Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους .Σε σύστημα με 2χ16gb ddr5 6400 ,έκανα αναβάθμιση βάζοντας ακόμα δύο ίδιες και πήγα στα 64gb ddr5 6400 . όμως σταμάτησε να κλειδώνει το amd expo και παίζουν χαμηλότερα .ο επεξεργαστής που έχω τώρα είναι ο 7800χ3d αλλά στο μέλλον θα κάνω αναβάθμιση στην σειρά 9000χ.

Οπότε εξετάζω να βάλω μόνος τα timmings και θέλω να μου πείτε ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να μάθω μέχρι που αντέχει το σύστημα.Το άλλο που δεν γνωρίζω είναι το αν υπάρχει στη σειρά 9000χ ο περιορισμός στα 6000mt/s που υπάρχει στην σειρά 7000χ

Δημοσ.

Μιας και o επεξεργαστής είναι ο7800x3d  και χρειάζεται οι μνήμες να παίξουν στα 6000mt/s έκανα  δύο ερωτήσεις η πρώτη   για να μάθω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να μάθω τα timmings έτσι ώστε να τον βάλω στα 6000 μόνος μου,και η δεύτερη ήταν αν σε περίπτωση αναβάθμισης η σειρά 9000της amd έχει αυτόν τον περιορισμό.

Οι μνήμες που αγόρασα σε expo παίζουν στα 6400 οπότε αν τις βάλω μόνος στα 6000 θα παίξουν καλύτερα με τον 7800x3d.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν κερδίζεις πολλά στον X3D , δοκίμασε μόνο σου σε μερικά παιχνίδια σε 6000CL30 και  σε 6400 δεν ξέρω τι συχνότητα είναι δεν μας αναφέρεις, ότι και να σου προτείνουμε δεν είναι στάνταρ plug n play, κάθε σύστημα είναι διαφορετικό.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
Δημοσ.

Σήμερα τελικά ξεκίνησε ,στην φωτογραφία φαίνονται τα timing.Νομιζα ότι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει στρες τεστ και να σου λέει που να τα βάλεις .

Στην σειρά 9000χ υπάρχει ο περιορισμός των 6000mt/s;ρωτάω γιατί σε περίπτωση που υπάρχει ,στην αναβάθμιση του επεξεργαστή θα πρέπει να αλλάξω και τις μνήμες IMG_20250518_113152.jpg.747b7ccab19911b0e0a144d0c51f61a6.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχει ειδικο θεμα για  AMD OC ,κανε μια επισκεψη εκει και θα σε καθοδηγησουν .

Επεξ/σία από ICE-T

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...