Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πήρα την παραπάνω tv για την μάνα (93 ετών ) λόγω που δεν είναι smart/android κλπ.

Όλα καλά ειδικά στην τιμή αυτή (129€ με τα μεταφορικά από τον Γερμανό ).

Απλά δεν μπορώ να βρω με τίποτα πως αλλάζεις νούμερο στο κάθε κανάλι.

τα αποθηκεύει με το αριθμό σειράς που τα βρίσκει και δεν μπορώ να τα αντιστοίχηση στα νούμερα του κοντρόλ όπως τα έχει μάθει η μάνα ........ 

Αν ξέρει κάποιος....

Δημοσ.

Χωρίς να την ξέρω την τηλεόραση θεωρώ ότι είναι κινεζικής κατασκευής,θα σου πω τι έχω δει σε κάποιες αν βάλεις χώρα Ελλάδα δεν έχει επιλογή να αλλάξεις π.χ με το κίτρινο κουμπί τη σειρά των καναλιών, κανείς εργοστασιακες ρυθμίσεις και βάζεις χώρα Ισπανία και μετά κοιτάζεις μέσα στις ρυθμίσεις να δεις αν βγήκε η επιλογή για αλλαγή στη σειρά των καναλιών.Κανε αυτα και με ενημερώνεις.

Δημοσ.

Καλημερα , θα το δοκιμασω , αλλα σειρα αλλαζει με το κιτρινο πχ μπορω να παω πρωτο το ΕΤ1 αλλα εχει ενα νουμερο μπροστα πχ το 4 ( ειναι η σειρα που τα βρισκει στην σαρωση ) και ενω ειναι στην θεση 1 πρεπει να πατησεις 4 να στο βγαλει !

Δημοσ.
5 ώρες πριν, villasg είπε

Καλημερα , θα το δοκιμασω , αλλα σειρα αλλαζει με το κιτρινο πχ μπορω να παω πρωτο το ΕΤ1 αλλα εχει ενα νουμερο μπροστα πχ το 4 ( ειναι η σειρα που τα βρισκει στην σαρωση ) και ενω ειναι στην θεση 1 πρεπει να πατησεις 4 να στο βγαλει !

Συνηθως μπορεις να μετονομασεις/αλλαξεις το νουμερο που εχουν περα απο την θεση. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kallair είπε

Συνηθως μπορεις να μετονομασεις/αλλαξεις το νουμερο που εχουν περα απο την θεση. 

συνηθως αλλα εδω δεν !!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψάχνω κι εγώ για οικονομική τηλεόραση για το δωμάτιο και έπεσα πάνω στην Kydos λόγω τιμής.

Την έχεις δει από κοντά (έχεις επισκεφθεί τη μητέρα σου); 

Είναι τίμια σε εικόνα και απόκριση;

Στο site του Γερμανού αναφέρει οτι υποστηρίζει hybrid αλλά φαντάζομαι είναι λάθος πληροφορία, αφού η τηλεόραση δεν είναι smart και λογικά δε συνδεεται στο internet, σωστά;

Γενικές εντυπώσεις;

Με τα κανάλια έβγαλες άκρη ή είναι εντελώς άκυρη;

Δημοσ.

Καλημέρα τίμια εικόνα με λίγο πιο έντονο το άσπρο , μια απλή φτηνή κατασκευή.

Έχει αργή απόκριση και φυσικά δεν έχει σύνδεση στο νετ.

Το μόνο "κακό" είναι αυτό με τα κανάλια , για τους μεγάλους που έχουν μάθει ότι στο 1 έχει πν ΕΡΤ στο 4 αντένα κλπ

IMG_20250615_110307.jpg

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, villasg είπε

Πλέον οι turbo-x είναι πολύ σαβουρα , vestel μεν αλλά σαβουρα ...

Από πότε οι vestel δεν είναι σαβούρα; :D

2 ώρες πριν, johnkou77 είπε

Υπαρχει και στο πλαισιο 43αρα με 169 και 40 ιντσων με 159 ευρω ριξε μια ματια και σε αυτες.

Βρήκα Tesla 40αρα full hd στα ίδια χρήματα (159) απο το you.

Την προτίμησα γιατί είδα αντίστοιχο μοντέλο πρόσφατα σε γνωστό και μου φάνηκε πολύ τίμια. 

Έχουν περάσει πολλές vestel από τα χέρια μου και ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο οικονομικό + τα 3 έτη εγγύησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...