alexpope Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου Καλησπερα σε ολους. Εχω φτιαξει αυτη τη συνθεση για καθαρα gaming χρηση. Οθονη υπαρχει 1440p. Το μπατζετ ειναι εως 1800 ευρω. Κατα προτιμηση ολα τα κομματια απο το ιδιο καταστημα. Θα ηθελα τη γνωμη σας. Ευχαριστω εκ των προτερων.
flikifloki Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) Για επεξεργαστή μπορείς να δεις τιμές και το ελαφρώς δυνατότερο 9600χ αν είναι μικρό το εξτρα κόστος ή τον 7600 απλό που συνήθως είναι κανα 30άρι φθηνότερος με σχεδόν πανομοιότυπες επιδόσεις. Εγώ πάντως πριν μερικούς μήνες τον απλό 7600 πήρα για 1440p gaming. Μητρικές υπάρχουν και b850 αρκετές σε αυτά τα λευτά πλέον αλλά μια χαρά είναι και αυτή που έχεις βάλει. Σηκώνει άνετα και 9800x3d αν αποφασίσεις να αναβαθμίσεις αργότερα οπότε θα 'σαι καλυμμένος. Μνήμες επίσης, 6000cl30 μια χαρά. Στον ssd σίγουρα υπάρχουν φθηνότερες επιλογές χωρίς καμία ουσιαστική διαφορά στο gaming κομμάτι. Αν θες οπωσδήποτε samsung, δες και τον 990pro που είναι στην ίδια τιμή, απλά νεότερο μοντέλο. Αντί για την 5070 που έχεις διαλέξει, θα πρότεινα έντονα την 5070ti. Είναι πολύ καλύτερη κάρτα, δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ τους και αφού χωράει στο budget σου, νομίζω αξίζει και με το παραπάνω. Υπάρχει λόγος που οι απλές 5070 πήγανε άπατες σε πωλήσεις και πέσανε τόσο γρήγορα σε τιμή. Με μια 5070ti στα 850-900 θα σε άρχοντας για πολύ καιρό. Κουτί, φανάκια, ψύκτρα, με φωτάκια ή χωρίς, αυτά είναι και αρκετά υποκειμενικά. Εγώ πάντως σε τέτοιο build θα έβαζα ένα AIO. Πολύ καλή η Freezer36, τρελό ValueForMoney (και εγώ αυτήν έχω) αλλά μπορείς να βάλεις μια Liquid Freezer III, με rgb ή χωρίς, που βγαίνει και σε διάφορα μεγέθη ανάλογα πως θες να σετάρεις το κουτί σου και σίγουρα αξίζει τα λευτά της. PSU κοιτώντας το tier list είναι επίσης μια χαρά. Οι περισσότερες 5070ti προτείνουν 700w οπότε είσαι κομπλέ και εδώ. Επεξ/σία 22 Μαϊου από flikifloki
Donalhioy Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Στις 21/5/2025 στις 6:41 ΜΜ, alexpope είπε Θα ηθελα τη γνωμη σας. σου βγαινει αυτο 1800?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα