life is music Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Καλησπέρα σε όλους .Αναζητάω κουτί που να δέχεται μόνο mini και micro atx μητρικές .Έχετε κάποιο να μου προτείνετε μέχρι τα 70 ευρώ !
life is music Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 20 Μαϊου 57 λεπτά πριν, ICE-T είπε Lian Li Dan case A3 Το έχω δει το συγκεκριμένο ...έχουμε καμία πρόταση από κάποιο άλλο που να έχει μέσα ανεμιστήρες ! 1 ώρα πριν, ICE-T είπε Lian Li Dan case A3 Διότι εγώ κοίταξα και αυτό εδώ https://www.mgmanager.gr/anavathmisi-ypologisti-2/koutia-ypologiston/cases-koutia-ypologiston/asus-asus-a23-plus-argb-midi-tower-micro-atx-4xargb-fans-usb3.2-psu-210mm-tempered-glass-front-and-side-black-90dc00k0-b19010-_280185/
ICE-T Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, life is music είπε Το έχω δει το συγκεκριμένο ...έχουμε καμία πρόταση από κάποιο άλλο που να έχει μέσα ανεμιστήρες ! Διότι εγώ κοίταξα και αυτό εδώ https://www.mgmanager.gr/anavathmisi-ypologisti-2/koutia-ypologiston/cases-koutia-ypologiston/asus-asus-a23-plus-argb-midi-tower-micro-atx-4xargb-fans-usb3.2-psu-210mm-tempered-glass-front-and-side-black-90dc00k0-b19010-_280185/ καλύτερα το Α23 mesh χωρίς το μπροστινό τζάμι, καλό είναι και το Deepcool CH360 Επεξ/σία 20 Μαϊου από ICE-T
life is music Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 20 Μαϊου 21 λεπτά πριν, ICE-T είπε καλύτερα το Α23 mesh χωρίς το μπροστινό τζάμι, καλό είναι και το Deepcool CH360 Ωραίο το deepcool ...Ελπίζω να έχει άπλετο χώρο για cable management 27 λεπτά πριν, ICE-T είπε καλύτερα το Α23 mesh χωρίς το μπροστινό τζάμι, καλό είναι και το Deepcool CH360 Όπως και να έχει , σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που έκανες για να ψάξεις και να μου βρεις κουτί 1
life is music Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, ICE-T είπε Δες μερικά βίντεο και αποφασίζεις πιο θα σε βολεψει. για αυτό εδώ τι λες ? Deepcool CH260 Επεξ/σία 21 Μαϊου από life is music
ICE-T Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 20/5/2025 στις 8:16 ΜΜ, life is music είπε για αυτό εδώ τι λες ? Deepcool CH260 μια χαρά είναι και χωράει πολύ μεγάλη αεροψυξη. Επεξ/σία 23 Μαϊου από ICE-T 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Σωτηρη το βλεπω μη διαθεσιμο αυτο εκτος και αν το εχεις βρει καπου.
life is music Δημοσ. 30 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 30 Μαϊου Στις 26/5/2025 στις 3:45 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Σωτηρη το βλεπω μη διαθεσιμο αυτο εκτος και αν το εχεις βρει καπου. Το είδα και εγώ αυτό .Έχετε κάποια άλλη πρόταση;
ICE-T Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Cooler master Qube 500 micro atx ,δεν υπάρχουν πολλές επιλογές γενικώς σε αυτή την κατηγορία,άμα σου ξυνιζει το ένα και το άλλο σου είναι αδιάφορο δυστυχώς κοίταξε σε κάτι μεγαλύτερο φίλε μου που υπάρχουν περισσότερα σχέδια. Επεξ/σία 3 Ιουνίου από ICE-T
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα