Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ssotoss είπε

Τώρα με έβαλες σε περιέργεια να ψάξω να βρω αν υπάρχουν πραγματικά αυτά τα αλτηράκια και πόσο κάνουν. Μετά το πάθημα άρχισα να πιστεύω ότι όλα ήταν fake😂

https://www.skroutz.gr/s/32154732/Skygym-Altiras-1x-24kg-Rythmizomenos-me-Vasi.html

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μην το πολυσκεφτεσαι το θέμα και σε χαλάει ασκοπα. Την πάτησες μια φορά στα 25 χρόνια όπως και θα την πατήσουμε όλοι κάποια στιγμή. 

Πάντως μπήκα στην σελίδα που αναφέρεις να δω και τώρα δεν γράφει κάτι για lidl και γυμναστική, έχει κάτι άσχετο για εύρεση κολεγίων για σπουδές, μάλλον άλλαξαν το περιεχόμενο ή παίζει οι scamers να έκαναν καμια λαμογια με τα domain. 

• Like 2
Δημοσ.

Όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή ,κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής και θα πάρεις σε κάνα μήνα τα λεφτά σου πίσω.

Την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός.

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Lucifer είπε

Ότι γενικά υπάρχουν το είδα, νάσαι καλά. Ήθελα να δω αν υπάρχουν αυτά του lidl που υποτίθεται ότι αποτελεί εναλλακτική οικονομική λύση.

4 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Μην το πολυσκεφτεσαι το θέμα και σε χαλάει ασκοπα. Την πάτησες μια φορά στα 25 χρόνια όπως και θα την πατήσουμε όλοι κάποια στιγμή. 

Πάντως μπήκα στην σελίδα που αναφέρεις να δω και τώρα δεν γράφει κάτι για lidl και γυμναστική, έχει κάτι άσχετο για εύρεση κολεγίων για σπουδές, μάλλον άλλαξαν το περιεχόμενο ή παίζει οι scamers να έκαναν καμια λαμογια με τα domain. 

Δεν με χαλάει περισσότερο από όσο "πρέπει". Κάθε ανοησία που κάνουμε μας απασχολεί όσο είναι φρέσκια. Μετά τη σκεφτόμαστε και γελάμε.

Εμένα πάντως η σελίδα αυτή: https://www.lidfitnesgym.com/ ακόμα το ίδιο μου δίνει. Συνεχίζουν ακάθεκτοι!

3 ώρες πριν, Fronimitis είπε

Όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή ,κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής και θα πάρεις σε κάνα μήνα τα λεφτά σου πίσω.

Την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός.

Σ ευχαριστώ για την πληροφορία (αχρείαστη να ήταν, αλλά...). Έχω να λέω ότι δεύτερη φορά δεν έχω ξανακάνει το ίδιο (χοντρό τουλάχιστον) λάθος.

• Like 2
Δημοσ.

Και τα κανονικα sites ali και temu μια χαρα μαιμουδες πουλανε βεβαια εχουν πολλους πωλητες αλλα υποτιθεται εχουν θεσει ορους

Δημοσ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι enterpeneurs κάλυψαν μια ανάγκη της αγοράς. Δεν υπάρχει online καταστημα lidl. Αυτό δεν το γνωρίζουν όλοι. 

Είναι πολύ ανησυχητικό το νέο είδος απατών. Μιμούνται και αντιγραφουν site  τραπεζών, μουσείων και άλλων υπαρκτών shop και τα διαφημίζουν κανονικότατα μέσω google συνήθως στα browser των κινητών που δεν βλέπεις ολόκληρο το url για να δεις ότι κάτι είναι fishy αν είσαι απρόσεκτος. 

Για μένα η google είναι συνεργός και συνυπεύθυνη όταν πατάς διαφήμιση. Πρέπει να αλλάξει ο νόμος και να θεωρείται συνεργάτης του scammer η google να έχει ποινικές και οικονομικές κυρώσεις. 

Επίσης είναι πλέον παραπάνω τα μέτρα που πρέπει να παίρνει κάποιος για να κάνει online shopping και να μην εξαπατηθει. Δεν αρκούν οι προφυλάξεις που παίρναμε το 2010 και καλό είναι να ενημερώνουμε μεγαλύτερους ανθρώπους αλλά και εφήβους, μικρότερους σε ηλικία κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

9 λεπτά πριν, tzavardin είπε

Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι enterpeneurs κάλυψαν μια ανάγκη της αγοράς. Δεν υπάρχει online καταστημα lidl. Αυτό δεν το γνωρίζουν όλοι. 

Είναι πολύ ανησυχητικό το νέο είδος απατών. Μιμούνται και αντιγραφουν site  τραπεζών, μουσείων και άλλων υπαρκτών shop και τα διαφημίζουν κανονικότατα μέσω google συνήθως στα browser των κινητών που δεν βλέπεις ολόκληρο το url για να δεις ότι κάτι είναι fishy αν είσαι απρόσεκτος. 

Για μένα η google είναι συνεργός και συνυπεύθυνη όταν πατάς διαφήμιση. Πρέπει να αλλάξει ο νόμος και να θεωρείται συνεργάτης του scammer η google να έχει ποινικές και οικονομικές κυρώσεις. 

Επίσης είναι πλέον παραπάνω τα μέτρα που πρέπει να παίρνει κάποιος για να κάνει online shopping και να μην εξαπατηθει. Δεν αρκούν οι προφυλάξεις που παίρναμε το 2010 και καλό είναι να ενημερώνουμε μεγαλύτερους ανθρώπους αλλά και εφήβους, μικρότερους σε ηλικία κλπ.

Φιλικά:

https://www.lidl.de/online

Δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Αυτό το εμπέδωσα. Υπάρχει το γερμανικό και ίσως και αλλού και πάνω στη βιασύνη μου υπέθεσα ότι υπάρχει κάτι σαν ευρωπαϊκό (έχουν πολλές εταιρείες και στέλνουν).

• Haha 2
Δημοσ.

Καλα μονο απο την διαφορα τιμης επρεπε να το υποψιαστεις. Γενικα μια απλη λυση ειναι οταν ψωνιζεις πρωτη φορα απο ενα μαγαζι να πληρωνεις με πειπαλ. Αν δεν υπαρχει η επιλογη πειπαλ φιλακια. Βεβαια στην συγκεκριμενη περιπτωση εκανε μπαμ το σαιτ.

Παρενθεση. Πατηστε το λινκ τωρα να δειτε τι βγαζει 😂

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ssotoss είπε

Εμένα πάντως η σελίδα αυτή: https://www.lidfitnesgym.com/ ακόμα το ίδιο μου δίνει. Συνεχίζουν ακάθεκτοι!

Σ ευχαριστώ για την πληροφορία (αχρείαστη να ήταν, αλλά...). Έχω να λέω ότι δεύτερη φορά δεν έχω ξανακάνει το ίδιο (χοντρό τουλάχιστον) λάθος.

Σου εμφανιζει το παρακάτω η κατι άλλο; 

Spoiler

Screenshot_20250520_111551_com.brave.browser.jpg.d687738380c60b256b3044ee4097b2bf.jpg

Μηπως έχει μολυνθεί με τίποτε ο browser και σε πετάει σε άλλο link, αν και εμένα με κάνει παραπομπή επίσης σε άλλο link. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ssotoss είπε

Δεν με χαλάει περισσότερο από όσο "πρέπει". Κάθε ανοησία που κάνουμε μας απασχολεί όσο είναι φρέσκια. Μετά τη σκεφτόμαστε και γελάμε.

Κάνει redirect σε αυτό το σάιτ: https://fbweng.top/ 

Μάλλον scam και τα 2 και μπέρδεψαν κάτι στο back-end με τα domains.

Μόλις τώρα, mariosnik_ είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot_20250520_111551_com.brave.browser.jpg.d687738380c60b256b3044ee4097b2bf.jpg

Μηπως έχει μολυνθεί με τίποτε ο browser και σε πετάει σε άλλο link, αν και εμένα με κάνει παραπομπή επίσης σε άλλο link. 

Είναι cached στο δικό του session.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Jts είπε

Κάνει redirect σε αυτό το σάιτ: https://fbweng.top/ 

Μάλλον scam και τα 2 και μπέρδεψαν κάτι στο back-end με τα domains.

Μόλις διέγραψα τα cokies με πάει και εμένα στο...κολλέγιο😂

Δημοσ.
11 hours ago, ssotoss said:

Ούτε αφελής ούτε αδαής είμαι

και σιγουρα δεν εχεις καλή επίγνωση για τον εαυτο σου. Δεν θελω να σε προσβαλω αλλα εισαι και τα δυο. Προσεχτικά παιδια την επομένη φορά και καλά ξεμπερδέματα.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Καλα μονο απο την διαφορα τιμης επρεπε να το υποψιαστεις. Γενικα μια απλη λυση ειναι οταν ψωνιζεις πρωτη φορα απο ενα μαγαζι να πληρωνεις με πειπαλ. Αν δεν υπαρχει η επιλογη πειπαλ φιλακια. Βεβαια στην συγκεκριμενη περιπτωση εκανε μπαμ το σαιτ.

Παρενθεση. Πατηστε το λινκ τωρα να δειτε τι βγαζει 😂

Ένα λεπτό μετά την αγορά τα σκέφτηκα όλα αυτά. Προφανώς παραήμουνα χαλαρός τη συγκεκριμένη στιγμή. Με πειπαλ ψωνίζω στο 90% των αγορών μου. Έχω όμως αγοράσει με 70% έκπτωση από επώνυμες ιστοσελίδες, οπότε δεν πήγε αμέσως το μυαλό στην απάτη.

Και σε ότι αφορά την αφέλεια ή την ασχετοσύνη: έχω ήδη email αποστολής πακέτου με υπαρκτό tracking number. Ένας αφελής ή άσχετος θα καθόταν να περιμένει ακόμα αυτό που αγόρασε ή και θα είχε ακόμα εκτεθειμένη την κάρτα του για "άρμεγμα" από τους επιτήδειους. Έχω ξοδέψει χιλιάδες ευρώ και έχω ωφεληθεί ξεκάθαρα από διαδικτυακές αγορές. Οκ, ας πούμε ότι με τα 60 ευρώ πλήρωσα ένα μάθημα να μην είμαι ποτέ χαλαρός (αφήστε που μπορεί να τα πάρω και πίσω απ την τράπεζα).

Θα γράψω όμως εδώ τι μου έχουν στείλει. Είμαι περίεργος😂

8 λεπτά πριν, great είπε

και σιγουρα δεν εχεις καλή επίγνωση για τον εαυτο σου. Δεν θελω να σε προσβαλω αλλα εισαι και τα δυο. Προσεχτικά παιδια την επομένη φορά και καλά ξεμπερδέματα.

Μάλλον ορίζουμε διαφορετικά τις έννοιες. Ούτε εγώ θέλω να σε προσβάλλω (μου απευθύνθηκες ευγενικότερα από κάποιους άλλους), αλλά υπάρχουν και οι λέξεις "απρόσεκτος" ή "παρορμητικός".

Όσοι μου γράψατε, ξέρετε τι σημαίνει αφελής και αδαής; (μια μικρή εξήγηση παραθέτω παραπάνω).

Εύχομαι σε πολλούς να έχουν τις δικές μου "επιδόσεις" σε διαδικτυακές δοσοληψίες (άντε να το "παίξω" και "έξυπνος").

Δημοσ.
9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Και lidlmaimou.gr να έγραφε κάποιος θα ψώνιζε 🤣

Ετσι ακριβως.
Θυμαμαι καποτε που ανεβηκε προσφορα για κατι ssd σε ΤΣΑΜΠΑ τιμη.
Ηταν ξεκαθαρα απατη,αλλα ακομα και οταν το συζητησουαμε εδω μεσα,καποιοι γραφαν οτι "ελα μωρε,ebay ειναι,παρηγγειλα 2,ποιος ξερει,μπορει να ερθουν".

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ssotoss είπε

Ένα λεπτό μετά την αγορά τα σκέφτηκα όλα αυτά. Προφανώς παραήμουνα χαλαρός τη συγκεκριμένη στιγμή. Με πειπαλ ψωνίζω στο 90% των αγορών μου. Έχω όμως αγοράσει με 70% έκπτωση από επώνυμες ιστοσελίδες, οπότε δεν πήγε αμέσως το μυαλό στην απάτη.

.

Καλά αυτό το 70% έκπτωση παίζει να το λένε δήθεν για κράχτη. Μόνο ζημιές εχεις ως επιχειρηματίας δίνοντας τέτοια εκπτωση. Εκτός αν ανήκεις στην κατηγορία ότι κλείνουμε, το αφεντικό τρελάθηκε και για να μην πάει χαμένο το εμπόρευμα το πουλάμε όσο όσο για να φύγει, να βάλουμε και εμείς τα τελευταία μας ευρώ στην τσέπη και αντίο σας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...