ANDREAS1204 Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπερα Βρισκομαι στο εξωτερικο και δεν εχω προσβαση σε λογιστη. Εκανα ως ιδιοκτητης μια οικιακη αναρτηση στο νεο συμφωνητικο που υπογραψαμε στο taxis για ενοικιαστες που συνεχιζουν να νοικιαζουν το σπιτι(δευτερο συμβολαιο) Μπαινωντας στο συστημα για τις αναρτησεις οι επιλογες ηταν λυση η τροποποιηση. Επελεξα τροποποιηση σκεπτωμενος οτι συνεχιζει αδιακοπα η ενοικιαση βαζωντας τις νεες ημερομηνιες. Επραξα σωστα? Σαν Ημερομηνια εναρξης μου εβγαλε την ημερομηνια του παλιου συμβολαιου και οχι του 2025. Η επρεπε να κανω λυση και εκ νεου να βαλω το νεο συμφωνητικο? Επισης εκανα ενα μικρο λαθακι στις σημειωσεις. Μπορω μετα την οριστικοποιηση να μπω και να το αλλαξω? Επεξ/σία 20 Μαϊου από ANDREAS1204
ekrepali Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Δε ξέρω να απαντήσω... ελπίζω κάποιος να σε βοηθήσει. Πάντως πρέπει να βρεις ένα λογιστή, να μπορείς να συνεννοηθείς μέσω τηλεφώνου / skype και να τον πληρώνεις με τραπεζική μεταφορά. Θα σου κάτσουν κι άλλα περιστατικά στο μέλλον που θα τον χρειαστείς. 1
SB_1957 Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 16 minutes ago, ANDREAS1204 said: Παιδια καλησπερα Βρισκομαι στο εξωτερικο και δεν εχω προσβαση σε λογιστη. Εκανα ως ιδιοκτητης μια οικιακη αναρτηση στο νεο συμφωνητικο που υπογραψαμε στο taxis για ενοικιαστες που συνεχιζουν να νοικιαζουν το σπιτι(δευτερο συμβολαιο) Μπαινωντας στο συστημα για τις αναρτησεις οι επιλογες ηταν λυση η τροποποιηση. Επελεξα τροποποιηση σκεπτωμενος οτι συνεχιζει αδιακοπα η ενοικιαση βαζωντας τις νεες ημερομηνιες. Επραξα σωστα? Σαν Ημερομηνια εναρξης μου εβγαλε την ημερομηνια του παλιου συμβολαιου και οχι του 2025. Η επρεπε να κανω λυση και εκ νεου να βαλω το νεο συμφωνητικο? Επισης εκανα ενα μικρο λαθακι στις σημειωσεις. Μπορω μετα την οριστικοποιηση να μπω και να το αλλαξω? https://www.aade.gr/sites/default/files/2020-09/Συχνές Ερωτήσεις Απαντήσεις (ενημερωμένο με 1192_2020).pdf 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα