takhspanos Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Καλησπέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα με το ίντερνετ στον χώρο εργασίας μου. Έχουμε 100αρα γραμμή και ενώ όλοι οι συνάδελφοι είναι ικανοποιημένος,σε εμένα είναι υπερβολικά αργό,και στο κινητό, και στο λαπτοπ και στο ταμπλετ. Αποτέλεσμα είναι, πολλές φορές να χρισημοποιω τα δεδομένα μου. Όταν προσπαθώ να κατεβάσω" κάποιο βίντεο,ύστερα από λίγο, σταματάει το κατέβασμα. Μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό το πρόβλημα, σας παρακαλω; Ευχαριστώ πολύ.
Aggelos_INSM Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) Για κανε ενα speedtest απο τις συσκευες σου και ανεβασε το μας. Η γραμμη ειναι fiber ή vdsl? Επεξ/σία 21 Μαϊου από Aggelos_INSM
kallair Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου Τσεκαρε και την καρτα δικτυου σου σε τι ταχυτητα εχει συνδεθει στο δικτυο σας. εμενα ενα λαπτοπ εχει θεμα κ ωρες ωρες συνδεεται με ταχυτητα χωμα.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 14 ώρες πριν, takhspanos είπε Καλησπέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα με το ίντερνετ στον χώρο εργασίας μου. Έχουμε 100αρα γραμμή και ενώ όλοι οι συνάδελφοι είναι ικανοποιημένος,σε εμένα είναι υπερβολικά αργό,και στο κινητό, και στο λαπτοπ και στο ταμπλετ. Αποτέλεσμα είναι, πολλές φορές να χρισημοποιω τα δεδομένα μου. Όταν προσπαθώ να κατεβάσω" κάποιο βίντεο,ύστερα από λίγο, σταματάει το κατέβασμα. Μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό το πρόβλημα, σας παρακαλω; Ευχαριστώ πολύ. Στην δουλειά κατεβάζεις βίντεο και έχεις κινητό και λάπτοπ και τάμπλετ συνδεδεμένα ;Μήπως σε μπλοκάρουν;
takhspanos Δημοσ. 21 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 21 Μαϊου 11 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε Για κανε ενα speedtest απο τις συσκευες σου και ανεβασε το μας. Η γραμμη ειναι fiber ή vdsl? Καλησπέρα σας. Η γραμμή είναι fiber και η ταχύτητα 3.4 με το Speedtest. 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Στην δουλειά κατεβάζεις βίντεο και έχεις κινητό και λάπτοπ και τάμπλετ συνδεδεμένα ;Μήπως σε μπλοκάρουν; Κατεβάζω βίντεο με το λαπτοπ, ενώ είναι ενεργοποιημενο το κινητό. Την τελευταία εβδομάδα έχω πρόβλημα ταχύτητας 1
Aggelos_INSM Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 25 λεπτά πριν, takhspanos είπε Καλησπέρα σας. Η γραμμή είναι fiber και η ταχύτητα 3.4 με το Speedtest. Κατεβάζω βίντεο με το λαπτοπ, ενώ είναι ενεργοποιημενο το κινητό. Την τελευταία εβδομάδα έχω πρόβλημα ταχύτητας Οι συσκευες σου βρισκονται μακριά απο το ρουτερ?
takhspanos Δημοσ. 21 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 21 Μαϊου 1 ώρα πριν, Aggelos_INSM είπε Οι συσκευες σου βρισκονται μακριά απο το ρουτερ? Όχι,είναι πολύ κοντά. 13 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε Για κανε ενα speedtest απο τις συσκευες σου και ανεβασε το μας. Η γραμμη ειναι fiber ή vdsl? 3.4 ταχύτητα και η γραμμή είναι vdsl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα