ssotoss Δημοσ. 26 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 21/8/2025 στις 6:50 ΜΜ, spinemm είπε το οτι σου το εξηγουνε και εσυ αρχιζεις τις ειρωνειες ειναι λιγο τραγικο ξερεις....πες εκανα χαζομαρα, δεν θελω να το παραδεχτω και τελος..... Τραγικό είναι που εσύ θεωρείς εξήγηση αυτό που γράφει ο άλλος. Αν διάβασες ΟΛΑ όσα έγραψα από την αρχή θα έβλεπες ότι τοποθετήθηκα αναλυτικότατα. Εγώ "ειρωνεύτηκα" αλλά αυτός μου "εξηγούσε" ότι "υπάρχουν κάτι καλύβες στο μεγανήσι" για να αγοράσω εγώ!!! Μήπως ενδιαφέρεσαι εσύ γι αυτές τις καλύβες; Ούτε στον ύπνο τους δεν έχουν δει κάποιοι τον αριθμό των διαδικτυακών αγορών που έχω κάνει σε βάθος 25 χρόνων. Και ναι, όπως ξαναέγραψα, κάθε άνθρωπος (εκτός από τους σούπερ αλάνθαστους!!!) θα πιαστεί στη ζωή του μια φορά στον ύπνο. Από κούραση, από απροσεξία, από βιασύνη, από υπερβολική σιγουριά. Όποιος τρακάρει μια φορά στη ζωή του είναι μάπα οδηγός και οι άλλοι που βλέπουν το τρακάρισμα "φυσικά δεν θα το πάθαιναν ποτέ"!!! Ο νταλικιέρης που είναι όλη μέρα στο δρόμο θα τρακάρει κάποια φορά, ενώ αυτός που πάει ένα ταξίδι κάθε πέντε χρόνια μπορεί να μην τρακάρει ποτέ. "Προφανώς" όσοι έχουν κάνει στη ζωή τους 10 χιλιάδες χιλιόμετρα μπορούν να ειρωνεύονται άνετα όποιον έχει κάνει 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα και τρακάρει μια φορά. Οι αλάνθαστοι μπορούν να ειρωνεύονται ελεύθερα, αλλά απάντηση δεν σηκώνουν. Ας συνεχίσουν, διασκεδάζω! Επεξ/σία 26 Αυγούστου από ssotoss
spinemm Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 22 hours ago, ssotoss said: Τραγικό είναι που εσύ θεωρείς εξήγηση αυτό που γράφει ο άλλος. Αν διάβασες ΟΛΑ όσα έγραψα από την αρχή θα έβλεπες ότι τοποθετήθηκα αναλυτικότατα. Εγώ "ειρωνεύτηκα" αλλά αυτός μου "εξηγούσε" ότι "υπάρχουν κάτι καλύβες στο μεγανήσι" για να αγοράσω εγώ!!! Μήπως ενδιαφέρεσαι εσύ γι αυτές τις καλύβες; Ούτε στον ύπνο τους δεν έχουν δει κάποιοι τον αριθμό των διαδικτυακών αγορών που έχω κάνει σε βάθος 25 χρόνων. Και ναι, όπως ξαναέγραψα, κάθε άνθρωπος (εκτός από τους σούπερ αλάνθαστους!!!) θα πιαστεί στη ζωή του μια φορά στον ύπνο. Από κούραση, από απροσεξία, από βιασύνη, από υπερβολική σιγουριά. Όποιος τρακάρει μια φορά στη ζωή του είναι μάπα οδηγός και οι άλλοι που βλέπουν το τρακάρισμα "φυσικά δεν θα το πάθαιναν ποτέ"!!! Ο νταλικιέρης που είναι όλη μέρα στο δρόμο θα τρακάρει κάποια φορά, ενώ αυτός που πάει ένα ταξίδι κάθε πέντε χρόνια μπορεί να μην τρακάρει ποτέ. "Προφανώς" όσοι έχουν κάνει στη ζωή τους 10 χιλιάδες χιλιόμετρα μπορούν να ειρωνεύονται άνετα όποιον έχει κάνει 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα και τρακάρει μια φορά. Οι αλάνθαστοι μπορούν να ειρωνεύονται ελεύθερα, αλλά απάντηση δεν σηκώνουν. Ας συνεχίσουν, διασκεδάζω! Καταρχας κανεις δεν το "παιζει" αλανθαστος ή τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω....επισης...βρε ανθρωπε τι σχεση εχει ολο αυτο το λογιδριο, οι διαδικτυακες σου αγορες καθως και οι ατυχεις παρομοιωσεις με το οτι εσυ απλα δεν παραδεχεσαι το λαθος σου και προσπαθεις να την πεις(?) και απο πανω!!!! 2
great Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου On 26/08/2025 at 21:37, ssotoss said: Τραγικό είναι που εσύ θεωρείς εξήγηση αυτό που γράφει ο άλλος. Αν διάβασες ΟΛΑ όσα έγραψα από την αρχή θα έβλεπες ότι τοποθετήθηκα αναλυτικότατα. Εγώ "ειρωνεύτηκα" αλλά αυτός μου "εξηγούσε" ότι "υπάρχουν κάτι καλύβες στο μεγανήσι" για να αγοράσω εγώ!!! Μήπως ενδιαφέρεσαι εσύ γι αυτές τις καλύβες; Ούτε στον ύπνο τους δεν έχουν δει κάποιοι τον αριθμό των διαδικτυακών αγορών που έχω κάνει σε βάθος 25 χρόνων. Και ναι, όπως ξαναέγραψα, κάθε άνθρωπος (εκτός από τους σούπερ αλάνθαστους!!!) θα πιαστεί στη ζωή του μια φορά στον ύπνο. Από κούραση, από απροσεξία, από βιασύνη, από υπερβολική σιγουριά. Όποιος τρακάρει μια φορά στη ζωή του είναι μάπα οδηγός και οι άλλοι που βλέπουν το τρακάρισμα "φυσικά δεν θα το πάθαιναν ποτέ"!!! Ο νταλικιέρης που είναι όλη μέρα στο δρόμο θα τρακάρει κάποια φορά, ενώ αυτός που πάει ένα ταξίδι κάθε πέντε χρόνια μπορεί να μην τρακάρει ποτέ. "Προφανώς" όσοι έχουν κάνει στη ζωή τους 10 χιλιάδες χιλιόμετρα μπορούν να ειρωνεύονται άνετα όποιον έχει κάνει 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα και τρακάρει μια φορά. Οι αλάνθαστοι μπορούν να ειρωνεύονται ελεύθερα, αλλά απάντηση δεν σηκώνουν. Ας συνεχίσουν, διασκεδάζω! πολυ αστοχο παραδειγμα, το τρακαρισμα εχει παραμετρους εκτος απο εσενα. Το να πατησεις σε ενα λινκ που λεει πα$ε vi@gr@ ειναι δικό σου λάθος και μόνο. Και ναι σου λεω οτι δεν θα πιαστω μια φορά στον ύπνο, δεν υπαρχει κούρασή , απροσεξια, δεν στεκουν στο λογιδριο που θες να δωσεις. 1
gx2 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως το Tiktok εχθές μου πέταξε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, να μοιράζεται το μυστικό που τον έκανε πλούσιο. 🤪 Μπορώ και εγώ με μια μικρή συνδρομή, έλεγε, να ακολουθήσω τον δρόμο του🤣 Επεξ/σία 29 Αυγούστου από gx2 2
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 24 minutes ago, gx2 said: Εμένα πάντως το Tiktok εχθές μου πέταξε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, να μοιράζετε το μυστικό που τον έκανε πλούσιο. 🤪 Μπορώ και εγώ με μια μικρή συνδρομή, έλεγε, να ακολουθήσω τον δρόμο του🤣 Και αν το κανεις report παιζει να μην το σβησουν.εχω κανει πολλα τετοια Report αλλα τιποτα.εκει. 1
ssotoss Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 27/8/2025 στις 7:52 ΜΜ, spinemm είπε Καταρχας κανεις δεν το "παιζει" αλανθαστος ή τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω....επισης...βρε ανθρωπε τι σχεση εχει ολο αυτο το λογιδριο, οι διαδικτυακες σου αγορες καθως και οι ατυχεις παρομοιωσεις με το οτι εσυ απλα δεν παραδεχεσαι το λαθος σου και προσπαθεις να την πεις(?) και απο πανω!!!! Εγώ δεν παραδέχομαι το λάθος μου; Διάβασες τι γράφω στην πρώτη σελίδα, όταν παρουσιάζω το θέμα; Προφανώς όχι! Κανείς δεν το παίζει αλάνθαστος όταν μου συστήνει να αγοράσω καλύβα στο...μεγανήσι με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν; Μόνο "ηλίθιο" δεν με αποκάλεσε. Θα ανεχόμαστε την κάθε ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ χωρίς να απαντάμε; Αν δεν βλέπεις σχέση αλλά..."λογίδριο", προσπέρασέ το. Δεν είναι όλα τα κείμενα για κατανόηση από όλους. Σε ποιον προσπάθησα να την πω; Πώς την είπα, με ποια λόγια; Εκτός κι αν είσαι εσύ αγοραστής της καλύβας, οπότε πάω πάσο. Εγώ πάντως δεν αγόρασα καλύβα, ούτε πρόκειται. Αν εσύ ενδιαφέρεσαι, ο...πράκτορας είναι ακόμα στο φόρουμ. Στις 28/8/2025 στις 10:52 ΠΜ, great είπε πολυ αστοχο παραδειγμα, το τρακαρισμα εχει παραμετρους εκτος απο εσενα. Το να πατησεις σε ενα λινκ που λεει πα$ε vi@gr@ ειναι δικό σου λάθος και μόνο. Και ναι σου λεω οτι δεν θα πιαστω μια φορά στον ύπνο, δεν υπαρχει κούρασή , απροσεξια, δεν στεκουν στο λογιδριο που θες να δωσεις. Ενώ οι διαδικτυακές αγορές έχουν ως μόνη παράμετρο τον αγοραστή!!! Τα έχω γράψει αναλυτικά, αλλά ποιος να διαβάζει τώρα; "Εννοείται" ότι "δεν υπάρχει" κούραση, απροσεξία και "εννοείται" ότι κάποιοι δεν πιάνεστε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ( !!! ) στον ύπνο! Και βλέπω ότι σε όλους ( ; ) δεν αρέσουν τα "λογίδρια". Ούτε συνεννοημένοι να ήσασταν! Επόμενος αλάνθαστος!!! (μετράω, είστε λεγεώνα τελικά) Επεξ/σία 29 Αυγούστου από ssotoss 1
spinemm Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Μια χαρα κατανοω, μια χαρα εχουν κατανοησεις ολοι.... Θα σου προτεινα να το ψαξεις παντως...την μια λες το παραδεχτηκα, την αλλη βιαζομουν και δεν το προσεξα παροτι προσεχω κλπ, να ξερεις οτι ΔΙΑΒΑΣΑ ολα οσα εχεις γραψει....πλεον εχεις αρχισει να μας βλεπεις και σαν λεγεωνα που τι!!?? Επεξ/σία 29 Αυγούστου από spinemm
ssotoss Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spinemm είπε Μια χαρα κατανοω, μια χαρα εχουν κατανοησεις ολοι.... Θα σου προτεινα να το ψαξεις παντως...την μια λες το παραδεχτηκα, την αλλη βιαζομουν και δεν το προσεξα παροτι προσεχω κλπ, να ξερεις οτι ΔΙΑΒΑΣΑ ολα οσα εχεις γραψει....πλεον εχεις αρχισει να μας βλεπεις και σαν λεγεωνα που τι!!?? Πάμε πάλι: 1η σελίδα του θέματος, δικά μου γραφόμενα: "Τρέξτε να πάρετε τσάμπα κωπηλατικές και crosstrainers!!! 😛 Μ αρέσει που κάποιες φορές κοροιδεύω άλλους που την πατάνε😂 ......................................................... Τίποτα δεν περιμένω από τα lidl για εμένα. Να κυνηγήσουν τη σελίδα περιμένω που τους δυσφημεί, μπας και τη γλιτώσει κανένας "έξυπνος" σαν του λόγου μου😂" Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς;;; Μ αρέσει που λες ότι ΔΙΑΒΑΣΕΣ όλα ( ;;; ) όσα έχω γράψει!!! Ούτε τα βασικά δεν διάβασες!!! Μόνο από "έκανα μαλακία" ή από "είμαι ηλίθιος" καταλαβαίνεις; Μαλακία έκανα, ηλίθιος δεν είμαι! Ο αυτοσαρκασμός δεν είναι εμφανής; Αν δεν είναι, δεν μπορώ να βοηθήσω! Ούτε αυτούς που θέλουν να γράφω κάθε δεύτερη σελίδα αυτό που "ανακαλύπτουν" διαβάζοντας τρεις σειρές από όλο το τόπικ. Και όχι, 60 ευρώ (περίπου) έχασα, δεν αγοράζω καλύβες ούτε στο μεγανήσι, ούτε αλλού, όποιος παρόλας και να μου τις "πουλήσει". Όποιος κάνει μαλακία δεν μπορεί να την κάνει από βιασύνη, απροσεξία, κούραση, αφηρημάδα; Πού αντιφάσκω; Ναι, προσέχω. Σε μερικές χιλιάδες διαδικτυακές αγορές που έχω κάνει, είναι η πρώτη φορά που παθαίνω κάτι τέτοιο. Και επειδή σχεδόν "σοκαρίστηκα", είπα να το μοιραστώ εδώ (σταματάω εδώ, τα έχω ξαναγράψει ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ). "Λεγεώνα" εξυπνακισμού διαπιστώνω. "Τι μαλακία είναι αυτή που έκανες", "πατάς λινκ που πουλάνε βι@γκρ@" (σιγά μην πάτησα και το κουμπί εκτόξευσης πυρηνικών!!!- καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση με το πάθημά μου) , "εγώ δεν πιάνομαι ποτέ στον ύπνο", "μήπως ενδιαφέρεσαι να σου πουλήσω καλύβα" και άλλες "εξυπνάδες". Αν εσύ τα ανέχεσαι να σου τα λένε δικό σου πρόβλημα! Ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει ό,τι του κατέβει, αλλά αν εγώ αισθάνομαι να με προσβάλλουν θα απαντάω! Επί της ουσίας άλλο τίποτα; Επεξ/σία 29 Αυγούστου από ssotoss 1
PedroG Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου παιδια παρειγγειλα κατι απο Ιντερνετ αξιας 30+ ευρω! η πληρωμη εγινε στις 10/7/25 Στις 24/8 εφτασε στην πολη μου αλλα ποτέ δεν μου ηρθε ειδοποιηση στο κινητο η στο γραμματοκιβωτιο! Η αποστολη βλεπω εγινε απο Ιαπωνια τους εστειλα πολλαπλο μυνημα και η απαντηση τους ειναι η εξης.... "..... Dear So sorry, this is the first time I have encountered this. Please wait, I will check the status of the item with the logistics company which will take about 3-5 days. For this ,we will arrange a small gift for you. If you have any questions or concerns, please feel free to contact us. Thanks for your understanding. Yours Sincerely, ο κωδικος ειναι ο εξης! Καμια εταιρεια στην πολη μου ACS ΓΕΝΙΚΗ ΕΛΤΑ δεν τον αναγνωριζει ως δικο της!!! Tracking Number HSDYH1222150773YQ Καμια ιδεα σας παρακαλω???
PedroG Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Απο το tracking number που μου στειλανε λεει οτι ειναι απο 24.8 εδω και οτι το rejected ο ιδιος! Πως μπορω να βρω που βρισκεται στην πολη μου? https://www.17track.net/en
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 21 λεπτά πριν, PedroG είπε παιδια παρειγγειλα κατι απο Ιντερνετ αξιας 30+ ευρω! η πληρωμη εγινε στις 10/7/25 Στις 24/8 εφτασε στην πολη μου αλλα ποτέ δεν μου ηρθε ειδοποιηση στο κινητο η στο γραμματοκιβωτιο! Η αποστολη βλεπω εγινε απο Ιαπωνια τους εστειλα πολλαπλο μυνημα και η απαντηση τους ειναι η εξης.... "..... Dear So sorry, this is the first time I have encountered this. Please wait, I will check the status of the item with the logistics company which will take about 3-5 days. For this ,we will arrange a small gift for you. If you have any questions or concerns, please feel free to contact us. Thanks for your understanding. Yours Sincerely, ο κωδικος ειναι ο εξης! Καμια εταιρεια στην πολη μου ACS ΓΕΝΙΚΗ ΕΛΤΑ δεν τον αναγνωριζει ως δικο της!!! Tracking Number HSDYH1222150773YQ Καμια ιδεα σας παρακαλω??? Λογικά άλλαξε ο κωδικός όταν το πήρε η ντόπια κούριερ.Ρωτησες μόνο με κωδικό ή και με όνομα σου στις κούριερ;
kax54638 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Αυτό που σου είπε ο Ukforthemoment. Έχει πάρει λογικά καινούριο tracking από την τοπική courier. Πάρε τηλέφωνο μια μια και ρώτα με τα στοιχεία σου (προφανώς στα λατινικά) ή και το τηλέφωνο σου. Περίεργο βέβαια που στις 24/8 λέει πως αρνήθηκες την παραλαβή. 1
PedroG Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Ο κωδικός με αυτά τα νούμερα και γράμματα δεν είναι αναγνωρισμένος από καμία εταιρεία που απευθύνθηκα.... Σε όλες έδωσα και Διεύθυνση και όνομα... Μάλιστα μου είπαν ότι το tracking number έχει 10 νούμερα και ξεκινά από γράμματα που δεν συνεργάζεται καμία εταιρεία.. Το δέμα εστάλη πριν 50 μέρες από Japan Και η δεύτερη απάντηση σε ενοχλήση που τους κάνω είναι.... : Dear Sorry. Your courier is lost, and we will arrange a refund for you. Please be patient,it will take about 10-20 work day for refund as your bank or credict card company will also need some time to process the refund. If you have any other questions or concerns, please feel free to contact us. Yours Sincerely, Τι βλέπετε τσακάλια μου εδω; 32€ δέμα ...
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, PedroG είπε Ο κωδικός με αυτά τα νούμερα και γράμματα δεν είναι αναγνωρισμένος από καμία εταιρεία που απευθύνθηκα.... Σε όλες έδωσα και Διεύθυνση και όνομα... Μάλιστα μου είπαν ότι το tracking number έχει 10 νούμερα και ξεκινά από γράμματα που δεν συνεργάζεται καμία εταιρεία.. Το δέμα εστάλη πριν 50 μέρες από Japan Και η δεύτερη απάντηση σε ενοχλήση που τους κάνω είναι.... : Dear Sorry. Your courier is lost, and we will arrange a refund for you. Please be patient,it will take about 10-20 work day for refund as your bank or credict card company will also need some time to process the refund. If you have any other questions or concerns, please feel free to contact us. Yours Sincerely, Τι βλέπετε τσακάλια μου εδω; 32€ δέμα ... Tι να βλέπουμε;Θα σου επιστρέψουν τα χρήματα.Τι άλλο να γίνει; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα