StamTheMan Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Εχει ερθει στα χερια μου ενα μηχανημα απο εκεινα που ειχαν στα video club. Μιας και ( οπως συζητηθηκε και σε αλλο νημα ) παμε για comeback σε dvd, ειπα να του κανω σερβις. Just Kidding,απλα ειμαι ρετροφιλος ( διαβαστε το καλα παρακαλω ) . Το μηχανημα ηρθε σε αθλια κατασταση στα χερια μου. Χρησιμοποιει ενα συστημα που τροφοδοτειται με υγρα υλικα, για μειωση της τριβης και για ψυξη των δισκων,αλλιως θολωνουν . Οι τυποι εβαζαν μεσα γαλακτωμα σωματος,με αποτελεσμα να εχει φραξει ολο και απλα το δουλευαν με τα pads ( και σε λαθος θεση ) . Περαν του σερβις που εχω να κανω,χρειαζομαι και τα υλικα,τα οποια τα βρηκα μονο στο εξωτερικο και ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Τα υγρα πανε κανα 80ρι,προχειρα που εψαξα και τα pads ( 4 διαφορετικα ) θελουν 50ρικο τα 10 απο το καθε χρωμα. Προς το παρον,μου λειπουν τα κοκκινα pads,απο τα αλλα εχω λιγα που ηρθαν με το μηχανημα. λογικα το ενα υλικο μπορω να το αντικαταστησω με απιονισμενο νερο,οποτε ψαχνω λυση για το αλλο. Το μηχανημα ειναι περιπου αυτο : Αν εχει ασχοληθει κανεις,εχει αναλωσιμα η εχει καμια ιδεα που μπορω να τα βρω φθηνα,ας μιλησει τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα