papresa Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Παρήγγειλα αυτό το χορτοκοπτικό. Στην περιγραφή αναφέρει "Πλήρως αυτόματη τροφοδοσία μεσινέζας". Στην πράξη όμως δεν ισχύει. Κόπηκε και δεν ανανεώθηκε. Άνοιξα το καπάκι και έβγαλα μεσινέζα, αλλά γίνεται αυτό συνέχεια. Ρώτησα έναν φίλο που ασχολείται και μου είπε κανονικά το χτυπάς απαλά κάτω ή πιέζεις το καπάκι στη μέση και ανανεώνεται. Δεν γίνεται όμως. Τι πρέπει να κάνω;
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 3 λεπτά πριν, papresa είπε Παρήγγειλα αυτό το χορτοκοπτικό. Στην περιγραφή αναφέρει "Πλήρως αυτόματη τροφοδοσία μεσινέζας". Στην πράξη όμως δεν ισχύει. Κόπηκε και δεν ανανεώθηκε. Άνοιξα το καπάκι και έβγαλα μεσινέζα, αλλά γίνεται αυτό συνέχεια. Ρώτησα έναν φίλο που ασχολείται και μου είπε κανονικά το χτυπάς απαλά κάτω ή πιέζεις το καπάκι στη μέση και ανανεώνεται. Δεν γίνεται όμως. Τι πρέπει να κάνω; Μάλλον σου έχει μπλεχτεί μεσα στην κασετίνα ή δεν έχει τυλιχθεί κατάλληλα.Αλλιώς δουλευει μια χαρά το σύστημα σε όσα έχω δοκιμάσει.Χτυπάς την κασετίνα κάτω μια δυο φορές όταν έχει κοντύνει λίγο,όχι όταν σου έχει κοπεί το ένα κομμάτι.Αν ήταν βενζινα θα σου έλεγα να παρεις με σταθερή κεφαλή και χοντρή μεσινέζα να μην παιδευεσαι. 1
famas Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 38 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μάλλον σου έχει μπλεχτεί μεσα στην κασετίνα ή δεν έχει τυλιχθεί κατάλληλα.Αλλιώς δουλευει μια χαρά το σύστημα σε όσα έχω δοκιμάσει.Χτυπάς την κασετίνα κάτω μια δυο φορές όταν έχει κοντύνει λίγο,όχι όταν σου έχει κοπεί το ένα κομμάτι.Αν ήταν βενζινα θα σου έλεγα να παρεις με σταθερή κεφαλή και χοντρή μεσινέζα να μην παιδευεσαι. Έδεσα πολύ χοντρή( μεγαλύτερη από τη προβελπόμενη για το μηχάνημα) μεσινέζα στα δύο άκρα και ξένοιασα. Μια φορά τη σαιζόν την αντικαθιστώ.
papresa Δημοσ. 17 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 17 Μαϊου 6 λεπτά πριν, famas είπε Έδεσα πολύ χοντρή( μεγαλύτερη από τη προβελπόμενη για το μηχάνημα) μεσινέζα στα δύο άκρα και ξένοιασα. Μια φορά τη σαιζόν την αντικαθιστώ. Για το ίδιο μηχάνημα; Αν ναι, πόσο χοντρή; Πηρες καρούλι ή χύμα και το βάζεις στο καρούλι του μηχανήματος;
famas Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 7 λεπτά πριν, papresa είπε Για το ίδιο μηχάνημα; Αν ναι, πόσο χοντρή; Πηρες καρούλι ή χύμα και το βάζεις στο καρούλι του μηχανήματος; 3 χιλιοστών έβαλα. Δεν γινόταν να περαστεί στο καρούλι γιατί οι εγκοπές για να πιάνουν οι άκρες ήταν μικρότερες. Πήρα χύμα φυσικά. Άνοιξα το καπάκι και το έδεσα στα δύο μάτια.
gorge18 Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 1 ώρα πριν, papresa είπε Παρήγγειλα αυτό το χορτοκοπτικό. Στην περιγραφή αναφέρει "Πλήρως αυτόματη τροφοδοσία μεσινέζας". Στην πράξη όμως δεν ισχύει. Κόπηκε και δεν ανανεώθηκε. Άνοιξα το καπάκι και έβγαλα μεσινέζα, αλλά γίνεται αυτό συνέχεια. Ρώτησα έναν φίλο που ασχολείται και μου είπε κανονικά το χτυπάς απαλά κάτω ή πιέζεις το καπάκι στη μέση και ανανεώνεται. Δεν γίνεται όμως. Τι πρέπει να κάνω; Εγω εχω παρει αυτη την κεφαλη και εχω βρει την υγειά μου... https://www.skroutz.gr/s/40359781/Flash-Cutter-Ufc-06-Kefali-Mesinezas-4-Exodon.html 1
giorgos_76 Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, papresa είπε Παρήγγειλα αυτό το χορτοκοπτικό. Στην περιγραφή αναφέρει "Πλήρως αυτόματη τροφοδοσία μεσινέζας". Στην πράξη όμως δεν ισχύει. Κόπηκε και δεν ανανεώθηκε. Άνοιξα το καπάκι και έβγαλα μεσινέζα, αλλά γίνεται αυτό συνέχεια. Ρώτησα έναν φίλο που ασχολείται και μου είπε κανονικά το χτυπάς απαλά κάτω ή πιέζεις το καπάκι στη μέση και ανανεώνεται. Δεν γίνεται όμως. Τι πρέπει να κάνω; Πιθανώς να μην το τύλιξες σωστά ή δεν τράβηξες την μεσινέζα από τις άκρες για να κλειδώσει η κεφαλή...Και εννοείται ότι όταν θέλεις να βγάλεις την μεσινέζα, πατάς και το γκάζι μαζί με το χτύπημα της κεφαλής.. Επεξ/σία 17 Μαϊου από giorgos_76
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 47 λεπτά πριν, famas είπε Έδεσα πολύ χοντρή( μεγαλύτερη από τη προβελπόμενη για το μηχάνημα) μεσινέζα στα δύο άκρα και ξένοιασα. Μια φορά τη σαιζόν την αντικαθιστώ. μια τέτοια έχω πάρει εγώ https://www.skroutz.gr/s/26308446/TOOL-0054-Kefali-Mesinezas-Alouminiou-4-Exodon-Universal.html?product_id=232114542&sponsored=fbt&stm=eyJ0YWciOiJzdG06L2Mvc2ltL3Qvcy8yNjMwODQ0Ni94L3NrdSJ9&sku_loop=true και τετράγωνη μεσινέζα,δεν θυμάμαι νούμερα όμως.Πάντα σε βενζινοκίνητο ,το ηλεκτρικό δεν νομίζω θα την σηκώνει. 9 λεπτά πριν, papresa είπε Η κεφαλή δεν είναι χτυπητή. Δεν έχει κουμπί κάτω. αυτο το εξόγκωμα στο κέντρο πρέπει να πατιέται/χτυπιέται ,να έχει αλλο σύστημα το δικό σου;
papresa Δημοσ. 17 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 17 Μαϊου Και δεν πατιέται αυτό και δεν είναι το τελευταίο, έχει καπάκι από πάνω του. 1
georgiouu Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 3 ώρες πριν, famas είπε 3 χιλιοστών έβαλα. Δεν γινόταν να περαστεί στο καρούλι γιατί οι εγκοπές για να πιάνουν οι άκρες ήταν μικρότερες. Πήρα χύμα φυσικά. Άνοιξα το καπάκι και το έδεσα στα δύο μάτια. 3 χιλιοστων δεν την λες χοντρη μαλλον πολυ λεπτη.εγω δουλευω 4 mm
famas Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μιλάω για ηλεκτρικό που κόστισε 50 ευρώ. Επεξ/σία 18 Μαϊου από famas
papresa Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 19 Μαϊου Σήμερα επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία της Einhell και μου είπαν ότι χτυπάς ελαφριά στο χώμα το μηχάνημα και πατάς το κουμπί να δώσεις κίνηση και ανανεώνεται η μεσινέζα. Μου έστειλαν με mail και τις οδηγίες χρήσης στα ελληνικά
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 14 ώρες πριν, papresa είπε Σήμερα επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία της Einhell και μου είπαν ότι χτυπάς ελαφριά στο χώμα το μηχάνημα και πατάς το κουμπί να δώσεις κίνηση και ανανεώνεται η μεσινέζα. Μου έστειλαν με mail και τις οδηγίες χρήσης στα ελληνικά Εσύ πως το έκανες;Με σταματημένο το μηχάνημα το χτύπαγες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα