Dennis077 Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Γειά σας η παραλαβή από τα ΕΛΤΑ πόρτα πόρτα με αντικαταβολή πόσο κοστίζει γιατί έχω καιρό να παραλάβω από ΕΛΤΑ. Τα ΕΛΤΑ πόρτα πόρτα έχουν συγχωνευθεί με τα ΕΛΤΑ courier η είναι ακόμα στα "κανονικά" ΕΛΤΑ;
ekrepali Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 31 minutes ago, Dennis077 said: Γειά σας η παραλαβή από τα ΕΛΤΑ πόρτα πόρτα με αντικαταβολή πόσο κοστίζει γιατί έχω καιρό να παραλάβω από ΕΛΤΑ. Τα ΕΛΤΑ πόρτα πόρτα έχουν συγχωνευθεί με τα ΕΛΤΑ courier η είναι ακόμα στα "κανονικά" ΕΛΤΑ; Πόρτα-πόρτα είναι EΛΤΑ Courier. Tα ΕΛΤΑ ('α προτεραιότητας) έχουν άλλο τιμοκατάλογο. https://www.elta.gr/timokatalogoi Για αντικαταβολές δε ξέρω να σου απαντήσω.
StamTheMan Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 1 ώρα πριν, Dennis077 είπε Τα ΕΛΤΑ πόρτα πόρτα έχουν συγχωνευθεί με τα ΕΛΤΑ courier Ειναι το ιδιο πραμα.
Estevan Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 24 λεπτά πριν, Dennis077 είπε Η αντικαταβολή στα ΕΛΤΑ είναι 12€ ισχύει ή όχι; 3€ απ' οτι βλέπω στον τιμοκατάλογο.
Dennis077 Δημοσ. 31 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 31 Μαϊου 12 λεπτά πριν, Estevan είπε 3€ απ' οτι βλέπω στον τιμοκατάλογο. Ευχαριστώ αλλά για τα elta courier εννοούσα.
MARIOSNURSE Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 2 ώρες πριν, Dennis077 είπε Η αντικαταβολή στα ΕΛΤΑ είναι 12€ ισχύει ή όχι; Μπες elta courier στο site. Έχει υπολογιστή κόστους. Αλλάζει η τιμή ανάλογα το βάρος και την περιοχή. ΕΛΤΑ courier είναι θυγατρική εταιρεία των ΕΛΤΑ. Πόρτα πόρτα είναι υπηρεσία της ΕΛΤΑ courier. Οι υπηρεσίες παρέχονται και σε απλά καταστήματα ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ courier.
StamTheMan Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 9 ώρες πριν, Dennis077 είπε Η αντικαταβολή στα ΕΛΤΑ είναι 12€ ισχύει ή όχι; Οχι 8 ώρες πριν, Dennis077 είπε Ευχαριστώ αλλά για τα elta courier εννοούσα. 3-4 ευρω πρεπει να ηταν η τελευταια που εστειλα. 6 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε Οι υπηρεσίες παρέχονται και σε απλά καταστήματα ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ courier. Fun fact,στα απλα ελτα δεν υπαρχει δυνατοτητα χρεωσης παραληπτη. 1
Dennis077 Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Οχι 3-4 ευρω πρεπει να ηταν η τελευταια που εστειλα. Fun fact,στα απλα ελτα δεν υπαρχει δυνατοτητα χρεωσης παραληπτη. Τότε εμένα γιατί μου ζήτησαν 12€ για αντικαταβολή τι παίζει;
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, Dennis077 είπε Τότε εμένα γιατί μου ζήτησαν 12€ για αντικαταβολή τι παίζει; Η κατι δεν καταλαβες,ή κατι δεν καταλαβαν. Εκτος και αν τα 12 ευρω που λες ειναι το συνολικο κοστος. Εγω απαντησα στο ποιο ειναι το κοστος της αντικαταβολης. Σε μια αποστολη,παιζουν πολλα ρολο. Η πιο απλη χρεωση,ειναι παραδοση σε ρεσεψιον και παραλαβη απο ρεσεψιον,που ηταν 5 ευρω τελευταια φορα που εστειλα σαν απλος χρηστης. Η ιδια υπηρεσια ( θυριδα θυριδα δλδ ) με αντικαταβολη ειναι περιπου 4 ευρω εξτρα. Αν τωρα πας στη ρεσεψιον το δεμα και ζητησεις να παραδοθει στο χωρο του παραληπτη,εχει παραπανω χρεωση ( θυριδα - πορτα ) . Αν ζητησεις να ερθουν στο χωρο σου για παραλαβη και να το παραδωσουν στο χωρο του αποστολεα,εχει παλι παραπανω χρεωση. Αν εχεις κωδικο πελατη,πανω κατω το κοστος ειναι ιδιο σε ολες τις περιπτωσεις. Επειδη ομως ειναι πολλες οι μεταβλητες,δε μπορω να σου πω αν με κωδικο πελατη η αντικαταβολη εχει αλλη χρεωση ( η δεν εχει καθολου που ειναι πολυ πιθανο ) . Στη Γενικη παντως που ειχα στειλει με αντικαταβολη,η χρεωση ηταν μηδενικη,αλλα μπορει και να το εκαναν επειδη με ηξεραν. 2
Dennis077 Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Παραλαβή δέματος με αντικαταβολή στην επαρχία με elta courier. Παίζει ο αποστολέας να το έστειλε με παραλαβή στο σπίτι και αυτό να ανέβασε την τιμή. Δηλαδή πλήρωσε και ο αποστολέας και εγώ; Επεξ/σία 1 Ιουνίου από Dennis077
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 11 ώρες πριν, Dennis077 είπε Η αντικαταβολή στα ΕΛΤΑ είναι 12€ ισχύει ή όχι; Το θεμα ειναι οτι πρεπει να διατυπωνεις καλυτερα τις ερωτησεις σου. 16 λεπτά πριν, Dennis077 είπε Παραλαβή δέματος με αντικαταβολή στην επαρχία με elta courier. Παίζει ο αποστολέας να το έστειλε με παραλαβή στο σπίτι και αυτό να ανέβασε την τιμή. Δηλαδή πλήρωσε και ο αποστολέας και εγώ; Οχι,μονο ενας πληρωνει. Εαν ειχες βαλει τη διευθυνση σου,ακομα και αν το πηρες απο ρεσεψιον,η χρεωση θα ηταν ιδια. Αν οχι,τοτε μαλλον ο αποστολεας ζητησε να το παραλαβουν απο το χωρο του. Δε μας εχεις πει τι παρελαβες. Τα παραπανω αφορουν δεμα που ειναι μεχρι 2 κιλα. Μετα η χρεωση αυξανεται ανα κιλο. Σε περιπτωση που το δεμα ειναι μεγαλο αλλα ελαφρυ,η χρεωση γινεται με ογκοχρεωση ( που ειναι υψηλη παντα ) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα