Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Ψάχνω ελληνικό windows vista upgrade dvd ή iso ώστε να κάνω αναβάθμιση επαγγελματικου υπολογιστή απο ελληνικά windows xp pro σε windows vista χωρις να χαθούν τα εγκατεστημένα προγράμματα.

Το αντίστοιχο αγγλικό vista upgrade dvd το έχω, απλά δεν συνεργάζεται με ελληνικά windows xp, με αγγλικά xp έγινε η διαδικασία κανονικά....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ,

ας κάνουμε μια ακόμη δοκιμή λοιπόν, δεν χάνουμε κάτι....😎 

Επεξ/σία από LukeDuke
  • Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, LukeDuke είπε

Ευχαριστώ πολύ,

ας κάνουμε μια ακόμη δοκιμή λοιπόν, δεν χάνουμε κάτι....😎 

Πετυχε φιλε μου ή οχι ;  Σου εκανε αναβαθμιση ή καθαρη εγκατασταση ;

Δημοσ.

Δεν έχω προλάβει να κάνω δοκιμή ακόμη γιατί είναι υπολογιστής δουλειάς που δεν είναι διαθέσιμος πάντα, εχω βγάλει κλώνο τον δίσκο του και θα κάνω δοκιμή στον κλώνο σε περίπτωση που παει κατι στραβά.....

Δημοσ.
Στις 22/5/2025 στις 12:19 ΜΜ, micos000 είπε

32bit φαντάζομαι, σωστά;

https://archive.org/download/windowsvistagreekmsdn/el_windows_vista_with_sp2_x86_dvd_x15-36297.iso

Είναι η πλήρης έκδοση (δεν ξέρω για upgrade), ελπίζω να σου κάνει δουλειά.

Yπαρχουν στο site της ΜS, και μαλιστα καπου εκει λεει

Το Κέντρο Λήψης της Microsoft είναι η μόνη εξουσιοδοτημένη πηγή web για λήψη αντιγράφου των Windows Vista Service Pack 1 (SP1) με άδεια χρήσης. Για αναφορά τοποθεσιών web που προσφέρουν αντίγραφα των Windows Vista Service Pack 1 (SP1) χωρίς άδεια χρήσης, στείλτε μήνυμα στο: [email protected] ή επισκεφθείτε το http://www.microsoft.com/piracy/ReportingUs.mspx.

😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

Για αναφορά τοποθεσιών web που προσφέρουν αντίγραφα των Windows Vista Service Pack 1 (SP1) χωρίς άδεια χρήσης

Report Insomnia gr ;) 

https://download.microsoft.com/download/1/4/2/142b1f24-906a-4014-9765-48df2b8aa47b/6001.18000.080118-1840_iso_client_sp_wave1-FRMCSP1_DVD.iso

Αναφορά σε κείμενο

Αυτή είναι εικόνα ISO DVD και περιέχει εκδόσεις x86 και x64 των Windows Vista Service Pack 1. Προβάλετε τις οδηγίες στο κάτω μέρος της σελίδας για πληροφορίες λήψης και εγκατάστασης.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
Στις 29/5/2025 στις 1:05 ΠΜ, LukeDuke είπε

Απλή έκδοση των windows vista κάνει μόνο clean install.....

Ελληνικά Vista 32bit Upgrade.....

ΠΟΥΘΕΝΑ !!!

Φιλε μου καταρχας ποια εκδοση θες να αναβαθμισης ; Η εκδοση που θες να αναβαθμισης θα πρεπει να ειναι στην ιδια γλωσσα οπως ειναι οι τοπικες ρυθμισεις του συστηματος σου και στην ιδια γλωσσα να ειναι και η διαχειριση των γλωσσων οπως ελληνικα ελλαδα ετσι και επισης αν εχεις καποιο service pack εγκαταστημενο θα πρεπει να ειναι και αυτο ενσωματομενο στην αναβαθμιση που θες να κανεις.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, micos000 είπε

Θέλει να αναβαθμίσει από Ελληνικά Windows XP Pro

τοτε θα επιλεξει την εκδοση business ή ultimate

Δημοσ.

Βρέθηκε τελικά iso απο ελληνικά windows vista 32bit upgrade edition και έγινε η δουλειά κανονικά, αφου πέρασαν 2+ ωρες και άπειρα restarts μεχρι να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση.

Τώρα παμε για windows 7 απο πάνω.....😁😎 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, LukeDuke είπε

Βρέθηκε τελικά iso απο ελληνικά windows vista 32bit upgrade edition και έγινε η δουλειά κανονικά, αφου πέρασαν 2+ ωρες και άπειρα restarts μεχρι να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση.

Τώρα παμε για windows 7 απο πάνω.....😁😎 

Mpourloto_Koubanezos23.jpg

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...