OXTROS Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποιο προτεινόμενο site να βρω κάποιον γραφίστα που χρειάζομαι γιατί δεν έχω καταφέρει να βρω άκρη σε αυτά που κοίταξα. Παρακαλω να απαντήσουν όσοι σχετικοί με το θέμα όχι υπάρχει εκεί ένα τάδε. Επεξ/σία 19 Μαϊου από OXTROS
octa Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Ένα Ελληνικό είναι το https://koalla.gr . Για να βρεις freelancer.
OXTROS Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 19 Μαϊου Ναι αυτό κοιτάω τώρα γιατί από fb είδα ότι δεν υπάρχει κ μεγάλη αξιοπιστία
geomagas Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 2 ώρες πριν, octa είπε Ένα Ελληνικό είναι το https://koalla.gr . Για να βρεις freelancer. Δεν έχει και πολλούς, και οι προσφορές είναι γενικά τσιμπημένες έως υπερβολικές. Κι αυτό γιατί οι freelancers πληρώνουν μηνιαία συνδρομή ΚΑΙ προμήθεια 20%!!! 1
Billator Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 2 ώρες πριν, OXTROS είπε Ναι αυτό κοιτάω τώρα γιατί από fb είδα ότι δεν υπάρχει κ μεγάλη αξιοπιστία Ξεκινάς με Fiverr, ψάξε με διάφορους τρόπους αυτό που ζητάς μίλα με 4-5 άτομα και θα βρεις εύκολα αυτόν που σου ταιριάζει
octa Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 2 ώρες πριν, geomagas είπε Δεν έχει και πολλούς, και οι προσφορές είναι γενικά τσιμπημένες έως υπερβολικές. Κι αυτό γιατί οι freelancers πληρώνουν μηνιαία συνδρομή ΚΑΙ προμήθεια 20%!!! Εμένα με ζητούσαν 300 ευρώ γιατί μοιράστηκα στοιχεία επικοινωνίας στο chat.
geomagas Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 3 ώρες πριν, octa είπε Εμένα με ζητούσαν 300 ευρώ γιατί μοιράστηκα στοιχεία επικοινωνίας στο chat. Ναι, απ' ότι θυμάμαι αυτό απαγορεύεται από τους όρους χρήσης. Αλλά δεν ήξερα ότι σου βάζουν και πρόστιμο!!! 😲
OXTROS Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εστειλα σε 4-5 άτομα από το koalla, (δεν έχει απαντήσει κανείς ακόμα) θα δω και αυτό που προτείνει και ο Billator, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά Επεξ/σία 20 Μαϊου από OXTROS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα