Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. 

Έχω ένα πρόβλημα με το ίντερνετ στον χώρο εργασίας μου. 

Έχουμε 100αρα γραμμή και ενώ όλοι οι συνάδελφοι είναι ικανοποιημένος,σε εμένα είναι υπερβολικά αργό,και στο κινητό, και στο λαπτοπ και στο ταμπλετ. 

Αποτέλεσμα είναι, πολλές φορές να χρισημοποιω τα δεδομένα μου.

Όταν προσπαθώ να κατεβάσω" κάποιο βίντεο,ύστερα από λίγο, σταματάει το κατέβασμα.

Μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό το πρόβλημα, σας παρακαλω;

Ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.

Να σου πώ την αλήθεια ακούγεται οτι οι συναδελφοί σου είναι ικανοποιημένοι με λίγα :lol:.
Έχεις την δυνατότητα να συνδέθεις με Ethernet στο laptop να δείς εκεί τι ταχύτητα θα πιάσεις;

Συνδέεσαι να φανταστώ με wifi... Ξέρεις αν συνδέεσαι με 5Ghz ή 2.4Ghz; Επίσης αν ξέρεις τι wifi mode υποστηρίζει ο εξοπλισμός;

Για να έχεις μια γενική ιδέα: Ταχύτητα 100Mbps είναι αυτή που έρχεται στο router. 

Αν συνδέεσαι με Ethernet ή Wifi 5Ghz το εκμεταλλεύσαι στο έπακρο, δεν θα έχεις πρόβλημα. H ethernet πιάνει μέχρι 1Gbps, ενώ το 5Ghz φτάνει μέχρι 600Mbps περίπου

Αν συνδέεσαι με Wifi 2.4Ghz τότε πιάνεις περίπου 50-60 Mbps που είναι ικανοποιητική ταχύτητα αλλά παίζει ρόλο και η απόσταση από το router και οι παρεμβολές.

Επίσης αν ο εξοπλισμός σου είναι παλιός (το λαπτοπ, το κινητό, κλπ) ίσως απλά δεν διαβάζει αρκετά γρήγορα την ταχύτητα από το δίκτυο.
Με λίγα λόγια αμφιβάλλω οτι και το λαπτοπ, και το κινητο και το ταμπλετ έχουν κάποιο πρόβλημα, το πιθανότερο πρόβλημα που μπορώ να σκεφτώ είναι να είσαι μακριά απο το router ή να έχει παρεμβολές το σήμα του wifi.
Να προτείνεις:

• Να συνδέεσαι σε 5Ghz mode
  • Καλύτερο router
  • Ενισχυτή σήματος
  • Να μεταφερθείς πιο κοντά στο router

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...