Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω ένα μικρόφωνο για gaming. Η ιδιαιτερότητα της υπόθεσης είναι οτι για ήχο χρησημοποιώ ηχεία 5.1 περιμετρικά της καρέκλας. Μέχρι στιγμής χρησημοποιούσα ένα στοκ που είχα από OEM headsets των 3 ευρώ, συνέδεα μόνο το μικρόφωνο, τα φόραγα στο λαιμό και γυρνούσα το μικρόφωνο προς τα επάνω να είναι κοντά. Η ποιότητα ήταν προφανώς χάλια, το καλώδιο μπλεκόταν παντού και μετά από 5-6 μήνες τα κακάρωναν. Αλλά είπα να το συνεχίσω μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Πλέον έχουν χαλάσει όλα και είμαι προσωρινά με το μικρόφωνο της κάμερας, το οποίο, από τη μία  είναι πολύ καλύτερο σαν μικρόφωνο από αυτά των ΟΕΜ και με έχει βολέψει πάρα πολύ λόγω της απουσίας καλωδίων, από την άλλη όμως, επειδή δεν έχει σχεδιαστεί για τη χρήση που του κάνω σε συνδυασμό με 5.1 ηχεία και την απόσταση από εμένα, το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο αν όχι χειρότερο από πριν.

Οπότε ψάχνω κάτι ασύρματο (ή τουλάχιστον να μην έχω καλώδια πάνω μου) που να απομονώνει τον ήχο από τα ηχεία και έχει μια οκ ποιότητα ήχου. Από μια μικρή έρευνα που έκανα, δεν έβγαλα άκρη. Το να δώσω 80-100+ ευρώ για gaming headset και να χρησημοποιώ μόνο το μικρόφωνο δε νομίζω ότι έχει νόημα συν ότι λόγω όγκου δεν θα μπορώ να το βάζω στο λαιμό ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Από την άλλη τα stand alone "gaming" μικρόφωνα που βρίσκω είναι όλα επιτραπέζια (για επιτοίχια κτλ με βραχίονες δε το συζητώ) που σημαίνει οτι θα πρέπει να τοποθετηθούν σχετικά μακριά για να μην ενοχλούν οπότε υποθέτω οτι θα τραβούν ήχο και από τα ηχεία. Κάτι σε ασύρματο μικρόφωνο πέτου θα βόλευε αλλά πάλι ότι έχει δει είναι επαγγελματικό/ημιεπεγγελματικό και δε γνωρίζω αν μπορούν μα συνδεθούν εύκολα με υπολογιστή.

Έχει κανείς καμιά πρόταση/λύση?

Thnx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...