polakis21 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 πμ Ρε ποιον δουλεύουνε ρε; Ουστ ερασιτέχνες!!! 1
grevoil Δημοσ. Παρασκευή στις 10:55 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:55 πμ 47 minutes ago, polakis21 said: Για γέλια η κατάσταση. Είμαι με refresh απο τις 8 το πρωι και ξαφνικα στις 9.15 εβγαλαν αντιστροφη μετρηση για τις 10.00 για να παρουμε λεει τυχαια σειρα. Και μολις πηγε 10.00 βγηκε η κλασικη μπαρα αναμονης η οποια εδω και 7 λεπτα δεν προχωραει καθολου. Κλασικα μεχρι να παρουμε σειρα θα εχουν εξαντληθει. Ελλας το μεγαλειο σου... Ακριβώς τα ίδια αδερφέ, άστα.
james9tito Δημοσ. Παρασκευή στις 10:59 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:59 πμ Αν οντως εχουν εξαντληθει πιστευω οτι μπορουν να χωσουν και 2η ημερομηνια οπως με τους Coldplay. Θα δουνε τα stats και θα αποφασισουν αναλογα , εαν και εφοσον θελει και η μπαντα βεβαια.
tzavardin Δημοσ. Παρασκευή στις 11:13 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:13 πμ (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, polakis21 είπε Ρε ποιον δουλεύουνε ρε; Ουστ ερασιτέχνες!!! Φίλε, υπήρχαν δύο δεδομένα που με οδήγησαν εξαρχής στο να μην προσπαθήσω καν για εισιτήρια. 1)Είναι η πρώτη συναυλία του tour που σημαίνει θα έρθουν από όλη την Ευρώπη 2) Μιλάμε για ticketmaster, οπου αυτό που εσένα σε εξοργίζει είναι κανονικότητα στην διεθνή αγορά εισιτηρίων εδώ και 10 χρόνια. 4 και 5 presales που σε αναγκάζουν να γραφτείς σε άχρηστα κηφηνοpromotion sites, ουρές, 3πλασιες τιμές από το κανονικό κλπ. Το 3) είναι υποκειμενικό και όχι δεδομένο. Οι metallica δίνουν πλέον ένα show υπερπαραγωγή, αλλά δεν είναι σοβαρή μπάντα. Kirk και lars βγαινουν συχνά απροβαριστοι και οι άλλοι δυο προσπαθούν να μαζέψουν τα σπασμένα. Είναι πιο πολύ ένα show νοσταλγίας για καρεκλάδες, παρά συναυλία που πας να ακούσεις μουσική. Μπορείτε να το αγνοήσετε αυτό, προσωπική άποψη είναι. Πάντως αν δεν ήταν πραγματικότητα το ποσο προχειρα και κακά παιζουν live, η αρένα θα έκανε 300 ευρώ, όπως στη lana del rey, ή στην taylor swift. Είναι όνομα που το δικαιολογει. Τέλος πάντων η ticketmaster δεν είναι ερασιτέχνες, είναι επαγγελματίες. Με την εμπειρία που απέκτησες μόλις με την ticketmaster, έμαθες ότι την επόμενη φορά πρέπει να ασχοληθείς μια βδομάδα νωρίτερα, να γραφτείς σε δύο fan club, και σε τρία promotion sites να φας διαφήμιση, για να ακούσεις τρεις ώρες μουσική, και να τους βγάλεις έξτρα φράγκα. Έκαναν μια συναυλία κάποιο τρομερό αγαθό που πρέπει να το κυνηγήσει και αξίζει να το πληρώσεις ακριβά. Πέτυχαν το σκοπό τους. Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:16 πμ από tzavardin 1 1
Rebelos2018 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:16 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:16 πμ 2 λεπτά πριν, tzavardin είπε Φίλε, υπήρχαν δύο δεδομένα που με οδήγησαν εξαρχής στο να μην προσπαθήσω καν για εισιτήρια. 1)Είναι η πρώτη συναυλία του tour που σημαίνει θα έρθουν από όλη την Ευρώπη 2) Μιλάμε για ticketmaster, οπου αυτό που εσένα σε εξοργίζει είναι κανονικότητα στην διεθνή αγορά εισιτηρίων εδώ και 10 χρόνια. 4 και 5 presales που σε αναγκάζουν να γραφτείς σε άχρηστα κηφηνοpromotion sites, ουρές, 3πλασιες τιμές από το κανονικό κλπ. Το 3) είναι υποκειμενικό και όχι δεδομένο. Οι metallica δίνουν πλέον ένα show υπερπαραγωγή, αλλά δεν είναι σοβαρή μπάντα. Kirk και lars βγαινουν συχνά απροβαριστοι και οι άλλοι δυο προσπαθούν να μαζέψουν τα σπασμένα. Είναι πιο πολύ ένα show νοσταλγίας για καρεκλάδες, παρά συναυλία που πας να ακούσεις μουσική. Μπορείτε να το αγνοήσετε αυτό, προσωπική άποψη είναι. Πάντως αν δεν ήταν πραγματικότητα το ποσο προχειρα και κακά παιζουν live, η αρένα θα έκανε 300 ευρώ, όπως στη lana del rey, ή στην taylor swift. Είναι όνομα που το δικαιολογει. Τέλος πάντων η ticketmaster δεν είναι ερασιτέχνες, είναι επαγγελματίες. Με την εμπειρία που απέκτησες μόλις, έμαθες ότι την επόμενη φορά πρέπει να ασχοληθείς μια βδομάδα νωρίτερα, να γραφτείς σε δύο fan club, και σε τρία promotion sites να φας διαφήμιση, για να ακούσεις τρεις ώρες μουσική, και να τους βγάλεις έξτρα φράγκα. Πέτυχαν το σκοπό τους. Maiden boy has entered the chat. 1
tzavardin Δημοσ. Παρασκευή στις 11:21 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:21 πμ 1 λεπτό πριν, Rebelos2018 είπε Maiden boy has entered the chat. Αν με ρωτάς, οι metallica είναι η μεγαλύτερη μπάντα στο metal, και η μονη με ακτινοβολία μεγαλυτερη απο αυτό, και έχουν βγάλει τον καλύτερο δίσκο όλων των εποχών που είναι και ο αγαπημένος μου και λέγεται master of puppets. Από εκεί και πέρα, το τι ανέχεται ο καθένας είναι υποκειμενικό. Εγώ δεν ανέχομαι να βλέπω τον kirk να ξεχνάει που μπαίνει για φωνητικά και να κάνει λάθος σε solos και στην εισαγωγή του nem και του fade to black στο μισό tour. Είναι έλλειψη σεβασμού. Αλλά είπα είναι υποκειμενικό.
polakis21 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:22 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:22 πμ 8 λεπτά πριν, tzavardin είπε Φίλε, υπήρχαν δύο δεδομένα που με οδήγησαν εξαρχής στο να μην προσπαθήσω καν για εισιτήρια. 1)Είναι η πρώτη συναυλία του tour που σημαίνει θα έρθουν από όλη την Ευρώπη 2) Μιλάμε για ticketmaster, οπου αυτό που εσένα σε εξοργίζει είναι κανονικότητα στην διεθνή αγορά εισιτηρίων εδώ και 10 χρόνια. 4 και 5 presales που σε αναγκάζουν να γραφτείς σε άχρηστα κηφηνοpromotion sites, ουρές, 3πλασιες τιμές από το κανονικό κλπ. Το 3) είναι υποκειμενικό και όχι δεδομένο. Οι metallica δίνουν πλέον ένα show υπερπαραγωγή, αλλά δεν είναι σοβαρή μπάντα. Kirk και lars βγαινουν συχνά απροβαριστοι και οι άλλοι δυο προσπαθούν να μαζέψουν τα σπασμένα. Είναι πιο πολύ ένα show νοσταλγίας για καρεκλάδες, παρά συναυλία που πας να ακούσεις μουσική. Μπορείτε να το αγνοήσετε αυτό, προσωπική άποψη είναι. Πάντως αν δεν ήταν πραγματικότητα το ποσο προχειρα και κακά παιζουν live, η αρένα θα έκανε 300 ευρώ, όπως στη lana del rey, ή στην taylor swift. Είναι όνομα που το δικαιολογει. Τέλος πάντων η ticketmaster δεν είναι ερασιτέχνες, είναι επαγγελματίες. Με την εμπειρία που απέκτησες μόλις με την ticketmaster, έμαθες ότι την επόμενη φορά πρέπει να ασχοληθείς μια βδομάδα νωρίτερα, να γραφτείς σε δύο fan club, και σε τρία promotion sites να φας διαφήμιση, για να ακούσεις τρεις ώρες μουσική, και να τους βγάλεις έξτρα φράγκα. Έκαναν μια συναυλία κάποιο τρομερό αγαθό που πρέπει να το κυνηγήσει και αξίζει να το πληρώσεις ακριβά. Πέτυχαν το σκοπό τους. Έχω πάρει εισιτήριο ως fifth member στα 109 ευρω αλλα προσπαθω να παρω για εναν φιλο και ειναι εξοργιστικο αυτο που γινεται... 1
count ian Δημοσ. Παρασκευή στις 11:36 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:36 πμ 1 ώρα πριν, polakis21 είπε Για γέλια η κατάσταση. Είμαι με refresh απο τις 8 το πρωι και ξαφνικα στις 9.15 εβγαλαν αντιστροφη μετρηση για τις 10.00 για να παρουμε λεει τυχαια σειρα. Και μολις πηγε 10.00 βγηκε η κλασικη μπαρα αναμονης η οποια εδω και 7 λεπτα δεν προχωραει καθολου. Κλασικα μεχρι να παρουμε σειρα θα εχουν εξαντληθει. Ελλας το μεγαλειο σου... Ακριβώς όπως τα λες!
Rebelos2018 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:38 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:38 πμ 14 λεπτά πριν, tzavardin είπε Αν με ρωτάς, οι metallica είναι η μεγαλύτερη μπάντα στο metal, και η μονη με ακτινοβολία μεγαλυτερη απο αυτό, και έχουν βγάλει τον καλύτερο δίσκο όλων των εποχών που είναι και ο αγαπημένος μου και λέγεται master of puppets. Από εκεί και πέρα, το τι ανέχεται ο καθένας είναι υποκειμενικό. Εγώ δεν ανέχομαι να βλέπω τον kirk να ξεχνάει που μπαίνει για φωνητικά και να κάνει λάθος σε solos και στην εισαγωγή του nem και του fade to black στο μισό tour. Είναι έλλειψη σεβασμού. Αλλά είπα είναι υποκειμενικό. Έχεις δίκιο, είναι υποκειμενικό. Αλλά το επιχείρημα "παίζουν χάλια και για αυτό το εισιτήριο κάνει 145, ειδάλλως θα έκανε 300" θα μείνει στο πάνθεον του παρόντος νήματος. 2
slaughter Δημοσ. Παρασκευή στις 11:49 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:49 πμ Λοιπόν είχα μπει απο τις 9... στις 10 ξεκίνησε το queue και τελικά μπήκα στο site 11:30.. περιορισμένα. Ήθέλα καμιά καλή κερκίδα κέντρο αλλά δεν είχε τίποτα 1 εισιτήριο εδώ και εκεί οπότε πήρα για αρένα. Snake pit τέλος και λίγα experience έχουν μείνει Σε εμένα το queue πήγε αρκετά γρήγορα.. η γυναίκα μου που περίμενε κ αυτή μπας και κάτι πάει στραβά πήγαινε πολύ πιο αργά. Αντε καλή τύχη σε όλους.. Για τα σχόλια οτι δεν παίζουν καλά κλπ δεν έχω κάτι να πω. Αν δεν σε ενδιαφέρει μην ασχοληθείς. Απο την μια πας για να τους ακούσεις (γιατί για να τους δεις με τόσο κόσμο άστα) και απο την άλλη πας για το feeling και το show. Σίγουρα δεν θα είναι όπως ήταν το 99 και εμείς δεν είμαστε όπως ήμασταν το 99 2
somt Δημοσ. Παρασκευή στις 11:50 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:50 πμ για μενα πάντως τα 140 που έδωσα τα θεωρώ υπερτίμια τόσο napster, τόση πειρατεία και έρχονται αυτοί να τους τα δώσω από κοντά αντι να τρέχω 😋 περα απτην πλάκα, για μένα είναι στην πιο ώριμη φαση των live τους. Υπερπαραγωγή. Η φωνή του James σε τοπ επίπεδο, τώρα αυτα που λένε οτι ο lars χρειάζεται μετρονόμο ή ο kirk ξεχνάει να μπει, μου φαίνονται πταίσματα. Αυτό για τον lars ειδικά, επειδή δεν είμαι και μουσικός, δεν καταλαβαίνω καν τι λενε και γιατί τον κράζουν. Εγώ απλά ακούω ότι παιζει (και έχει συνθέσει) iconic τυμπανα και ρυθμούς. Τώρα αν κάποιοι ψάχνετε την τεχνικότητα και την ταχύτητα των young metallica, ε οκ, εκ των πραγμάτων δύσκολο. Μεγαλώνουμε και εμείς και αυτοί, οι συναντήσεις μας δεν θα είναι απαραίτητα όπως στα 20 μας. 1
Rebelos2018 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:58 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:58 πμ 7 λεπτά πριν, somt είπε για μενα πάντως τα 140 που έδωσα τα θεωρώ υπερτίμια τόσο napster, τόση πειρατεία και έρχονται αυτοί να τους τα δώσω από κοντά αντι να τρέχω 😋 περα απτην πλάκα, για μένα είναι στην πιο ώριμη φαση των live τους. Υπερπαραγωγή. Η φωνή του James σε τοπ επίπεδο, τώρα αυτα που λένε οτι ο lars χρειάζεται μετρονόμο ή ο kirk ξεχνάει να μπει, μου φαίνονται πταίσματα. Αυτό για τον lars ειδικά, επειδή δεν είμαι και μουσικός, δεν καταλαβαίνω καν τι λενε και γιατί τον κράζουν. Εγώ απλά ακούω ότι παιζει (και έχει συνθέσει) iconic τυμπανα και ρυθμούς. Τώρα αν κάποιοι ψάχνετε την τεχνικότητα και την ταχύτητα των young metallica, ε οκ, εκ των πραγμάτων δύσκολο. Μεγαλώνουμε και εμείς και αυτοί, οι συναντήσεις μας δεν θα είναι απαραίτητα όπως στα 20 μας. Δες το battery από τη συναυλία τους πριν ένα μήνα. Οι τύποι είναι άριστοι επαγγελματίες. 1 2
slaughter Δημοσ. Παρασκευή στις 12:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:08 μμ https://www.facebook.com/rockrooster.gr/videos/metallica-ριζούπολη-1999/2626743067619796/ αν ψάξω λίγο θα με δω εκεί δίπλα που ήμουν... πάνε 26 χρόνια. Ούτε κινητα ούτε άλλες βλακείες.. είχες πάει για την μουσική. Τώρα με τόσα κινητά μπροστά σου δεν μπορείς να δεις τίποτα.. ΟΚ να πάρεις μια Photo ή ένα μικρό video να δείξεις σε κάνα φίλο και να το θυμάσαι αλλά όχι κ έτσι.. 2
jokercell Δημοσ. Παρασκευή στις 12:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:19 μμ Εισιτήρια τέλος.........όσοι προλάβατε. Από τις 8 ήμουνα στο queue και δεν τα κατάφερα. Μεγάλη απατεωνια το ticketmaster, μάλλον έδωσε όλα τα εισιτήρια στα promotion. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα