Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρω αδυνατο να εχουν τελειωσει ολα τα καλα εισιτηρια πριν ακομα ανοιξουν στις 30/5 για τους υπολοιπους. Δηλαδη ολοι θα παρουν στις 30/5 μονο κατι λιγα στο πεταλο; Δουλευομαστε; Εχουν εξαντληθει ολα κεντρο, αρενα και διαγωνια εξεδρες. Απιστευτο ενα χρονο πριν!!!! Τι γινεται ρε παιδια; Θα παμε και για 2η ημερομηνια λετε;

15 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε

Ακούγεται ότι θα βάλουν και δεύτερη ημερομηνία πάντως. 

Φιλε που το διαβασες; Εχεις κανα λινκ;

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, polakis21 είπε

Θεωρω αδυνατο να εχουν τελειωσει ολα τα καλα εισιτηρια πριν ακομα ανοιξουν στις 30/5 για τους υπολοιπους. Δηλαδη ολοι θα παρουν στις 30/5 μονο κατι λιγα στο πεταλο; Δουλευομαστε; Εχουν εξαντληθει ολα κεντρο, αρενα και διαγωνια εξεδρες. Απιστευτο ενα χρονο πριν!!!! Τι γινεται ρε παιδια; Θα παμε και για 2η ημερομηνια λετε;

Φιλε που το διαβασες; Εχεις κανα λινκ;

Απ' ότι έχω μάθει, δίνουν τα εισιτήρια τμηματικά. 

Χθες έδωσαν έναν Χ αριθμό εισιτηρίων, για τα fifth members. 

Αύριο θα ανοίξουν έναν Χ αριθμό για όσους γράφτηκαν στο newsletter της high priority. 

Και τέλος, θα ανοίξουν τα υπόλοιπα την Παρασκευή, που ξεκινά η προπώληση για όλους. 

Οπότε, θα έχεις την ευκαιρία σου. 

Όσο για την δεύτερη ημερομηνία, σε ένα γκρουπ στο fb το είδα, το έγραψαν δύο τρεις. 

Αν δεις τις ημερομηνίες στο tour τους, 9 Μαΐου είναι σε εμάς και η επόμενη είναι 13 στο Βουκουρέστι. 

Θα μπορούσαν, αν το sold out έρθει πάρα πολύ γρήγορα, να προσθέσουν μια δεύτερη συναυλία στις 11.

Βέβαια, για μένα, θα είναι λάθος. Δεν πιστεύω ότι μπορούν να μαζέψουν οι Metallica 150.000 κόσμο. 

Προφανώς θα έρθει και ο άκυρος mainstreamας που ξέρει μόνο τα τρία single του Black Album, αλλά 150.000 κόσμο ; 

Δύσκολο. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Haha 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, spooker είπε

φαίνεται γίνανε και εδώ αυτά. Μόλις πήρα mail, ευτυχώς δεν είμαι affected

Ticketmaster Fan Support for Germany, Poland, or Switzerland, or fill out a Metallica.com Support Ticket.

δε νομίζω να έγινε εδώ κάτι τέτοιο, δεν διάβασα κάτι και στο μέιλ γράφει για Γερμανία, Πολωνία κι Ελβετία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, Rebelos2018 said:

Βέβαια, για μένα, θα είναι λάθος. Δεν πιστεύω ότι μπορούν να μαζέψουν οι Metallica 150.000 κόσμο. 

Προφανώς θα έρθει και ο άκυρος mainstreamας που ξέρει μόνο τα τρία single του Black Album, αλλά 150.000 κόσμο ; 

Δύσκολο. 

ΠΑΡΑ πολύ άνετα κάνουν sold out και τις 2 μέρες αν γινόταν, πολλά χρόνια διαφορά με την προηγούμενη και εμπορικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον πιο δημοφιλή metal

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Προσπάθησε να πάρεις κανείς εισητήρια από ticketmaster σήμερα? Ενώ το βάζω στο καλάθι, μετά δεν με βγάζει επιλογή να προχωρήσω για την πληρωμή του. Δοκίμασα σε διάφορους browsers χωρίς αποτέλεσμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κολλάει καμιά φορά, μου το έκανε και μενα, με μπρος πίσω κ επιλογη ξανά των θέσεων προχωράει κανονικά.

Επεξ/σία από Thechosennone
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, erziko είπε

Καλημερα , για αρένα ρε παιδιά δεν βγάζει επιλογή πλεον ?

Εμένα από χθές μου τα έβγαζε εξαντλημένα, δεν ξέρω αν εχουν κρατήσει να τα διαθέσουν για 30/05 μερικά.

Δημοσ.

Θα υπάρχουν εισιτήρια για αρένα αύριο από High Priority και την παρασκευή στην γενική προπώληση.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Thechosennone είπε

Κολλάει καμιά φορά, μου το έκανε και μενα, με μπρος πίσω κ επιλογη ξανά των θέσεων προχωράει κανονικά.

Ότι και να κάνω, μένει στην σύνοψη και δε με βγάζει να προχωρήσω στην πληρωμή. 

Δημοσ.
9 hours ago, spooker said:

We have been assured that full refunds have been confirmed for anyone who was charged without their order successfully going through (tickets did not appear in your Ticketmaster account after 90 minutes).

Που τα βλεπουμε στο ticketmaster account; Εμενα οταν παταω με βγαζει στην ουρα να αγορασω και αλλα.

Δημοσ.

Δώσαμε 110 ευρώπουλα (έδωσα δλδ, μονος σαν το λεμόνος). 6 η ticketmaster και άλλα τόσα περίπου η ασφάλεια (γιατί better safe than sorry). 

Τα χρήματα, για μία τέτοια συναυλία,  θεωρώ ότι είναι μια χαρά.

• Haha 2
Δημοσ.
17 minutes ago, Georgebek2 said:

Που τα βλεπουμε στο ticketmaster account; Εμενα οταν παταω με βγαζει στην ουρα να αγορασω και αλλα.

Ακυρο τα βρηκα, κομπλε.

2 minutes ago, UncleKim said:

Δώσαμε 110 ευρώπουλα (έδωσα δλδ, μονος σαν το λεμόνος). 6 η ticketmaster και άλλα τόσα περίπου η ασφάλεια (γιατί better safe than sorry). 

Τα χρήματα, για μία τέτοια συναυλία,  θεωρώ ότι είναι μια χαρά.

Ποσο ειχε η ασφαλεια; Δεν ασχοληθηκα καν, γιατι βαριομουν να κατσω να διαβασω όρους κτλ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Ακυρο τα βρηκα, κομπλε.

Ποσο ειχε η ασφαλεια; Δεν ασχοληθηκα καν, γιατι βαριομουν να κατσω να διαβασω όρους κτλ..

Ούτε εγώ πρόλαβα να διαβάσω τίποτα. Το εισητήριο το έκλεισα σε ένα φανάρι από το κινητό γιατί μου έκατσε η σειρά εκείνη την στιγμή.

Αλλά σκέφτηκα, οτι δίνω 6,75€ παραπάνω, σε σοβαρή εταιρεία (Allianz) , και ότι αν κάτσει στραβή ίσως δεν πετάξω τα υπόλοιπα 100,00€ που έδωσα. Αγόρασα με 6,75€ την πιθανότητα να αποζημιωθώ αν δεν πάω για σοβαρό λόγο, πράγμα που μου φάνηκε fair εκείνη την ώρα.

Επεξ/σία από UncleKim
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...