Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Καλά αυτό το 70% έκπτωση παίζει να το λένε δήθεν για κράχτη. Μόνο ζημιές εχεις ως επιχειρηματίας δίνοντας τέτοια εκπτωση. Εκτός αν ανήκεις στην κατηγορία ότι κλείνουμε, το αφεντικό τρελάθηκε και για να μην πάει χαμένο το εμπόρευμα το πουλάμε όσο όσο για να φύγει, να βάλουμε και εμείς τα τελευταία μας ευρώ στην τσέπη και αντίο σας. 

esprit.eu (δυστυχώς έκλεισε- ίσως και επειδή έκανε προσφορές 😂 ). Ξεκινούσε από 20-30% και κατέληγε στο 70. Έχω πάρει καλά κομμάτια.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ssotoss είπε

Τώρα άμα σου πω ότι το πέτυχα σε διαφήμιση στο FB όπου μπαίνω τρεις φορές το χρόνο...

το fb, αλλα και το youtube, ειναι γεματα απο τετοιες μουφες

3 ώρες πριν, ssotoss είπε

Εμένα πάντως η σελίδα αυτή: https://www.lidfitnesgym.com/ ακόμα το ίδιο μου δίνει. Συνεχίζουν ακάθεκτοι!

σε μενα το Αvast δε μου επιτρεπει να μπω

Δημοσ.
13 hours ago, Ukforthemoment said:

Και απο τα lidl τι περιμένεις να σου πουν;

Που πάτε και τα βρίσκετε δεν μπορώ να καταλάβω.....

Δεν θα του πούνε τίποτα αλλά μπορούν αναλόγως και το που είναι το site να πιέσουν να κατέβει η σελίδα που χρησιμοποιεί παράνομα το εμπορικό σήμα της και μπορούν να βάλουν ανακοίνωση στα social τους και ίσως και ανακοίνωση στα καταστήματα τους.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gakost είπε

Δεν θα του πούνε τίποτα αλλά μπορούν αναλόγως και το που είναι το site να πιέσουν να κατέβει η σελίδα που χρησιμοποιεί παράνομα το εμπορικό σήμα της και μπορούν να βάλουν ανακοίνωση στα social τους και ίσως και ανακοίνωση στα καταστήματα τους.

Τηλεφώνησα και έστειλα μήνυμα με screenshots ήδη. Απάντησαν τυπικά ευχαριστώντας και γράφουν ότι το προωθούν στο αρμόδιο τμήμα. Δεν περίμενα τίποτα περισσότερο, δικό τους θέμα.

Δημοσ.
13 hours ago, ssotoss said:

Μου είπαν να την κάνω τηλεφωνικώς, αλλά ότι μπορώ και από το intrenet banking αφού ολοκληρωθεί η συναλλαγή (ακόμα εκκρεμεί!!! ). Τότε εμφανίζεται στο μενού της συναλλαγής η δυνατότητα να κάνω αμφισβήτηση. Μου είπαν ότι έχει την ίδια ισχύ με την τηλεφωνική αμφισβήτηση.

Συναλλαγή από την Παρασκευή και ακόμα εκκρεμεί (όπως και όλες οι συναλλαγές μου εκείνης της μέρας). Πόσες μέρες θέλει μια συναλλαγή να ολοκληρωθεί;

Δεν το πρόσεχα ποτέ. Ελπίζω μετά τις 12.00 να γίνεται.

Αμφισβήτηση συναλλαγής με τι αιτιολογία θα κάνεις; Τι αποδείξεις έχεις ότι δεν θα πάρεις κάτι ή ακριβώς αυτό που αγόρασες; Σωστά έκανες και ακύρωσες την κάρτα αλλά δεν σου κλέψαν τα στοιχεία τα έδωσες μόνος σου και πήρες και επιβεβαίωση. Πριν κάνεις οτιδήποτε με την τράπεζα, το tracking δουλεύει;  Επισης στείλε τους email και ζητά ακύρωση και επιστροφή. Χρησιμοποίησε τα στοιχεία επικοινωνίας στο site τους. Αν δεν έρθει κάτι μέσα στις προθεσμίες που σου λέει ή έρθει κάτι διαφορετικό τότε μπορεί η τράπεζα να επέμβει. Αλλιώς πως θα αποδείξεις την απάτη; Να ξέρεις υπάρχει μεγάλη περίπτωση να πάρεις αυτό που παρήγγειλες το οποίο προφανώς δεν έχει σχέση με το lidl αλλά θα είναι κινέζικο από το TEMU.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gakost είπε

Αμφισβήτηση συναλλαγής με τι αιτιολογία θα κάνεις; Τι αποδείξεις έχεις ότι δεν θα πάρεις κάτι ή ακριβώς αυτό που αγόρασες; Σωστά έκανες και ακύρωσες την κάρτα αλλά δεν σου κλέψαν τα στοιχεία τα έδωσες μόνος σου και πήρες και επιβεβαίωση. Πριν κάνεις οτιδήποτε με την τράπεζα, το tracking δουλεύει;  Επισης στείλε τους email και ζητά ακύρωση και επιστροφή. Χρησιμοποίησε τα στοιχεία επικοινωνίας στο site τους. Αν δεν έρθει κάτι μέσα στις προθεσμίες που σου λέει ή έρθει κάτι διαφορετικό τότε μπορεί η τράπεζα να επέμβει. Αλλιώς πως θα αποδείξεις την απάτη; Να ξέρεις υπάρχει μεγάλη περίπτωση να πάρεις αυτό που παρήγγειλες το οποίο προφανώς δεν έχει σχέση με το lidl αλλά θα είναι κινέζικο από το TEMU.

Όλα όσα γράφεις τα εξετάζω σαν ενδεχόμενο. Ακόμα και να λάβω...αλτηράκια (αυτό μόνο σαν αστείο). Ούτε θεωρώ δεδομένο ότι θα με δικαιώσει η τράπεζα. Είμαι περίεργος να δω τι αιτιολογίες θα υπάρχουν στο μενού της τράπεζας και αν ζητάνε συγκεκριμένες αποδείξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Kostas Savvidis είπε

Το πρόβλημα είναι το ότι περιμένεις ακόμα να σου στείλουν κάτι.

Screenshot 2025-05-20 at 13-25-42 Universal Parcel Tracking - Global Package Tracking.png

Δεν έχω βγάλει βέβαια όλα τα στοιχεία φόρα παρτίδα. Έχω επεξεργαστεί την εικόνα κι έχω σβήσει το όνομά μου και μέρος του tracking number. Το περιεχόμενο του mail το έδωσα για να δείξω πώς είναι η δομή του (χωρίς λογότυπο κλπ).

Το tracking δουλεύει κανονικά.

Επεξ/σία από ssotoss
Δημοσ.
6 minutes ago, ssotoss said:

Όλα όσα γράφεις τα εξετάζω σαν ενδεχόμενο. Ακόμα και να λάβω...αλτηράκια (αυτό μόνο σαν αστείο). Ούτε θεωρώ δεδομένο ότι θα με δικαιώσει η τράπεζα. Είμαι περίεργος να δω τι αιτιολογίες θα υπάρχουν στο μενού της τράπεζας και αν ζητάνε συγκεκριμένες αποδείξεις.

Ελπίζω να μην το πάρεις ποσβλητικά ή προσωπικά, αλλά η τράπεζα είναι στη μέση. Δεν έχει λόγο να καλύψει είτε τον απατεώνα πωλητή είτε να βοηθήσει κάποιον που μπορεί να μην έχει πέσει θύμα απάτης αλλά  μετάνοιωσε την αγορά κλπ. Δεν ξέρει τι έχει συμβεί πρέπει να το εξακριβώσει. Θα σου ζητήσει να συμπληρώσεις κάποια φόρμα με στοιχεία που να υποστηρίζουν την καταγγελία σου ότι έπεσες θύμα απάτης.  Να ξέρεις ότι δεν θα επέμβει αν δεν έχεις επικοινωνήσει με τον πωλητή πρώτα να προσπαθήσεις να λύσεις το ζήτημα σου. Δεν είναι υπηρεσία προστασίας του καταναλωτή, μεσάζοντας είναι σε μία ηλεκτρονική συναλλαγή και θα την ακυρώσει εφόσον πιστεί ότι υπάρχει απάτη. Δεν χρειάζεται δικαιολογίες κάποια πλευρά. Να ακολουθήσεις μία διαδικασία πρέπει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, gakost είπε

