Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλλημα έχω την πρώτη μου εγκυμοσύνη και βρίσκομαι σε ένα ακριτικό νησί και δεν είχα ποτέ μου κάποιον γυναικολόγο εκτός νησιού. Δυστυχώς οι παροχές στο δημόσιο νοσοκομείο εδώ δεν είναι αρκετές ώστε να καταφέρω να γεννήσω στο νησί οπότε αναγκαστικά πρέπει να πάμε στην Αθήνα. Θα ήθελα αν υπάρχει κάποια/-ος που θα μπορούσε να με βοηθήσει με την επιλογή γυναικολόγου ή έστω να μου πει την γνώμη του για τα δημόσια νοσοκομεία όσο αφορούν το κομμάτι της γέννας, των απαραίτητων εξετάσεων. Αν έχετε κάποιον γιατρό που θα μπορούσε να με βοηθήσει έστω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Γεννησα και τα 2 παιδια μου στο Ελενα με γιατρο ο οποιος εχει φυγει πλεον απο κει και ιδιωτευει. Ηταν διευθυντης μιας απο τις 6 κλινικες. Τωρα φανταζομαι ειναι καποιος αλλος. Μπορεις να κανεις αναζητηση να δεις. Υπαρχουν αναφορες σε φορουμ αρκετες για καλους γιατρους.  

Τα κτιρια παλια αλλα η πτερυγα Μαρικα Ηλιαδη στον 5ο οροφο ειναι ανακαινισμενη και σουπερ. Το μονοκλινο πριν 15 χρονια ηταν 115 ευρω την βραδια. Υπαρχουν και 2κλινα και 3κλινα φθηνοτερα. 

Πολυ καθαρα ολα αλλωστε εχουν να κανουν με βρεφη και λεχωνες οποτε προσεχουν πολυ. Το προσωπικο ευγενεστατο, ολες οι εξετασεις γινονται εκει αρκει να βρεις ραντεβου. Εγω τα μεγαλα υπερηχα τα εκανα ιδιωτικα. Ραντεβου δεν εβρισκα. Εκανα ομως τις αιματολογικες και το α επιπεδου που πλεον εχει καταργηθει αλλα μου ειπε καντο ενας υπερηχος ειναι.

Με εβλεπε σχεδον μια φορα το μηνα και δεν επαιρνε χρηματα. Στον 9ο μηνα πηγαινα καθε εβδομαδα.

Εχουν και μαθηματα ανωδυνου τοκετου και οδοντιατρικη φροντιδα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης. 

Πηγα με καισαρικη λογω καποιας επιπλοκης, ολα καλα. 

Γενικα τα δημοσια κανουν οτι πρεπει να κανουν και το κανουν καλα. Αλλωστε αν προκυψει θεμα σε ιδιωτικο στο δημοσιο θα σε στειλουν κι εσενα αλλα και το μωρο ακομα περισσοτερο. Αυτος ηταν και ο λογος που επελεξα το δημοσιο.

Δεν σε κανακευουν, δεν θα σου γραψουν κρεμουλες για τις ραγαδες, δεν θα σου κανουν τον ψυχολογο. Θα κανουν ολες τις εξετασεις που προβλεπονται, θα σου γραφουν τα φαρμακα που χρειαζεσαι, θα συζητουν θεματα που αφορουν την υγεια σου και αυτη του εμβρυου αλλα ως εκει. Δεν προλαβαινουν για παραπανω. Οι νοσηλευτριες εξαιρετικες και υποστηρικτικες. 

Αθιγγανες κτλ δεν ειδα. Αυτες πανε μια και καλη να γεννησουν. 

Αν εκανα 3ο παλι εκει θα πηγαινα. 

Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη, με το καλο!

Επεξ/σία από Uptheirons
  • Like 1
Δημοσ.

Τα ίδια με @Uptheirons θα σου έλεγα κι εγώ, αλλά με εμπειρία προ 2ετίας. Τα μόνα που ήταν διαφορετικά:
- Στα απογευματινά ραντεβού πληρώνεις (τα γνωστά δλδ).
- Δεν θυμάμαι όροφο, μπορεί να είναι και 4ος, αλλά κάποια από τα μη λουξ δωμάτια είναι μονόκλινα. Κόστος δωματίου για 3 μέρες που μείναμε κάπου €170.

Κι από μένα Έλενα με τα 1.000.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακομα πιο αξιοπιστη η παραπανω εμπειρια επειδη ειναι και προσφατη. 

Ξεχασα να αναφερω οτι το μωρακι το εχεις διπλα σου θες δεν θες. Το φροντιζεις, το θηλαζεις, το αλλαζεις..ολα εσυ. Καθε μερα το πηγαινεις στις μαιες για να το κανουν μπανιο αλλα και στον παιδιατρο που το παρακολουθει μεχρι το εξιτηριο.

Εγω που εκανα καισαιρικη την πρωτη μερα ειχα την μητερα μου. Μετα πηρα το ΟΚ για να σηκωθω οποτε ανελαβα. Μαθαινεις να  φροντιζεις το μωρο και σε ελεγχομενο περιβαλλον. 

Ο δικος μου γιατρος στις εγκυες δεν εκλεινε ραντεβου. Μας εβλεπε το πρωι με παραβολο 5 ευρω. 

Επεξ/σία από Uptheirons

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...