Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Πανάκριβο σε σχέση με τα 99€ που έτρεχε. Ελπίζω να μην το έκοψαν αυτό ακόμα :)

Αυτό είναι της Q και ισχύει ακόμα μέχρι τέλος του μήνα σίγουρα (εύχομαι να πάρει παράταση) απλά αν δεν μπορεί κάποιος να δώσει και τα 100€ μπροστά αυτή τη στιγμή,είναι μια λύση αυτό. 

• Like 2
Δημοσ.
40 minutes ago, George6633 said:

Αυτό είναι της Q και ισχύει ακόμα μέχρι τέλος του μήνα σίγουρα (εύχομαι να πάρει παράταση) απλά αν δεν μπορεί κάποιος να δώσει και τα 100€ μπροστά αυτή τη στιγμή,είναι μια λύση αυτό. 

Q & Nova είναι το ίδιο. Απλά για όσους δεν θέλουν να δώσουν 100€ μπροστά είναι όντως μια καλή εναλλάκτικη.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, darkmatinee είπε

Q & Nova είναι το ίδιο. Απλά για όσους δεν θέλουν να δώσουν 100€ μπροστά είναι όντως μια καλή εναλλάκτικη.

Ακριβώς! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ougxar είπε

Περιοριστα data επρεπε να λεει

Ρώτησα στο Chat της Nova και μου είπαν ότι δεν έχει κανέναν περιορισμό αυτό της καρτοκινητης.. Βέβαια δεν είχαν πάρει καν χαμπάρι ότι έχει βγει τέτοια προσφορά και τους το εξήγησα εγώ οπότε δεν τους εμπιστεύομαι. 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, George6633 είπε

Ρώτησα στο Chat της Nova και μου είπαν ότι δεν έχει κανέναν περιορισμό αυτό της καρτοκινητης.. Βέβαια δεν είχαν πάρει καν χαμπάρι ότι έχει βγει τέτοια προσφορά και τους το εξήγησα εγώ οπότε δεν τους εμπιστεύομαι. 

Στις διευκρινισεις το μονο που αναφερει παντως ειναι οτι δεν ειναι διαθεσιμα καθολου για περιαγωγη

• Like 1
  • Confused 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε F2G απεριόριστα λεπτά,Data & 300sms για 12 μήνες με 13€/μηνα (Έως 20/6)
Δημοσ.
7 ώρες πριν, George6633 είπε

Τι ισχύει με αυτό; που το βρίσκουμε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, vaas93 είπε

Τι ισχύει με αυτό; που το βρίσκουμε; 

Ισχύει και για φορητοτητα πλέον μέχρι τέλος Μαΐου μου είπανε και μετά τις 27/5 θα ξέρουν αν πάρει παράταση και τον Ιούνιο. 

Επεξ/σία από George6633
  • Like 1
Δημοσ.

Γμτ. Με ψήνει. Έχω Cosmote Neo Unlimited με 24€. Αλλά από σήμα δεν ξέρω πως τα πάει η Nova... Δεν ξέρω κανένα με nova. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Shadowjump είπε

Γμτ. Με ψήνει. Έχω Cosmote Neo Unlimited με 24€. Αλλά από σήμα δεν ξέρω πως τα πάει η Nova... Δεν ξέρω κανένα με nova. 

Σε μενα κεντρο αθηνας ΝΟβα/Βοντα ειναι απατες. 5/0.5 σε 5τζι. Μεινε με ΝΕΟ

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Shadowjump είπε

Εξαρτάται την περιοχή,αν είσαι τυχερός είναι καλή περίπτωση και αυτό και το άλλο της Q με τα 99€

Δημοσ.
10 ώρες πριν, George6633 είπε

Ισχύει και για φορητοτητα πλέον μέχρι τέλος Μαΐου μου είπανε και μετά τις 27/5 θα ξέρουν αν πάρει παράταση και τον Ιούνιο. 

μιλησα τωρα μαζι τους και τα δυο πακετα ειναι και για φορητοτητα

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, Shadowjump said:

Ό,τι και να σου πούμε τώρα…

Εγώ με COSMOTE στα Γιάννενα πολλές φορές δεν είχα καν ίντερνετ τα μεσημέρια. 3 τα χαράματα έπιανε καλά αλλά τι να το κάνω τότε?

Η Nova δεν πιάνει τέλεια, αλλά πολύ καλύτερα. Τέτοια ώρα τώρα, λέει 10 Mbps. Ακούγεται λίγο, αλλά η COSMOTE δε θα έμπαινε καν στο ίντερνετ, κυριολεκτικά σώθηκα, και γλιτώνω και 8€/μηνα. 3 τα χαράματα πιάνει λίγο χαμηλότερες ταχύτητες από την COSMOTE αλλά, πραγματικά, τι με νοιάζει?

Στις περισσότερες περιοχές, βέβαια, η COSMOTE έχει καλύτερη κάλυψη. Αν δεν το δεις όμως, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...