Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εντωμεταξύ είχα γράψει πριν μέρες στο τοπικ ότι έπαθα πλάκα από τη στιγμή που τώρα πρόσφατα άρχισα να μπαίνω στο fb.

Μπάινω και σήμερα και μαντέψτε, χορηγούμενη από τη "eurobank" που μοιράζει λεφτά  

δε ξέρω πως μπορω κι αν μπορώ να βρω τη χορηγούμενη.

Υποτίθεται πρέπει να μπεις για να πάρεις 350€.

Σε όλους έτσι γίνεται ή με βρήκαν χαζό και κάθε φορά που μπαίνω μου εμφαίζονται τέτοια μαργαριτάρια;

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Neptu είπε

εντωμεταξύ είχα γράψει πριν μέρες στο τοπικ ότι έπαθα πλάκα από τη στιγμή που τώρα πρόσφατα άρχισα να μπαίνω στο fb.

Μπάινω και σήμερα και μαντέψτε, χορηγούμενη από τη "eurobank" που μοιράζει λεφτά  

Σε όλους έτσι γίνεται ή με βρήκαν χαζό και κάθε φορά που μπαίνω μου εμφαίζονται τέτοια μαργαριτάρια;

Σε όλους πετάει τέτοιες απάτες.Κάμποσοι θα την πατήσουν.

Σε εμένα τελευταία βγάζει για δάνεια κλπ.

Δημοσ.
1 hour ago, Ukforthemoment said:

Σε όλους πετάει τέτοιες απάτες.Κάμποσοι θα την πατήσουν.

Σε εμένα τελευταία βγάζει για δάνεια κλπ.

με προνομιακο επιτοκιο.οτι επιτοκιο σου δωσουν αυτοι εγω σου βαζω το μισο.να με προτιμησεις :P

περα απο την πλακα δυστυχως πολλα ατομα εμπιστευονται sites του Facebook.και το χειροτερο ειναι χορηγουμενες διαφημισεις και οταν τις κανω Report παιρνω τα @@ μου.δεν τις κατεβαζουν/

1 hour ago, Neptu said:

σε ολους.θα δεις οτι θες.τα κρυφα μυστικα του κρατους.πως ο ταδε εγινε εκατομμυριουχος.τι ειπε ο χ πολιτικος στον αερα χωρις να το ξερει σχετικα με το πως εβγαλε λεφτα.ειδικα με το ai αστα να πανε

Δημοσ.
8 ώρες πριν, poulinos είπε

περα απο την πλακα δυστυχως πολλα ατομα εμπιστευονται sites του Facebook.και το χειροτερο ειναι χορηγουμενες διαφημισεις και οταν τις κανω Report παιρνω τα @@ μου.δεν τις κατεβαζουν/

πως περιμενεις να τις κατεβασουν? χορηγουμενες σημαινει οτι πληρωσαν

Δημοσ.
47 minutes ago, fitsoulas2024 said:

πως περιμενεις να τις κατεβασουν? χορηγουμενες σημαινει οτι πληρωσαν

εγω το ξερω.σιγα μην χασουν τα λεφτα για να κατεβασουν κατι παρανομο.εκτος αν πουλαγαν οπλα ή δεν ξερω τι.βλεπει και ο αλλος χορηγουμενο και σου λεει legit

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, poulinos είπε

εγω το ξερω.σιγα μην χασουν τα λεφτα για να κατεβασουν κατι παρανομο.εκτος αν πουλαγαν οπλα ή δεν ξερω τι.βλεπει και ο αλλος χορηγουμενο και σου λεει legit

δε μπορει να γνωριζει το utube ποιο ειναι και ποιο οχι παρανομο

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.
1 hour ago, fitsoulas2024 said:

και ομως αυτα που εχω κανει report κανουν μπαμ.να δειχνει πολιτικο προσωπο να μιλαει κτλ και να λεει πως πχ εγινε πλουσιος κτλ

κανουν μπαμ και ειδικα  fb δινεις αναλυτικα αιτιολογια για το report. αλλα τα μισα support ειναι ai και τα αλλα απλα οτι ναναι.

Δημοσ.

Δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει αποτελεσματικός έλεγχος. Το fb δεν είναι τοπική εφημερίδα με 10 διαφημίσεις την ημέρα όπου κι ένας υπάλληλος μπορεί να κάνει τον έλεγχο. Εδώ μιλάμε για τεράστιο αριθμό. Τι να πρώτο ελέγξεις;

Πάντως ο,τι έχω δει κάνει μπαμ ότι είναι απάτη. Κάποιες περισσότερο, κάποιες λιγότερο. Ειδικά κάποιες αναρτήσεις όπου από κάτω βλέπεις σχόλια από "χρήστες" με κινέζικα, πακιστανικά και δε ξέρω τι άλλα ονόματα, σε πιάνουν τα γέλια.

Ή πάλι ποιος νοήμων άνθρωπος θα πάει να πάρει δάνειο από ένα τυχαίο site? 

Όποιος το κάνει είναι άξιος της μοιρσς του και δε του φταίει κανένα fb, YouTube... Και είναι 100% σίγουρο πως αν γλιτώσει από αυτα, θα την πατήσει στο επόμενο στενό από τον επόμενο απατεώνα.

Είναι σαν τον μεθυσμένο. Δε μπορείς και δεν έχει νόημα να κάνεις τους δρόμους ευθεία ή να βάζεις μαξιλαράκια στο δρόμο για να μη πέσει. Μπορεί να τον γλιτώσεις εδώ αλλά στην επόμενη στροφή έχει φύγει στο ντουβάρι...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

Για αυτό τα κάνεις αναφορά,για να το ελέγξουν.Το παρακάτω είναι η απάντηση του  FB στις αναφορές μου  για το προφιλ  "Ελένη Παπαδοπούλου που ήταν υπάλληλος του Κοτσοβολου και εχει το hack για πατίνια με 2€"

Σήμερα στις 7:00 π.μ.
Η αναφορά σας
Ζητήσατε να ελέγξουμε και πάλι την εκδήλωση. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αφού την ελέγξουμε ξανά.

Σήμερα στις 5:45 π.μ.
Δεν αφαιρέσαμε τη Σελίδα
Για να διατηρούμε τη διαδικασία ελέγχου μας όσο το δυνατόν πιο αμερόληπτη, χρησιμοποιούμε το ίδιο σύνολο Όρων της κοινότητας για τον έλεγχο όλων των αναφορών.
Ρίξαμε μια ματιά και διαπιστώσαμε ότι η Σελίδα δεν παραβιάζει τους Όρους της κοινότητας.
Κατανοούμε ότι αυτό μπορεί να είναι δυσάρεστο, γι' αυτό προτείνουμε να εξερευνήσετε τις επιλογές που διατίθενται για να ελέγχετε τι βλέπετε.
Αν θέλετε να ελέγξουμε κάτι συγκεκριμένο σε μια σελίδα, φροντίστε να αναφέρετε το συγκεκριμένο περιεχόμενο (για παράδειγμα, μια φωτογραφία) και όχι ολόκληρη τη σελίδα.
Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτημα για επανέλεγχο εντός 180 ημερών αν διαφωνείτε με την απόφαση να μην αφαιρεθεί αυτό το περιεχόμενο.

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2025 στις 5:45 μ.μ.
Λάβαμε την αναφορά σας
Σας ευχαριστούμε που μας ενημερώσατε για κάτι που μπορεί να παραβιάζει τους Όρους της κοινότητας. Οι αναφορές σαν τη δική σας συμβάλλουν στο να παραμένει το Facebook ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον για όλους.
Αν θέλετε να ελέγξουμε κάτι συγκεκριμένο σε μια σελίδα, φροντίστε να αναφέρετε το συγκεκριμένο περιεχόμενο (για παράδειγμα, μια φωτογραφία) και όχι ολόκληρη τη σελίδα.
Στο μεταξύ, δείτε επιλογές που σας βοηθούν να ελέγχετε το περιεχόμενο που βλέπετε.
Θα σας ειδοποιήσουμε όταν ελεγχθεί η αναφορά σας.
7 ώρες πριν, poulinos είπε

.βλεπει και ο αλλος χορηγουμενο και σου λεει legit

Είμαι σίγουρος ότι οι πληρωμές για τις χορηγίες  γίνονται απο κλεμμένα προφίλ και κάρτες.

Δημοσ.
2 hours ago, Neptu said:

Δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει αποτελεσματικός έλεγχος. Το fb δεν είναι τοπική εφημερίδα με 10 διαφημίσεις την ημέρα όπου κι ένας υπάλληλος μπορεί να κάνει τον έλεγχο. Εδώ μιλάμε για τεράστιο αριθμό. Τι να πρώτο ελέγξεις;

Πάντως ο,τι έχω δει κάνει μπαμ ότι είναι απάτη. Κάποιες περισσότερο, κάποιες λιγότερο. Ειδικά κάποιες αναρτήσεις όπου από κάτω βλέπεις σχόλια από "χρήστες" με κινέζικα, πακιστανικά και δε ξέρω τι άλλα ονόματα, σε πιάνουν τα γέλια.

Ή πάλι ποιος νοήμων άνθρωπος θα πάει να πάρει δάνειο από ένα τυχαίο site? 

Όποιος το κάνει είναι άξιος της μοιρσς του και δε του φταίει κανένα fb, YouTube... Και είναι 100% σίγουρο πως αν γλιτώσει από αυτα, θα την πατήσει στο επόμενο στενό από τον επόμενο απατεώνα.

Είναι σαν τον μεθυσμένο. Δε μπορείς και δεν έχει νόημα να κάνεις τους δρόμους ευθεία ή να βάζεις μαξιλαράκια στο δρόμο για να μη πέσει. Μπορεί να τον γλιτώσεις εδώ αλλά στην επόμενη στροφή έχει φύγει στο ντουβάρι...

ο πρωτος ελεγχος μπορει να γινει απo ai.αν βγει καθαρο και καλα μπορεις να ζητησεις να το ξαναδουν.εκει πρεπει να το δει ανθρωπος

αλλο τοσο οταν εχουν γινει παρα πολλα reports γιατι σιγουρα δεν ειμαι ο μονος που εκανα report.

54 minutes ago, Ukforthemoment said:

Για αυτό τα κάνεις αναφορά,για να το ελέγξουν.Το παρακάτω είναι η απάντηση του  FB στις αναφορές μου  για το προφιλ  "Ελένη Παπαδοπούλου που ήταν υπάλληλος του Κοτσοβολου και εχει το hack για πατίνια με 2€"

Σήμερα στις 7:00 π.μ.
Η αναφορά σας
Ζητήσατε να ελέγξουμε και πάλι την εκδήλωση. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αφού την ελέγξουμε ξανά.

Σήμερα στις 5:45 π.μ.
Δεν αφαιρέσαμε τη Σελίδα
Για να διατηρούμε τη διαδικασία ελέγχου μας όσο το δυνατόν πιο αμερόληπτη, χρησιμοποιούμε το ίδιο σύνολο Όρων της κοινότητας για τον έλεγχο όλων των αναφορών.
Ρίξαμε μια ματιά και διαπιστώσαμε ότι η Σελίδα δεν παραβιάζει τους Όρους της κοινότητας.
Κατανοούμε ότι αυτό μπορεί να είναι δυσάρεστο, γι' αυτό προτείνουμε να εξερευνήσετε τις επιλογές που διατίθενται για να ελέγχετε τι βλέπετε.
Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτημα για επανέλεγχο εντός 180 ημερών αν διαφωνείτε με την απόφαση να μην αφαιρεθεί αυτό το περιεχόμενο.

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2025 στις 5:45 μ.μ.
Λάβαμε την αναφορά σας
Σας ευχαριστούμε που μας ενημερώσατε για κάτι που μπορεί να παραβιάζει τους Όρους της κοινότητας. Οι αναφορές σαν τη δική σας συμβάλλουν στο να παραμένει το Facebook ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον για όλους.
Στο μεταξύ, δείτε επιλογές που σας βοηθούν να ελέγχετε το περιεχόμενο που βλέπετε.
Θα σας ειδοποιήσουμε όταν ελεγχθεί η αναφορά σας.

Είμαι σίγουρος ότι οι πληρωμές για τις χορηγίες  γίνονται απο κλεμμένα προφίλ και κάρτες.

παιζει και αυτο.αλλα και να μην παιζει με τοσα που βγαζουν απο ατομα που την πατανε παλι κερδισμενοι ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ειναι δυνατον να καθονται να ελεγχουν οτι τους λεει ο καθενας? Θα κατσουν να εξετασουν αν οντως η Ελενη Παπαδοπουλου ειναι υπαλληλος του... Κωτσοβολου, ή αν ο ταδε διασημος πραγματι προτεινει το "Ξεβουλωξ" για να ξεβουλωνουμε το νεροχυτη?

Δημοσ.
Στις 15/6/2025 στις 2:22 ΜΜ, Neptu είπε

Welcome to the club. 

Και ακομα δεν έχεις δει τίποτα από τις δήθεν αξιόπιστες επίσημες διαφημίσεις του fb. 

Ξεχασμένα δέματα στο ταχυδρομείο που τα μοιράζουμε τζάμπα και πολλά άλλα. Απλά σε κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

Ειναι δυνατον να καθονται να ελεγχουν οτι τους λεει ο καθενας? Θα κατσουν να εξετασουν αν οντως η Ελενη Παπαδοπουλου ειναι υπαλληλος του... Κωτσοβολου, ή αν ο ταδε διασημος πραγματι προτεινει το "Ξεβουλωξ" για να ξεβουλωνουμε το νεροχυτη?

Εγραψα κάπου ότι κάθεται ο Ζουκεμπεργκ και τα ελέγχει κάθε βράδυ πριν πάει για ύπνο;

Αυτός δεν ειναι ο λόγος για την αναφορά;Αν το αναφέρουν πολλοί κάτι συμβαίνει.

Οι αλγόριθμοι δεν ειναι μόνο για να σου δείχνουν τις διαφημίσεις.Αλλά και για να βρίσκουν τις red flags .

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ.
5 hours ago, fitsoulas2024 said:

α.οκ δηλαδη αν αυριο βγει ο ταδε και λεει οτι ειναι υπαλληλος facebook και πουλαει με 10 ευρω διαφημισεις να μην το ψαξουν:p

b.οταν εχουν γινει 200 report(τυχαιο το νουμερο) για κατι τοτε κατι παει στραβα.δεν ειναι τυχαια τα report.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εγραψα κάπου ότι κάθεται ο Ζουκεμπεργκ και τα ελέγχει κάθε βράδυ πριν πάει για ύπνο;

oχι αλλα υπονοησες οτι επιτηδες αφηνουν τις απατες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...