nchatz Δημοσ. Παρασκευή στις 09:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:12 μμ Το Threads αλλάζει την προσέγγισή του στους συνδέσμους (links), καθώς η Meta ανακοίνωσε νέες λειτουργίες που θα επιτρέπουν την καλύτερη προβολή αναρτήσεων με links. Οι χρήστες θα μπορούν πλέον να προσθέτουν έως πέντε συνδέσμους στα βιογραφικά τους, ενώ οι αναρτήσεις που περιέχουν links θα εμφανίζονται συχνότερα στις προτάσεις της εφαρμογής. Μέχρι τώρα, όσοι είναι ενεργοί στο Threads έχουν παρατηρήσει ότι οι αναρτήσεις με συνδέσμους δεν αποδίδουν καλά με τον αλγόριθμο προτάσεων της εφαρμογής. Αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητό για εκδότες, δημιουργούς περιεχομένου και δημοσιογράφους που εξαρτώνται από τα κοινωνικά δίκτυα για να μοιραστούν τη δουλειά τους. Σύμφωνα με επιβεβαίωση του Adam Mosseri, επικεφαλής του Instagram και του Threads, η εταιρεία "δεν έδινε μεγάλη αξία" στους συνδέσμους, αν και δεν τους υποβάθμιζε σκόπιμα. Ωστόσο, καθώς η Meta έχει θέσει ως προτεραιότητα την προσέλκυση δημιουργών περιεχομένου στο Threads, η εταιρεία λαμβάνει τώρα μέτρα για να καταστήσει τους συνδέσμους πιο σημαντικό μέρος της υπηρεσίας. Επιπλέον, η Meta προσθέτει στα ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία της πληροφορίες ειδικά για τους συνδέσμους, ώστε οι δημιουργοί να μπορούν να παρακολουθούν πόσο συχνά οι χρήστες αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενο που μοιράζονται. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στο ιστολόγιο της εταιρείας: "Θέλουμε το Threads να είναι ένα μέρος που σας βοηθά να αυξήσετε την εμβέλειά σας – ακόμα και εκτός του Threads". Η Meta θα δείχνει πόσοι άνθρωποι κάνουν κλικ στους συνδέσμους που μοιράζεστε στο Threads Παρόλο που αυτές οι αλλαγές αποτελούν ευχάριστα νέα για όσους ελπίζουν να μετατρέψουν τον λογαριασμό τους στο Threads σε αξιόπιστη πηγή επισκεψιμότητας, δεν είναι σαφές πόσο δραματική θα είναι η αλλαγή για τους χρήστες. Ο αλγόριθμος της εφαρμογής παραμένει ένα "μαύρο κουτί", ακόμη και για τους έμπειρους χρήστες. Επιπλέον, η έμφαση του Threads στις προτεινόμενες αναρτήσεις σημαίνει ότι ακόμη και χρήστες με μεγάλο αριθμό ακολούθων τείνουν να λαμβάνουν περισσότερες αλληλεπιδράσεις από μη ακολούθους. Οι εκδότες έχουν αναφέρει ανάμεικτα αποτελέσματα όσον αφορά το Threads. Πέρυσι, αρκετοί εκδότες ανέφεραν ότι το Bluesky, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ μικρότερο από το Threads ή το X, αποτελούσε πιο αξιόπιστη πηγή επισκεψιμότητας. Πιο πρόσφατα, ωστόσο, ορισμένοι εκδότες έχουν αναφέρει αυξήσεις στην επισκεψιμότητα από το Threads μετά την ανατροπή της πολιτικής της εταιρείας να μην προτείνει πολιτικό περιεχόμενο. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
corridor265 Δημοσ. χθες στις 09:51 πμ Δημοσ. χθες στις 09:51 πμ Νομίζω χρειαζόμαστε και μια είδηση για το άλλο με τις τηλεοράσεις! 2
G.TH. Δημοσ. χθες στις 11:19 πμ Δημοσ. χθες στις 11:19 πμ Εν τω μεταξύ, με ότι θέμα και να ασχολείσαι στο threads, αυτόματα πετάγονται νήματα από βίζιτες. 5
nickk0kkav Δημοσ. χθες στις 11:52 πμ Δημοσ. χθες στις 11:52 πμ 33 λεπτά πριν, G.TH. είπε Εν τω μεταξύ, με ότι θέμα και να ασχολείσαι στο threads, αυτόματα πετάγονται νήματα από βίζιτες. Οι βίζιτες ειναι πάντα on topic ! 3
geopapa Δημοσ. χθες στις 01:44 μμ Δημοσ. χθες στις 01:44 μμ 2 hours ago, G.TH. said: Εν τω μεταξύ, με ότι θέμα και να ασχολείσαι στο threads, αυτόματα πετάγονται νήματα από βίζιτες. Κ είναι όλες απο τα reels του insta διπλα
Diavolos666 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Κάθε φορά που βλέπω άρθρο για το threads δεν καταλαβαίνω τίποτα απολύτως γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Το χρησιμοποιεί κανείς από εδώ μέσα άραγε?
whoever81 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Το κατέβασα πριν 4-5 μέρες πειραματικά και μετέφερα όλους τους φίλους από facebook και insta. 'H όλα ή τίποτα. Το είχαν ήδη αρκετοί, μου έκανε εντύπωση. Πόσοι είναι active users όμως; Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από whoever81
apikoulas Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Thread, Reels, Facebook ανταγωνίζονται το ένα το άλλο στην καφρίλα... βάλε και Instagram του ίδιου σκοτεινού ομίλου της παραπληροφόρησης και του εθισμού στην τοξικότητα, και δε ξέρεις που να μπεις και να μη δεις τα άπειρα τρολς, αμέτρητα ψευτικα προφιλ, απύθμενη τοξικότητα, fake news, προωθημένα phising και scams και τελευταία αδιανοήτα AI slops. Α, ενδιάμεσα βλέπεις και μερικές wannabe βίζιτες και ψευτικά χαμόγελα για να νιώθεις fomo. Connecting the world with the dark side. Απέχω 2-3 χρόνια απο το οικοσύστημα της Meta και έχω ξαναβρει 3 νέες ώρες για ποιοτικές ταινίες και σειρές κάθε μέρα, ή βίντεο και podcasts από σοβαρούς δημιουργούς long content στο YouTube, και γιατί όχι και κάνενα βιβλίο και offscreen δραστηριότητες... Για την ιστορία μου έκλεισαν το λογαριασμό επείδη ΜΕ ΧΑΚΑΡΑΝ με το Facebook ISIS Flag Attack (από early ChatGPT plugin που είχε malware) και αντί να μου πουν συγνώμη που είμαστε εντελώς τρύπιοι και να μου ξαναανοίξουν το λογαριασμό, μου τον έκλεισαν για πάντα... Χωρίς καμία εξήγηση, χωρίς καμία επικοινωνία. Μετά το θυμό, κατάλαβα ότι χάρη μου έκαναν! 1
EuphangeL Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 ώρες πριν, apikoulas είπε Thread, Reels, Facebook ανταγωνίζονται το ένα το άλλο στην καφρίλα... βάλε και Instagram του ίδιου σκοτεινού ομίλου της παραπληροφόρησης και του εθισμού στην τοξικότητα, και δε ξέρεις που να μπεις και να μη δεις τα άπειρα τρολς, αμέτρητα ψευτικα προφιλ, απύθμενη τοξικότητα, fake news, προωθημένα phising και scams και τελευταία αδιανοήτα AI slops. Α, ενδιάμεσα βλέπεις και μερικές wannabe βίζιτες και ψευτικά χαμόγελα για να νιώθεις fomo. Connecting the world with the dark side. Ή απλά ακολουθείς και κάνεις interact με οτι ακριβώς θέλεις, και ο αλγόριθμος αναλαμβάνει τα υπόλοιπα 2 ώρες πριν, apikoulas είπε Για την ιστορία μου έκλεισαν το λογαριασμό επείδη ΜΕ ΧΑΚΑΡΑΝ με το Facebook ISIS Flag Attack (από early ChatGPT plugin που είχε malware) και αντί να μου πουν συγνώμη που είμαστε εντελώς τρύπιοι και να μου ξαναανοίξουν το λογαριασμό, μου τον έκλεισαν για πάντα... Χωρίς καμία εξήγηση, χωρίς καμία επικοινωνία. Μετά το θυμό, κατάλαβα ότι χάρη μου έκαναν! Είναι εντελώς τρύπιοι που εγκατέστησες malware το οποίο τσίμπησε το cookie σου;
apikoulas Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 ώρες πριν, EuphangeL είπε Ή απλά ακολουθείς και κάνεις interact με οτι ακριβώς θέλεις, και ο αλγόριθμος αναλαμβάνει τα υπόλοιπα Είναι εντελώς τρύπιοι που εγκατέστησες malware το οποίο τσίμπησε το cookie σου; Εννοείται, τρύπιοι σε όλα τα επίπεδα. Όχι μόνο για το συγκεκριμένο attack, αλλά και για τα αμέτρητα scams που παίζουν μέσω ΦΒ. Πολλοί από τους scammers όμως είναι πελάτες του ζουγκ και πληρώνουν αδρά διαφημίσεις για να βρουν θύματα, οπότε ο ζουγκ δεν τους κόβει ποτέ, όσα reports και να κάνεις... Το συγκεκριμένο Isis flag attack παίζει εδώ και χρόνια και έχει πολύ συγκεκριμένο behaviour και βήματα που ακολουθεί, και θα μπορούσαν με πολλούς τρόπους να το πιάσουν, αλλά δεν κάνουν τίποτα. Για την ιστορία εγώ στο λογαριασμό μου είχα και 2FA και με Authy και με το κινητό, δε χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Δεν μου ήρθε καν ειδοποίηση ότι μου αλλάζουν τηλέφωνο με μπαγκλαντεσιανο νούμερο και την φωτογραφία μου με σημαία του ISIS. Αν δεν είναι αυτό ο ορισμός του τρυπιου, δε ξέρω τι είναι... Και όταν τους στέλνεις όλα τα στοιχεία που σου ζητάνε, διαβατήρια, emails, τηλέφωνα, λογαριασμό στην Oculus κτλ, αντί να τον ξεμπλοκαρουν στον κλείνουν με αυτοματοποιημένο μύνημα μετά από 14 μέρες.
barman_ Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα παντελως αχρηστο.Προσπαθει να ανταγωνιστει το Χ αλλα δεν το κοβω.Μπαινω μονο απο σελιδα καμια φορα να διαβασω κανενα ποστ που βγαζει προτεινομενο στο ινστα και μεχρι εκει..αρνουμαι αλλη μια σοσιαλ εφαρμογη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα