dtk-386 Δημοσ. Σάββατο στις 08:31 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:31 πμ (επεξεργασμένο) δεν φαίνεται? chatgpt Επεξ/σία Σάββατο στις 09:41 πμ από dtk-386
Ntinaras Δημοσ. Σάββατο στις 08:44 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:44 πμ 8 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Δεν διάβασες καλά τι έγραψα μάλλον. Διαβασα. Τι πιστευεις πως δεν καταλαβα? https://www.metallica.com/tour/past/
REPLAY33 Δημοσ. Σάββατο στις 08:44 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:44 πμ Εμείς που δεν προλάβαμε εισιτήρια φαντάζομαι ούτε στην μαύρη αγορά δεν θα βρούμε!
thomasG4 Δημοσ. Σάββατο στις 09:20 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:20 πμ 28 minutes ago, REPLAY33 said: Εμείς που δεν προλάβαμε εισιτήρια φαντάζομαι ούτε στην μαύρη αγορά δεν θα βρούμε! Αν επιτρέψουν τη μεταπώληση των εισιτηρίων μέσω της ticketmaster, τότε μια χαρά θα βρεις. Ευτυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις η ticketmaster υποχρεώνει να πουλήσεις το εισιτηριο μόνο face value και βάζει αυτή ένα μικρό καπέλο του τύπου από 120 ευρώ αρχική θα πάει στα 135 τελική μαζί με τα διαχειριστικά της ticketmaster. Το έχω δει να γίνεται σε τουλάχιστον δύο συναυλίες και εισιτήρια έβγαιναν μια στις τόσες, απλά πρέπει να κοιτάς συνέχεια για να μπορέσεις να το τσιμπήσεις. 1
Rebelos2018 Δημοσ. Σάββατο στις 10:47 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:47 πμ 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Διαβασα. Τι πιστευεις πως δεν καταλαβα? https://www.metallica.com/tour/past/ Ξανά λέω. Μάλλον δεν διάβασες καλά τι έγραψα. Που είπα εγώ ότι δεν παίζουν διπλές συναυλίες ακριβώς;
Sablj Δημοσ. Σάββατο στις 11:46 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:46 πμ Η αλήθεια για το sold out των Metallica 4
Rebelos2018 Δημοσ. Σάββατο στις 12:04 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:04 μμ (επεξεργασμένο) Λοιπόν παιδιά, εγώ έχω αγοράσει εισιτήρια και δεν με απασχολεί. Υπάρχουν εισιτήρια για όποιον ενδιαφέρεται. Βάζω εδώ το link. https://www.ticketmaster.gr/metallica-enhanced-experiences_sgpl_2140703.html Δυστυχώς 361 ευρώ βλέπω, αφορά τα enhanced experience. Επεξ/σία Σάββατο στις 12:06 μμ από Rebelos2018
Ntinaras Δημοσ. Σάββατο στις 01:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:05 μμ 2 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Ξανά λέω. Μάλλον δεν διάβασες καλά τι έγραψα. Που είπα εγώ ότι δεν παίζουν διπλές συναυλίες ακριβώς; Ρε μαν, γιατι παιζουμε? Σου ειπα οτι θεωρητικα γινεται να ερθουν πιο νωρις στην Αθηνα για 2η συναυλια. Εσυ γιατι διαφωνεις?
Rebelos2018 Δημοσ. Σάββατο στις 01:12 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:12 μμ 6 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ρε μαν, γιατι παιζουμε? Σου ειπα οτι θεωρητικα γινεται να ερθουν πιο νωρις στην Αθηνα για 2η συναυλια. Εσυ γιατι διαφωνεις? Το έγραψα και εγώ αυτό. Μόνο νωρίτερα μπορούν. Το ανέλυσα διεξοδικά.
StratosGiannilias Δημοσ. Σάββατο στις 01:38 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:38 μμ Καλησπέρα στο forum, Επειδή όπως γνωρίζετε τα εισιτήρια έκαναν φτερά στην τρίτη φάση της προπώλησης. Αν κάποιος κατάφερε να βγάλει κάποια spare και ενδιαφέρετε να τα δώσει ας μου στείλει ένα pm. Δεν με ενδιαφέρει η θέση. Thank you!
MaXmaD Δημοσ. Σάββατο στις 04:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:11 μμ 9 ώρες πριν, dtk-386 είπε Οι Metallica είναι από τις πιο επιτυχημένες metal μπάντες όλων των εποχών, και έχουν προσθέσει δεύτερες ή και τρίτες συναυλίες σε πολλές χώρες και πόλεις λόγω τεράστιας ζήτησης. Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα: 🔥 1. M72 World Tour (2023–2024) Σε αυτήν την περιοδεία, η ίδια η ιδέα της περιοδείας βασίζεται σε δύο συναυλίες ανά πόλη, με διαφορετικό setlist κάθε βραδιά και χωρίς επαναλήψεις τραγουδιών. Διπλές συναυλίες σε πόλεις όπως: Παρίσι Άμστερνταμ Λος Άντζελες Αμβούργο Μαδρίτη Στην ουσία, εξ αρχής είχαν σχεδιάσει δύο βραδιές λόγω μεγάλης ζήτησης και για να προσφέρουν πλήρες set στους fans. 🎸 2. WorldWired Tour (2016–2019) Σε Γερμανία, Νορβηγία, Σουηδία, Ολλανδία, πρόσθεσαν δεύτερες συναυλίες αφού τα εισιτήρια της πρώτης εξαντλήθηκαν γρήγορα. Στις ΗΠΑ έπαιξαν επανειλημμένα σε ίδιες πόλεις (π.χ. Σαν Φρανσίσκο, Νέα Υόρκη). 🇦🇷 3. Νότια Αμερική Σε χώρες όπως η Αργεντινή και η Χιλή, έχουν κάνει διπλές ή και τριπλές εμφανίσεις, επειδή οι fans εκεί είναι από τους πιο παθιασμένους και οι συναυλίες τους γίνονται sold out άμεσα. 🎤 Συνολικά: Οι Metallica είναι από τα λίγα συγκροτήματα που προγραμματίζουν ή προσθέτουν δεύτερες βραδιές σε πόλεις ή χώρες τακτικά λόγω ζήτησης. Ειδικά μετά το 2000, αυτό είναι συνηθισμένο σε περιοδείες τους. Αυτά για όσους αναρωτιούνται και ειρωνεύονται. Ωραια ολα αυτα και γνωστα αλλα υπαρχει μια διαφορα. Οι διπλες συναυλιες σε συγκεκριμενες πολεις ειναι ηδη προγραμματισμενες απο την αρχη του tour. Προφανως και οι διοργανωτες ξερουν που θα μπορεσουν να γεμισουν 2 σταδια και πραττουν αναλογα. Υπαρχει παραδειγμα με δευτερη συναυλια που προγραμματιστηκε εκ των υστερων; Οπως πχ με τους Coldplay περισυ. Τo chatgpt ξερει να μας πει;
Rebelos2018 Δημοσ. Σάββατο στις 05:03 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:03 μμ 51 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Ωραια ολα αυτα και γνωστα αλλα υπαρχει μια διαφορα. Οι διπλες συναυλιες σε συγκεκριμενες πολεις ειναι ηδη προγραμματισμενες απο την αρχη του tour. Προφανως και οι διοργανωτες ξερουν που θα μπορεσουν να γεμισουν 2 σταδια και πραττουν αναλογα. Υπαρχει παραδειγμα με δευτερη συναυλια που προγραμματιστηκε εκ των υστερων; Οπως πχ με τους Coldplay περισυ. Τo chatgpt ξερει να μας πει; Οι Coldplay έχουν το περιθώριο να το κάνουν, γιατί παίζουν back to back. Οι Metallica, δεν παίζουν πια back to back. Μην κάνετε άκυρες συγκρίσεις.
MaXmaD Δημοσ. Σάββατο στις 05:28 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:28 μμ 22 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Οι Metallica, δεν παίζουν πια back to back. Αυτο ακριβως ειπα στο πιο προηγουμενο ποστ μου. Οι μονες συγκρισεις που γινονται εδω περα ειναι οτι βλεπουν μερικοι 2 συναυλιες στο ιδιο μερος "α ωραια μπορει να γινει κ εδω" Ναι ειναι 2 συναυλιες και 3 και 4 αλλα ειναι ΗΔΗ κανονισμενο και εντος προγραμματος.
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. Κυριακή στις 04:48 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:48 μμ Πάντως τώρα που ξαναμπήκα έχει 2 εισιτήρια των 595 ευρώ... Έλα όμως που είμαι μπατίρης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα