billpao Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην κοινότητα, Είμαι νέος χρήστης στα modem routers και έχω ψιλο μπερδευτει επειδή όταν το βάζω στο 5G only mode, δεν πιάνει ίντερνετ. Το ρούτερ είναι αυτό: https://www.skroutz.gr/s/52371726/TP-LINK-NX510V-v1-Asyrmato-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6-me-3-THyres-Gigabit-Ethernet.html Έχω whatsup με απεριόριστα από την προσφορά. Τα stats της κεραίας είναι αυτά: Προς το παρόν παίζω με 4G only mode και έχω αυτά τα αποτελέσματα. https://www.speedtest.net/my-result/a/10886293251 Έχετε καμία ιδέα γιατί δεν πιάνω 5G? Επεξ/σία 18 Μαϊου από billpao
iliasleon Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Έχεις τσεκάρει με smartphone 5g στο ίδιο σημείο? Στο modem με τι συνδέεσαι και παίρνεις μετρήσεις?
billpao Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 19 Μαϊου 1 hour ago, iliasleon said: Έχεις τσεκάρει με smartphone 5g στο ίδιο σημείο? Στο modem με τι συνδέεσαι και παίρνεις μετρήσεις? Έχω Pixel 7 και δεν πιάνει 5G με cosmote, οπότε δεν έχω καταφέρει να τσεκαρω με smartphone. Το modem το έχω σε 4g mode και συνδέομαι με το pixel για τις μετρήσεις. Οι μετρήσεις κεραίας είναι από το pixel με το σήμα της Vodafone.
skoulas Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Πρέπει να ενεργοποιηθεί το 5g στην κάρτα -στέλνοντας sms- ΠΡΙΝ αυτή μπει στο router... Έχει γίνει;
billpao Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, skoulas said: Πρέπει να ενεργοποιηθεί το 5g στην κάρτα -στέλνοντας sms- ΠΡΙΝ αυτή μπει στο router... Έχει γίνει; Το έχω κάνει μέσα από το router και έχω πάρει απάντηση Επεξ/σία 19 Μαϊου από billpao
iliasleon Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Με cosmote είχα παρόμοιο πρόβλημα με συγκεκριμένη sim ...μίλησα με τεχνική υποστήριξη και το διόρθωσαν. Στην περιοχή που βρίσκεσαι έχεις κάλυψη 5g? 1
KostisKazan Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Βρες ενα φιλο/συγγενη με iphone/samsung η καποια αλλη "πιστοποιημένη" συσκευη και βαλε την Sim εκει πρωτα. Επισης δειχνεις στατιστικα για την κεραια της vodafone αλλα εχεις κοσμοτε. Ξερεις με σιγουρια οτι και τη Κοσμοτε εχει 5G εκει? Μπορεις από τις γνωστες εφαρμογες (cellmapper/opensignal) να βρεις ακριβως την κεραια της Κοσμοτε που συνδέεσαι? 1
billpao Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, iliasleon said: Με cosmote είχα παρόμοιο πρόβλημα με συγκεκριμένη sim ...μίλησα με τεχνική υποστήριξη και το διόρθωσαν. Στην περιοχή που βρίσκεσαι έχεις κάλυψη 5g? 3 hours ago, KostisKazan said: Βρες ενα φιλο/συγγενη με iphone/samsung η καποια αλλη "πιστοποιημένη" συσκευη και βαλε την Sim εκει πρωτα. Επισης δειχνεις στατιστικα για την κεραια της vodafone αλλα εχεις κοσμοτε. Ξερεις με σιγουρια οτι και τη Κοσμοτε εχει 5G εκει? Μπορεις από τις γνωστες εφαρμογες (cellmapper/opensignal) να βρεις ακριβως την κεραια της Κοσμοτε που συνδέεσαι? Στον χάρτη 5G της κόσμοτε δείχνει ότι έχει κάλυψη της κλάσης 300. Το θέμα είναι ότι δεν έχω κάποιον συγγενή/φίλο με πιστοποιημένη συσκευή για 5g cosmote. Θα ψάξω να βρω κανέναν με iphone. Νόμιζα ότι είναι ίδιες κεραίες κόσμοτε και Vodafone για αυτό και ανέβασα αυτά τα στατιστικά. Θα δω το απόγευμα το τι κεραίες πιάνω από κόσμοτε. Επεξ/σία 19 Μαϊου από billpao
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα