Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω προσέξει ότι υπάρχουν άτομα που πουλάνε καινούρια Laptop που έχουν αγοραστεί μέσω προγράμματος ενίσχυσης με voucher (δεν το αναφέρουν φυσικά αλλά φαίνεται με άλλους τρόπους). Θα έχει κάποιο πρόβλημα κάποιος αν αγοράσει κάτι τέτοιο; Υπάρχει κάποιος όρος συμμετοχής στο πρόγραμμα που να διευκρινίζει αυτήν την περίπτωση;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zynto είπε

Έχω προσέξει ότι υπάρχουν άτομα που πουλάνε καινούρια Laptop που έχουν αγοραστεί μέσω προγράμματος ενίσχυσης με voucher (δεν το αναφέρουν φυσικά αλλά φαίνεται με άλλους τρόπους). Θα έχει κάποιο πρόβλημα κάποιος αν αγοράσει κάτι τέτοιο; Υπάρχει κάποιος όρος συμμετοχής στο πρόγραμμα που να διευκρινίζει αυτήν την περίπτωση;

Χωρις να ξερω με βεβαιοτητα, γιατι δεν εχω διαβασει τους ορους, μαντευω οτι δε θα εχει προβλημα καποιος αν το αγορασει, αλλωστε οταν αγοραζεις ενα προϊον απο αγγελιες μεταχειρισμενου θεωρητικα δεν εισαι υποχρεωμενος να γνωριζεις την πηγη του. Πιθανοτατα ομως να εχει προβλημα εκεινος που το πουλαει.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lector είπε

Χωρις να ξερω με βεβαιοτητα, γιατι δεν εχω διαβασει τους ορους, μαντευω οτι δε θα εχει προβλημα καποιος αν το αγορασει, αλλωστε οταν αγοραζεις ενα προϊον απο αγγελιες μεταχειρισμενου θεωρητικα δεν εισαι υποχρεωμενος να γνωριζεις την πηγη του. Πιθανοτατα ομως να εχει προβλημα εκεινος που το πουλαει.

Όπως και τα κλεμμένα.

ΔΕΝ έχεις 'ευθύνη'.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Όπως και τα κλεμμένα.

ΔΕΝ έχεις 'ευθύνη'.

Στα κλεμμενα δεν ειναι το ιδιο, διοτι μπορει να θεωρηθεις κλεπταποδοχος αν σε βρουν με κλεμμενο αντικειμενο. Αυτο νομιζω ομως ειναι θεμα των αρμοδιων αρχων να το κρινουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ο αγοραστής δεν θα έχει πρόβλημα, το πρόβλημα θα το έχει ο πωλητής σε πιθανό έλεγχο της επιχείρησης του από την επιτροπή  είτε δειγματοληπτικά είτε έπειτα από καταγγελία 

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ss42ss είπε

Ο αγοραστής δεν θα έχει πρόβλημα, το πρόβλημα θα το έχει ο πωλητής σε πιθανό έλεγχο της επιχείρησης του από την επιτροπή  είτε δειγματοληπτικά είτε έπειτα από καταγγελία 

Αν προκύψει έλεγχος, θα τον πάρει τηλέφωνο να του το δώσει για 2-3 ημέρες.

• Confused 1
  • Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...