takhspanos Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Καλησπέρα σας. Έχω 1 ταμπλετ Lenovo,και Καταλαθος διέγραψα την εφαρμογή Play store, από την επιφάνεια εργασίας,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κατεβάσω καμία εφαρμογή. Μπορείτε να μου πείτε πως να επαναφέρω το play store πισω; Ευχαριστώ πολύ.
koutsis Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 8 ώρες πριν, takhspanos είπε Καλησπέρα σας. Έχω 1 ταμπλετ Lenovo,και Καταλαθος διέγραψα την εφαρμογή Play store, από την επιφάνεια εργασίας,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κατεβάσω καμία εφαρμογή. Μπορείτε να μου πείτε πως να επαναφέρω το play store πισω; Ευχαριστώ πολύ. Στο app drawer δεν υπάρχει; 🤔
Λύση Kostas Savvidis Δημοσ. 22 Μαϊου Λύση Δημοσ. 22 Μαϊου Το Play store σαν εφαρμογή και να θέλεις δεν μπορείς να το διαγράψεις, απλά διέγραψες το εικονίδιο από την αρχική οθόνη, θα το βρεις κανονικά εκεί που είναι όλες οι εφαρμογές συγκεντρωμένες. 2
micos000 Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Ανέβασε με το δάχτυλο από τέρμα κάτω προς τα πάνω και μάλλον θα εμφανιστούν όλες οι εφαρμογές. Ή αν έχει κουμπί κάτω στο κέντρο για app drawer πάτα το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα