forgotten Δημοσ. Δευτέρα στις 07:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:07 μμ (επεξεργασμένο) Λοιπον μια και σε δυο τρια σχολια μου για gaming laptop αμφισβητηθηκα αν βρισκει κανεις gaming laptop με 4080 κατω απο 2000 παραθετω την προσφορα του αμαζον σε τετοιο λαπτοπ, να σημειωσω οτι δεν μπορω να δω τα μεταφορικα για ελλαδα καθως μενω κυπρο https://www.amazon.de/Notebook-12VH-009XES-I9-12900HX-GeForce-Spanish/dp/B0C69MK6L3/ Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:29 μμ από matrixxx 2
paulchro Δημοσ. Δευτέρα στις 07:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:17 μμ 1 ώρα πριν, forgotten είπε Λοιπον μια και σε δυο τρια σχολια μου για gaming laptop αμφισβητηθηκα αν βρισκει κανεις gaming laptop με 4080 κατω απο 2000 παραθετω την προσφορα του αμαζον σε τετοιο λαπτοπ, να σημειωσω οτι δεν μπορω να δω τα μεταφορικα για ελλαδα καθως μενω κυπρο
Federacion Δημοσ. Δευτέρα στις 07:59 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:59 μμ Αυτές οι κάρτες σε laptop δεν παίζεις πολύ με το θέμα θερμοκρασία;
forgotten Δημοσ. Δευτέρα στις 08:14 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 08:14 μμ 13 λεπτά πριν, Federacion είπε Αυτές οι κάρτες σε laptop δεν παίζεις πολύ με το θέμα θερμοκρασία; Εχω με 4090 και ανεμιστηρα iets gt600 για να μην αγχωνομαι ή ασχολουμε με θερμοκρασιες απλα δεν ειναι ολα τα λαπτοπ για ολες τις αναγκες 1
kofer Δημοσ. Δευτέρα στις 08:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:25 μμ 19 λεπτά πριν, Federacion είπε Αυτές οι κάρτες σε laptop δεν παίζεις πολύ με το θέμα θερμοκρασία; Όλα τα πράγματα υψηλών επιδόσεων, χάνουν σε μακροβιότητα. 2
rakeesh Δημοσ. Δευτέρα στις 09:54 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:54 μμ Φίλε forgotten ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά.
nek4d Δημοσ. Δευτέρα στις 10:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:33 μμ Μειωση τιμης, 1.683 € (+ 23 € μεταφορικα), και ενα τεμαχιο διαθεσιμο τωρα: 1
MasterX Δημοσ. χθες στις 02:48 πμ Δημοσ. χθες στις 02:48 πμ γιατι στο Γερμανικο site πουλανε λαπτοπ με Ισπανικο πληκτρολογιο;
forgotten Δημοσ. χθες στις 03:02 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 03:02 πμ 9 λεπτά πριν, MasterX είπε γιατι στο Γερμανικο site πουλανε λαπτοπ με Ισπανικο πληκτρολογιο; Αυτο συμβαινει και για λαπτοπ με γαλλικο πληκτρολογιο και ιταλικο, το αμαζον εχει κεντρικες αποθηκες απο που και στελει και ας μην ξεχναμε οτι σε καθε χωρα υπαρχουν πληθυσμοι αλλων χωρων , εαν πιστευεις οτι το αμαζον θα σε γελασει γελοιεσαι. Ωφειλω να πω ομως οτι εχω συναντησει πλεον support σε αρκετες περιπτωσεις μετριο που αν δεν γινει escalate σε ποιο υπευθυνο δεν βγαζεις ακρη.... 1
Fronimitis Δημοσ. χθες στις 05:31 πμ Δημοσ. χθες στις 05:31 πμ Την ανάλυση οθόνης που είναι 1280 x 720 píxeles το είδε κανείς; Λογικά κάποιο λάθος θα είναι.
nek4d Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 17 hours ago, Fronimitis said: Την ανάλυση οθόνης που είναι 1280 x 720 píxeles το είδε κανείς; Λογικά κάποιο λάθος θα είναι. Χωρις να ξερω τι πανελ φοραει (γιατι το αμαζον δεν ειναι και σιγουρο στα τεχνικα, μπορει βεβαια να ψαξει ο ενδιαφερομενος με το pn/asin κλπ), γενικα μιλωντας, στα gaming pcs, η χαμηλοτερη αναλυση ειναι πλεονεκτημα, πιο ευκολη η δουλεια της vga, περισσοτερα fps, κλπ.
Moderators matrixxx Δημοσ. πριν από 10 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 10 ώρες 17 ώρες πριν, Fronimitis είπε Την ανάλυση οθόνης που είναι 1280 x 720 píxeles το είδε κανείς; Λογικά κάποιο λάθος θα είναι. Ειναι παρα πολλες οι φορες που στο αμαζον γραφει στα χαρακτηριστικα προιοντος ο,τι να΄ναι κυριολεκτικα. Μεχρι και οτι ειναι τετρακυλινδρο το λαπτοπ θα μπορουσε να γραφει. https://www.msi.com/Laptop/Vector-GP68-HX-12VX/Specification Απαντω αν το εχεις παρει εσυ και σκεφτεσαι ακυρωση και ρωτας γι αυτο. Αλλιως εχει φυγει οπως εχω γραψει και απο το πρωι στον τιτλο, το κομματι που υπηρχε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα