IKARIWTHS Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Καλημέρα σε όλους .Σε σύστημα με 2χ16gb ddr5 6400 ,έκανα αναβάθμιση βάζοντας ακόμα δύο ίδιες και πήγα στα 64gb ddr5 6400 . όμως σταμάτησε να κλειδώνει το amd expo και παίζουν χαμηλότερα .ο επεξεργαστής που έχω τώρα είναι ο 7800χ3d αλλά στο μέλλον θα κάνω αναβάθμιση στην σειρά 9000χ. Οπότε εξετάζω να βάλω μόνος τα timmings και θέλω να μου πείτε ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να μάθω μέχρι που αντέχει το σύστημα.Το άλλο που δεν γνωρίζω είναι το αν υπάρχει στη σειρά 9000χ ο περιορισμός στα 6000mt/s που υπάρχει στην σειρά 7000χ
ICE-T Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Το AMD expo δεν πρόκειται να παίξει, μόνο με 2 × 16 , πόσο μάλλον στα 6400 , ούτε με ευχέλαιο φίλε μου. 2
IKARIWTHS Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μιας και o επεξεργαστής είναι ο7800x3d και χρειάζεται οι μνήμες να παίξουν στα 6000mt/s έκανα δύο ερωτήσεις η πρώτη για να μάθω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να μάθω τα timmings έτσι ώστε να τον βάλω στα 6000 μόνος μου,και η δεύτερη ήταν αν σε περίπτωση αναβάθμισης η σειρά 9000της amd έχει αυτόν τον περιορισμό. Οι μνήμες που αγόρασα σε expo παίζουν στα 6400 οπότε αν τις βάλω μόνος στα 6000 θα παίξουν καλύτερα με τον 7800x3d.
ICE-T Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Δεν κερδίζεις πολλά στον X3D , δοκίμασε μόνο σου σε μερικά παιχνίδια σε 6000CL30 και σε 6400 δεν ξέρω τι συχνότητα είναι δεν μας αναφέρεις, ότι και να σου προτείνουμε δεν είναι στάνταρ plug n play, κάθε σύστημα είναι διαφορετικό. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από ICE-T 1
IKARIWTHS Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες Σήμερα τελικά ξεκίνησε ,στην φωτογραφία φαίνονται τα timing.Νομιζα ότι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει στρες τεστ και να σου λέει που να τα βάλεις . Στην σειρά 9000χ υπάρχει ο περιορισμός των 6000mt/s;ρωτάω γιατί σε περίπτωση που υπάρχει ,στην αναβάθμιση του επεξεργαστή θα πρέπει να αλλάξω και τις μνήμες
ICE-T Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) υπαρχει ειδικο θεμα για AMD OC ,κανε μια επισκεψη εκει και θα σε καθοδηγησουν . Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από ICE-T
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα