Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, συγγνώμη αν το θέμα είναι άσχετο εδώ που το γράφω αλλά δεν ήξερα και πού ακριβώς να το θέσω. Στο θέμα μας, πέρασα σε ένα usb stick κάποια αρχεία pdf (πιστοποιητικά, πτυχία κτλ) και όταν τα ανοίγω τα γράμματα και οι σειρές είναι όπως να ναι. Προφανώς υπάρχει πρόβλημα με κάποιο πρόγραμμα που δεν έχω εγκαταστήσει εγώ; SOS γιατί θέλω να τα στείλω για μια προκύρηξη και μην κοπώ τζάμπα γι' αυτό. Πιθανολογώ ότι οι άλλοι μια χαρά θα τα δουν τα αρχεία αλλά θα ήθελα να το επιβεβαιώσω. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πρώτα απ' όλα, με ποιο πρόγραμμα ανοίγεις τα pdf;

Επίσης, πως τα απέκτησες; Τα κατέβασες ή τα δημιούργησες;

Σε άλλον υπολογιστή ανοίγουν σωστά; Αν ναι, άνοιξε τα και πήγαινε Αρχείο->Εκτύπωση και επέλεξε σαν εκτυπωτή "Microsoft Print to PDF". Πάτα εκτύπωση και σώσε το νέο pdf στο στικάκι και έλεγξε το αν τώρα ανοίγει σωστά.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, micos000 είπε

Πρώτα απ' όλα, με ποιο πρόγραμμα ανοίγεις τα pdf;

Επίσης, πως τα απέκτησες; Τα κατέβασες ή τα δημιούργησες;

Σε άλλον υπολογιστή ανοίγουν σωστά; Αν ναι, άνοιξε τα και πήγαινε Αρχείο->Εκτύπωση και επέλεξε σαν εκτυπωτή "Microsoft Print to PDF". Πάτα εκτύπωση και σώσε το νέο pdf στο στικάκι και έλεγξε το αν τώρα ανοίγει σωστά.

Τα άνοιγα με word, κατέβασα pdf reader και όλα καλά, ευχαριστώ

• Confused 1
Δημοσ.

Δεν είμαστε  φίλε μου όλοι ειδικοί στο tech, αν είμασταν δεν θα μπαίναμε εδώ μέσα. Πρέπει να ντρεπόμαστε γι' αυτό;

• Confused 1
Δημοσ.

Δεν το έγραψα για να σε κοροϊδέψω. Απλά μου φάνηκε περίεργο που τα έβαλες με το word γιατί ακόμα και να μην είχες pdf viewer τα windows 10 και 11 ανοίγουν από προεπιλογή τα pdf με τον edge που δεν έχει πρόβλημα προβολής. Για να τα ανοίξεις με το word θα πρέπει με κάποιον τρόπο να άλλαξες τη συσχέτιση και αυτό μου φάνηκε περίεργο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...