Ελπίζω να μην το πάρεις ποσβλητικά ή προσωπικά, αλλά η τράπεζα είναι στη μέση. Δεν έχει λόγο να καλύψει είτε τον απατεώνα πωλητή είτε να βοηθήσει κάποιον που μπορεί να μην έχει πέσει θύμα απάτης αλλά  μετάνοιωσε την αγορά κλπ. Δεν ξέρει τι έχει συμβεί πρέπει να το εξακριβώσει. Θα σου ζητήσει να συμπληρώσεις κάποια φόρμα με στοιχεία που να υποστηρίζουν την καταγγελία σου ότι έπεσες θύμα απάτης.  Να ξέρεις ότι δεν θα επέμβει αν δεν έχεις επικοινωνήσει με τον πωλητή πρώτα να προσπαθήσεις να λύσεις το ζήτημα σου. Δεν είναι υπηρεσία προστασίας του καταναλωτή, μεσάζοντας είναι σε μία ηλεκτρονική συναλλαγή και θα την ακυρώσει εφόσον πιστεί ότι υπάρχει απάτη. Δεν χρειάζεται δικαιολογίες κάποια πλευρά. Να ακολουθήσεις μία διαδικασία πρέπει.

Καμία προσβολή, τα θεωρώ δεδομένα όλα αυτά. Δεν νομίζω ότι θα αποδειχτεί ιδιαίτερα δύσκολο. Η συγκεκριμένη σελίδα απλώς δεν υπάρχει πια. Δεν υπάρχει κάποιος πωλητής που να ισχυριστεί ότι μου έστειλε κάτι. Τα mail  που μου έστειλαν δεν οδηγούν σε υπαρκτή εμπορική επιχείρηση και έχουν ελλιπή στοιχεία: καμία αναφορά στο προϊόν που αγόρασα. Αυτά σκέφτομαι προς το παρόν ως επιχειρήματα, θα δω παρακάτω.

Μόλις τους έστειλα μειλ-αίτημα ακύρωσης, σε ευχαριστώ για τη συμβουλή. Δεν έστελνα μέχρι τώρα, επειδή δεν ήθελα να καταλάβουν ότι κατάλαβα. Αλλά δεν έχει νόημα άλλο πια αυτό.

Επεξ/σία από ssotoss
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Stratosnis είπε

Εφόσον πλήρωσες με κάρτα δεν πιστεύω να σου έκανε κάνα redirect σε τίποτα piruos.com.gr για επιβεβαίωση συναλλαγής ε;;

Όχι δεν πρόσεξα/θυμάμαι κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι η ακύρωση της κάρτας μέσα στο επόμενο δεκάλεπτο ύστερα από επικοινωνία με την τράπεζα με προστάτεψε από άλλες περιπέτειες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, ssotoss είπε

Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι https://www.lidfitnesgym.com/.

Κανένα lidl.Μόνο lid !!!

Το Norton  μου βγαζει οτι ειναι επικινδυνη σελιδα και δεν με αφηνει να μπω

Αναφερει  "πιθανως πλαστο ηλεκτρονικο καταστημα-υποκλοπη κωδικων"
Παντα  χρειαζεται ενα καλο  antivirus αν και πολυ το θεωρουν περιτο.
Στο ebay ειναι παμφτηνα και σε γλυτωνει απο περιπετειες, ακομα

και για τις στιγμες που ισως βρεθεις χαλαρος  και πας να κανεις τη μλκια.

Επεξ/σία από ringboy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...