MariaLog Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου καλημερα εχω βρει καρτα γραφικων απο αμαζον γερμανιας σε καλη τιμη και μπορω να την παρω και χωρις φπα . αν κανω την αγορα θα ισχυει η εγγυηση του προιοντος? στη σελιδα του προιοντος στο αμαζον λεει οτι εχει 3 χρονια εγγυηση αν οχι, σημαινει οτι αμα γινει κατι πχ στο τριμηνο, μενω ξεκρεμαστη ? το προιον το εχει η αμαζον η ιδια και το στελνει οι μισοι μου λενε ναι , οι μισοι οχι.. ξερει καποιος τι ισχυει?
Dante80 Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) Νομίζω πως η πρώτη κίνηση θα ήταν να ρωτήσεις το CS του Amazon.de σχετικά. Αυτοί μπορούν να σου απαντήσουν υπεύθυνα, και γραπτώς. Επεξ/σία 20 Μαϊου από Dante80
MariaLog Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 20 Μαϊου 8 minutes ago, Dante80 said: Νομίζω πως η πρώτη κίνηση θα ήταν να ρωτήσεις το CS του Amazon.de σχετικά. το τσατ τους δε δουλευει και εχω στειλει μαιλ απο χτες το μεσημερι στο σαπορτ και δεν εχω λαβει απαντηση. ειπα μηπως καποιος γνωριζει 1
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Μαϊου Moderators Δημοσ. 20 Μαϊου Γιατί να ΜΗΝ ισχύει η εγγύηση; Από που προέκυψε αυτή η απορία;
Haldol Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 1 hour ago, Malthador said: Γιατί να ΜΗΝ ισχύει η εγγύηση; Από που προέκυψε αυτή η απορία; Πολλές εταιρείες έχουν διαφορετικούς όρους εγγύησης για όταν πρόκειται για επαγγελματική χρήση. Κατά τ' άλλα θα συμφωνήσω με @Dante80. Ερώτηση τόσο στο CS του amazon.de, όσο και στην εταιρεία που κατασκευάζει την κάρτα (για την περίπτωση απευθείας RMA).
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Μαϊου Moderators Δημοσ. 20 Μαϊου 36 minutes ago, Haldol said: Πολλές εταιρείες έχουν διαφορετικούς όρους εγγύησης για όταν πρόκειται για επαγγελματική χρήση. Κατά τ' άλλα θα συμφωνήσω με @Dante80. Ερώτηση τόσο στο CS του amazon.de, όσο και στην εταιρεία που κατασκευάζει την κάρτα (για την περίπτωση απευθείας RMA). Ναι, σε ότι αφορά την εμπορική εγγύηση. Από εκεί και πέρα όλα τα προϊόντα που αγοράζονται εντός της ΕΕ έχουν υποχρεωτικά διετή νόμιμη εγγύηση καλής λειτουργίας. Άσχετα με το παραστατικό που κόβεται. 1
MariaLog Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Malthador said: Γιατί να ΜΗΝ ισχύει η εγγύηση; Από που προέκυψε αυτή η απορία; ειχα ρωτησει σε γκρουπ και μου το ειπαν, το εψαξα λιγο και επεσα εδω.. γιαυτο και σκαλωσα και ειχα απορια.. Επεξ/σία 20 Μαϊου από MariaLog
MariaLog Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 20 Μαϊου μου απαντησαν αυτο απο το σαπορτ Greetings from Amazon.de I hope this email finds you in the best of health and good spirits. I have read your mail and understand that you wanted to buy a product - gpu and have the ability to not pay vat. Also, i understand that the warranty period in the description shows 3 year and is sold and fulfilled by Amazon. Yes, I can confirm that the warranty will be valid. As indication on the site even if you don't pay VAT. I hope I was able to help you and look forward to your next visit to Amazon.de. If you have any further questions, just contact us. We are always there for you! Until then, I wish you a nice day and thank you for your trust in Amazon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα