Composer Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω ένα Xiaomi MiA1. Εδώ και χρόνια δεν είχα κάνει update, και το έκανα επιτέλους γιατί άκουσα θα καταργηθούν οι κάρτες τραπέζης σιγά σιγά, και το πορτοφόλι google δεν ήταν συμβατό με την έκδοση Android που είχα. Πήγα στο 9 τώρα και κατέβασα την εφαρμογή. Την εγκατέστηα αλλά όταν πάω να την ανοίξω μου βγάζει το μήνυμα του τίτλου! (βασικά μέχρι το "λογα..." βλέπω, υποθέτω λέει "λογαριασμού"). Την απεγκατέστησα και την εγκατέστησα 2 φορές, έκανα επανεκκίνηση, τίποτα. Μήπως ξέρει κανείς πώς λύνεται το πρόβλημα; edit: Μήπως είναι λόγω αυτού που βλέπω σε ένα site; Αναφορά σε κείμενο 10.Q:Does Mi A1 support NFC? A:No, it doesn’t. Επεξ/σία 19 Μαϊου από Composer
BadBoy Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Δώσε SMS permission στα Google Play Services και θα δουλέψει. Δώρο άδωρο όμως, χωρίς NFC δεν κάνεις δουλειά.
Composer Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BadBoy είπε Δώσε SMS permission στα Google Play Services και θα δουλέψει. Δώρο άδωρο όμως, χωρίς NFC δεν κάνεις δουλειά. Πώς γίνεται αυτό; (edit: το βρήκα νομίζω. Είναι ενεργά τα sms) Οπότε είμαι για καινούργιο κινητό αν πράγματι καταργηθούν οι κάρτες; Επεξ/σία 19 Μαϊου από Composer
BadBoy Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 15 ώρες πριν, Composer είπε Πώς γίνεται αυτό; (edit: το βρήκα νομίζω. Είναι ενεργά τα sms) Οπότε είμαι για καινούργιο κινητό αν πράγματι καταργηθούν οι κάρτες; Ναι, χωρίς NFC δε γίνονται ασύρματες πληρωμές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα