Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα το xiaomi 14 ultra για να αντικαταστήσω το huawei p30 pro και εχω παρατηρήσει οτι στο xiiomi το κέντρο της εκάστοτε φωτογραφίας είναι αισθητά πιο φωτισμένο απο την υπόλοιπη φωτογραφία, υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό, αρνούμαι να πιστεψω οτι το huawei p30 pro βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο το 14 ultra

Δημοσ.

Απενεργοποίησε:

Ultra Zoom AI (Camera app › Settings › Ultra Zoom)

AI Image Engine (System Settings › Additional Settings › AI)

Άνοιξε Pro Mode στην εφαρμογή κάμερας. Μειώστε το EV (π.χ. –0.3 ή –0.7) για να σκοτεινιάσει το κέντρο της εικόνας

Στο Pro Mode βρες επιλογή Metering (Frame Average / Center-weighted / Spot). Διάλεξε Spot ή Multi (αν υπάρχει) για πιο ομοιόμορφο exposure Κράτα το ISO σε χαμηλά επίπεδα (100–200)

Αυξήστε το shutter speed ώστε να μην αναγκάζεται το software να φωτίζει το κέντρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο θεμα που ειχα βρηκα την λυση, συο κανονικο mode αλλαζω σε leica vibrant ή μπαιν στο προ και βγαζω φωτο με ολα στα auto, εχει μεγαλη διαφορα η φωτογραφια και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο

22 ώρες πριν, Donalhioy είπε

Στο Pro Mode βρες επιλογή Metering (Frame Average / Center-weighted / Spot). Διάλεξε Spot ή Multi (αν υπάρχει) για πιο ομοιόμορφο exposure Κράτα το ISO σε χαμηλά επίπεδα (100–200)

Αυξήστε το shutter speed ώστε να μην αναγκάζεται το software να φωτίζει το κέντρο

αυτο δεν το βρηκα πουθενα

Επεξ/σία από th3ofilos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και όμως το Huawei που έχεις βάζει κάτω και τωρινές ναυαρχίδες.

Από ανέκαθεν τα Huawei ειχαν καλές κάμερες.

Κακός για μένα που πήγες σε Xiaomi.

Χίλιες φορές να έπαιρνες το Honor 200 Pro που θα σου στοίχιζε και λιγότερα χρήματα.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια το έχω ψιλομετανιωσει γιατί ένα μεγάλο θέμα που αντιμετωπίζω βέβαια από όσο έμαθα είναι πλέον έτσι το android όταν καθαρίζω από την μπάρα των ειδοποίησεων τις ειδοποιήσεις εξαφανιζονται και οι αριθμοί των ειδοποίησεων πάνω από το εικονίδιο της κάθε εφαρμογής, επίσης σε ποιότητα κατασκευής μου φαίνεται τελείως ψεύτικο σε σχέση με το P30 pro το καλό είναι ότι το πήρα μεταχειρισμένο από μέλος εδώ στα 630. Άρα δεν έδωσα πολλά λεφτά, αν έδινα τα 1300 που ζητούσε περσυ σίγουρα  θα κοπαναγα το κεφάλι μου. 

Μου φαίνεται περίεργο που κανένας YouTuber δεν έχει αναφέρει την χαμηλή ποιότητα κατασκευής 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, th3ofilos είπε

Να σου πω την αλήθεια το έχω ψιλομετανιωσει γιατί ένα μεγάλο θέμα που αντιμετωπίζω βέβαια από όσο έμαθα είναι πλέον έτσι το android όταν καθαρίζω από την μπάρα των ειδοποίησεων τις ειδοποιήσεις εξαφανιζονται και οι αριθμοί των ειδοποίησεων πάνω από το εικονίδιο της κάθε εφαρμογής, επίσης σε ποιότητα κατασκευής μου φαίνεται τελείως ψεύτικο σε σχέση με το P30 pro το καλό είναι ότι το πήρα μεταχειρισμένο από μέλος εδώ στα 630. Άρα δεν έδωσα πολλά λεφτά, αν έδινα τα 1300 που ζητούσε περσυ σίγουρα  θα κοπαναγα το κεφάλι μου. 

Μου φαίνεται περίεργο που κανένας YouTuber δεν έχει αναφέρει την χαμηλή ποιότητα κατασκευής 

Πάλι καλά που το πήρες μεταχειρισμένο.

Οι YouTuber προωθούν τα προϊόντα από τις εταιρείες.

Μην τους εμπιστεύεσαι.

Δημοσ.
Στις 19/5/2025 στις 4:09 ΜΜ, th3ofilos είπε

Στο θεμα που ειχα βρηκα την λυση, συο κανονικο mode αλλαζω σε leica vibrant ή μπαιν στο προ και βγαζω φωτο με ολα στα auto, εχει μεγαλη διαφορα η φωτογραφια και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο

αυτο δεν το βρηκα πουθενα

Άνοιξε την Κάμερα. Σύρε δεξιά στις λειτουργίες μέχρι να βρεις το “Pro” mode. Συνήθως βρίσκεται δίπλα στο “Photo”, “Portrait”, “Night” κ.λπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...