kanesaxo Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Καλησπέρα. Παρέλαβα μια συσκευή προ ημερών και το κατάστημα δεν εξέδωσε παραστατικο (τιμολόγιο 39α). Βλέπω επίσης στο mydata, πως δεν εχει εκδοθεί καν. (στη περίπτωση που...ξέχασε να το στειλει). Πως κινούμαι; Υπάρχει αντιγραφο ηλεκτρονικης παραγγελίας, καταθετήριο στον επαγγελματικό λογαριασμό τους, αντίγραφο παραλαβής της αποστολής τους.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 21 λεπτά πριν, kanesaxo είπε Καλησπέρα. Παρέλαβα μια συσκευή προ ημερών και το κατάστημα δεν εξέδωσε παραστατικο (τιμολόγιο 39α). Βλέπω επίσης στο mydata, πως δεν εχει εκδοθεί καν. (στη περίπτωση που...ξέχασε να το στειλει). Πως κινούμαι; Υπάρχει αντιγραφο ηλεκτρονικης παραγγελίας, καταθετήριο στον επαγγελματικό λογαριασμό τους, αντίγραφο παραλαβής της αποστολής τους. Επικοινώνησες μαζί τους ;
Aris_ Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες υπαρχει σελιδα στην ΑΑΔΕ για καταγγελιες επωνυμες που ανεβαζεις ολα τα παραστατικα
kanesaxo Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες Εχω στειλε 2 φορες μειλ και πανω απο 40 κλήσεις.
Aris_ Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες ειναι τοσες πολλες που μπαινουν σε προτεραιοτητα, υποθετω με το υψος των προστιμων που θα προκυψουν, στην δικη σου περιπτωση θα ειναι χαμηλη
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μόλις τώρα, Aris_ είπε ειναι τοσες πολλες που μπαινουν σε προτεραιοτητα, υποθετω με το υψος των προστιμων που θα προκυψουν, στην δικη σου περιπτωση θα ειναι χαμηλη Φαντάζομαι ότι απάντησε σε εμένα για το αν έχει επικοινωνήσει με το κατάστημα.
kanesaxo Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες Just now, Ukforthemoment said: Φαντάζομαι ότι απάντησε σε εμένα για το αν έχει επικοινωνήσει με το κατάστημα. ετσι ακριβως, την ωρα που πηγα να απαντησω μου εβγαλε τα υπολοιπα ποστ! 1
Aris_ Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες οταν καποιος ρωταει για καταγγελια εχει περασει το σταδιο "θα τα βρουμε" , "εγινε λαθος" και εμενα καποιος που παραγγελνω προιοντα δεν κοβει αποδηξη κραταει το 24% αλλα δεν μου κανει καλυτερη τιμη ειναι ολο ζαχαρη στις παραδωσεις αλλα κατα βαθος σε περναει για μακακα ... ολα αυτα θα αλλαξουν στο επομενο σταδιο με τις αποδηξεις που θα κοβουν προστιμα σε καποιον που δεν ζηταει αλλα ειμαστε μακρια ακομα
kanesaxo Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, Aris_ said: οταν καποιος ρωταει για καταγγελια εχει περασει το σταδιο "θα τα βρουμε" , "εγινε λαθος" και εμενα καποιος που παραγγελνω προιοντα δεν κοβει αποδηξη κραταει το 24% αλλα δεν μου κανει καλυτερη τιμη ειναι ολο ζαχαρη στις παραδωσεις αλλα κατα βαθος σε περναει για μακακα ... ολα αυτα θα αλλαξουν στο επομενο σταδιο με τις αποδηξεις που θα κοβουν προστιμα σε καποιον που δεν ζηταει αλλα ειμαστε μακρια ακομα το προιον το παρελαβα τη Δευτερα. Εκ τοτε δε σηκωνουν τα τηλεφωνα. Δεν ειμαι κανας βιτσιοζος με τις καταγγελιες. Ομως, μη παίρνοντας το παραστατικο χάνω "εξοδα". Εαν με ενημέρωνε ο Χ,Ψ οτι πωλείται μαύρα, προφανώς και δε θα με ενδιέφερε να αγορασω. Αν ημουν ιδιώτης, μπορεί... Υ.Γ. μόλις ειδα πως υπάρχει τοπικ για το εν λογω καταστημα. Στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από kanesaxo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα