logistoulis Δημοσ. Τρίτη στις 09:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:00 μμ (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, AtiX είπε Θέλεις να εξηγήσεις γιατί, αντί των δασμών, βλέπουμε να υπάρχει η τάση για αύξηση των τιμών των προϊόντων? Γιατί μπορούν Και το ps5 είχε αυξηθεί πριν βγει ο πορτοκάλι δαίμονας, αυξήθηκε κι άλλο, όμως το psvr που δεν το αγοράζει κανείς μειώθηκε Το switch συνέχισε να μη ρίχνει τη τιμή γιατί πολύ απλά μπορούσε Οι συνδρομές κτλ έχουν αυξηθεί στο θεό εδώ και χρόνια γιατί πολύ απλά μπορούν Τα πάντα ακριβαίνουν ειδικά μετά τη πανδημία που κόψανε χρήμα δίχως αύριο, η μόνη λύση είναι να προσπαθήσει να αυξήσει ο καθένας το εισόδημά του, ή ξέρω γω να περιμένει τα διάφορα pass Τώρα για το iphone του τίτλου και γενικά για κάθε ακριβό smartphone είναι αστείο να το συζητάμε καθώς πρόκειται για πολυτέλεια, είναι μια ανάγκη που μπορείς να την καλύψεις με ένα αρκετά χαμηλότερο ποσό. Το να μη θες το καταλαβαίνω, ούτε εγώ θέλω, αλλά δεν κλαίγομαι, ψωνίζω μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη μου. Αν θες να μιλήσουμε για σούπερ μάρκετ ή ρεύμα που μας δουλεύουν κανονικά και άνθρωποι υποφέρουν, όχι για iphone, κονσόλες και GPUs. Άμα τα θες τόσο πολύ (όχι εσύ ο καθένας) δούλεψε, μην πας διακοπές, φάε φακιές και πάρτα, δεν σε αναγκάζει κάνεις να πάρεις τόσο ακριβά προϊόντα Επεξ/σία Τρίτη στις 09:09 μμ από logistoulis
GoMaR Δημοσ. Τρίτη στις 09:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:03 μμ μου αρεσει που λετε για τον trump, οταν απο το 2020 (πανδημια και μετα πολεμος) το μονο που συμβαινει ειναι να αυξανονται οι τιμες. 1
logistoulis Δημοσ. Τρίτη στις 09:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:06 μμ (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, GoMaR είπε μου αρεσει που λετε για τον trump, οταν απο το 2020 (πανδημια και μετα πολεμος) το μονο που συμβαινει ειναι να αυξανονται οι τιμες. Και όλα αυτά από φτωχοελληνες που τους έχουν πατήσει κάτω και πληρώνουν αρκετά από τα βασικά ακριβότερα από άλλους πιο πλούσιους Ευρωπαίους Όλα ήταν ζάχαρη πριν το φθινόπωρο, τώρα πάθαμε το ειδικά εμείς. Όσοι είχαμε στο παρελθόν δουλέψει ή συνεχίζουν να δουλεύουν για το βασικό πείνας της Ελλάδας τώρα απέκτησαν το πρόβλημα που έβαλε δασμούς η Αμερική στις κάρτες γραφικών Επεξ/σία Τρίτη στις 09:11 μμ από logistoulis
AtiX Δημοσ. Τρίτη στις 09:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:36 μμ (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, logistoulis είπε Γιατί μπορούν Και το ps5 είχε αυξηθεί πριν βγει ο πορτοκάλι δαίμονας, αυξήθηκε κι άλλο, όμως το psvr που δεν το αγοράζει κανείς μειώθηκε Το switch συνέχισε να μη ρίχνει τη τιμή γιατί πολύ απλά μπορούσε Οι συνδρομές κτλ έχουν αυξηθεί στο θεό εδώ και χρόνια γιατί πολύ απλά μπορούν Τα πάντα ακριβαίνουν ειδικά μετά τη πανδημία που κόψανε χρήμα δίχως αύριο, η μόνη λύση είναι να προσπαθήσει να αυξήσει ο καθένας το εισόδημά του, ή ξέρω γω να περιμένει τα διάφορα pass Τώρα για το iphone του τίτλου και γενικά για κάθε ακριβό smartphone είναι αστείο να το συζητάμε καθώς πρόκειται για πολυτέλεια, είναι μια ανάγκη που μπορείς να την καλύψεις με ένα αρκετά χαμηλότερο ποσό. Το να μη θες το καταλαβαίνω, ούτε εγώ θέλω, αλλά δεν κλαίγομαι, ψωνίζω μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη μου. Αν θες να μιλήσουμε για σούπερ μάρκετ ή ρεύμα που μας δουλεύουν κανονικά και άνθρωποι υποφέρουν, όχι για iphone, κονσόλες και GPUs. Άμα τα θες τόσο πολύ (όχι εσύ ο καθένας) δούλεψε, μην πας διακοπές, φάε φακιές και πάρτα, δεν σε αναγκάζει κάνεις να πάρεις τόσο ακριβά προϊόντα Δεν διαφωνώ καθόλου σε ότι αναφέρεις στο ποστ σου, σε ποστ που σβήστηκε ανέφερα ότι όλες οι εταιρίες κάνουν αυξήσεις είτε για πραγματικούς λόγους είτε με δικαιολογίες… ΥΓ: δεν κατάλαβα που αναφέρθηκα - παραπονέθηκα - κλαύτηκα στα περί ακριβών κινητών ή iPhone και όλο το από την μέση και κάτω κείμενο… 🙂 32 λεπτά πριν, logistoulis είπε Και όλα αυτά από φτωχοελληνες που τους έχουν πατήσει κάτω και πληρώνουν αρκετά από τα βασικά ακριβότερα από άλλους πιο πλούσιους Ευρωπαίους Όλα ήταν ζάχαρη πριν το φθινόπωρο, τώρα πάθαμε το ειδικά εμείς. Όσοι είχαμε στο παρελθόν δουλέψει ή συνεχίζουν να δουλεύουν για το βασικό πείνας της Ελλάδας τώρα απέκτησαν το πρόβλημα που έβαλε δασμούς η Αμερική στις κάρτες γραφικών Έλπιζω να μην έχεις πρόβλημα με τα 2€ τέλος που έβαλε η ΕΕστα δέματα από Κίνα… Επεξ/σία Τρίτη στις 09:40 μμ από AtiX 3
Kthulhou Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 22 ώρες πριν, AtiX είπε Έλπιζω να μην έχεις πρόβλημα με τα 2€ τέλος που έβαλε η ΕΕστα δέματα από Κίνα αν υπήρχε από την αρχή, και η Κινα δεν εκμεταλλευοταν την ρύθμιση που ό,τι έχει κάτω απο 150€ δεν έχει δασμούς, θα σε ενοχλούσε? τώρα η Κίνα κάνει ό,τι η apple, σε αντίστοιχο αεροπλάνο (την Ευρώπη) θα φορτώσει προϊόντα ώστε να μην έχουν τεράστιους δασμούς όταν πωλούνται στις ΗΠΑ μαλλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια λέει ο λαός..... πόσο μάλλον όταν τα βουβάλια μαλλώνουν και για χρήματα άλλων.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα