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι αγόρασα κτλπ. 

Δημοσ.

Δάνειο δεν έχω πάρει, αλλά την έχω χρησιμοποιήσει για μεγάλες αγορές από πλαίσιο. Το πλαίσιο κιόλας επιτρέπει μόνο 4 δόσεις, άλλα μαγαζιά περισσότερες. Εμείς πληρώναμε πιο νωρίς κιόλας από την ημερομηνία της δόσης και δεν είχαμε κανένα θέμα. Σου αναγράφει αναλυτικά το πλάνο δόσεων, τις ημερομηνίες εξόφλησης και την υπολειπόμενη οφειλή. Αν αργήσεις να πληρώσεις, δεν ξέρω τι γίνεται και πόσο ανεβαίνει η οφειλή. Υποθέτω είναι ανάλογα την κάθε σύμβαση.

Γενικά, για μια διευκόλυνση έτσι να μπορέσεις να τα δώσεις λίγα λίγα, συμφέρει φουλ! Δάνειο δεν ξέρω αν θα έπαιρνα, έχει πολύ υψηλό επιτόκιο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...