jojos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:32 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:32 πμ Καλημέρα.Εχω αγοράσει τη σκούπα ψεκασμού αναρροφησης της Karcher SE 3 Compact Home Floor.Ηθελα να ρωτήσω αν έχετε να προτείνετε κάποιο υγρό καθαρισμού χαμηλού καθώς το δικό της είναι αρκετά ακριβό RM 519.Τα συγκεκριμένα δεν προκαλούν αφρό.Ευχαριστω
stylish Δημοσ. Πέμπτη στις 01:28 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:28 μμ Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο εκτος του RM519. Με την αραίωση που κάνει με το RM519 θα κάνεις βιολογικό πολλά τετραγωνικά μέτρα. 1
jojos Δημοσ. Πέμπτη στις 03:05 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 03:05 μμ 1 ώρα πριν, stylish είπε Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο εκτος του RM519. Με την αραίωση που κάνει με το RM519 θα κάνεις βιολογικό πολλά τετραγωνικά μέτρα. Μου λένε ότι θέλει 100ml σε κάθε γέμισμα του δοχείου καθαρού νερού.Σε καθαρισμό στρώματος μονου κρεβατιού που είχε επίμονους λεκέδες μου κατανάλωσε 150ml
stylish Δημοσ. Παρασκευή στις 09:30 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:30 πμ 18 hours ago, jojos said: Μου λένε ότι θέλει 100ml σε κάθε γέμισμα του δοχείου καθαρού νερού.Σε καθαρισμό στρώματος μονου κρεβατιού που είχε επίμονους λεκέδες μου κατανάλωσε 150ml Οπότε θα βγάλεις αρκετούς ακόμα βιολογικούς. Δες το και το ζυγίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα