Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Έχω ένα πρόβλημα στο pc της υπογραφής. Άνοιξα μερικά games μετά απο καιρό και παρατήρησα stuttering και τρελά fps drops που συμβαίνουν μόλις πάει η κάρτα ουσιαστικά να τραβήξει περισσότερο ρεύμα και ακούγεται ένας θόρυβος από το psu σαν τικ τικ τικ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, xsterg είπε

δοκιμασε νεο τροφοδοτικο. μπορει να υπαρχει καποιο προβλημα με αυτο. 

Ναι...Δανείκο τροφοδοτικό δεν μπορώ να πάρω ούτε υπάρχει παλαιότερο διαθέσιμο για δοκιμή. Άνοιξα το θέμα για να απαντήσει κάποιος αν έχει ακούσει ξανά παρόμοιο πρόβλημα

Δημοσ.

φιλε μου πρεπει η να δανειστεις η να αγορασεις ενα νεο τροφοδοτικο. δεν γινεται διαφορετικα. με μαντεψια επισκευη δεν γινεται. εαν δεν μπει επανω το υλικο, να δουλεψει 2-3 ημερες ο υπολογιστης και να δεις εαν ειναι εκει το προβλημα η οχι λυση απο μακρυα δεν μπορει να δωθει. 

• Like 3
Δημοσ.
14 ώρες πριν, xsterg είπε

φιλε μου πρεπει η να δανειστεις η να αγορασεις ενα νεο τροφοδοτικο. δεν γινεται διαφορετικα. με μαντεψια επισκευη δεν γινεται. εαν δεν μπει επανω το υλικο, να δουλεψει 2-3 ημερες ο υπολογιστης και να δεις εαν ειναι εκει το προβλημα η οχι λυση απο μακρυα δεν μπορει να δωθει. 

Δεν ζητάω να μαντέψει κανένας αν το πρόβλημα μου είναι εκεί ή όχι. Το ξαναλέω ρωτάω για να δω αν κάποιος έχει συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα. Αν όχι θα αναγκαστώ να δοκιμάσω ένα άλλο psu

2 ώρες πριν, dsi44 είπε

βαλε vsynch για να κοψεις καταναλωση και να δουμε αν παιζει σωστα.

Δοκίμασα και με Vsync και πάλι το ίδιο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dsi44 είπε

απο τι αποτελειται το συστημα;

CASE: NZXT H710  PSU:Be Quiet Straight Power 11 650W 80 PLUS Gold  CPU: AMD Ryzen 3600x  CPU Cooler: Be Quiet Dark Rock 4 MOTHERBOARD:  MSI B450 Tomahawk Max  RAM:  G.Skill Trident Z RGB 16GB 3200MHz  GPU:  Sapphire Radeon RX 5700 XT 8GB Nitro+  HDD: WD Black 1TB  SSD: Samsung 860 Evo 500GB  Monitor:  Dell SE2717H  KEYBOARD:  Razer Blackwidow Ultimate 2013 MOUSE:  Logitech G502 Hero SPEAKERS: Logitech X540 5.1 HEADPHONES: Audio Technica ATH-M50  WEBCAM:  Logitech C525 HD  OS: Windows 10 

Φαντάζομαι είσαι απο κινητό και δεν φαίνονται οι υπογραφές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 hours ago, kataramenos32 said:

Καλησπέρα σας.Έχω ένα πρόβλημα στο pc της υπογραφής. Άνοιξα μερικά games μετά απο καιρό και παρατήρησα stuttering και τρελά fps drops που συμβαίνουν μόλις πάει η κάρτα ουσιαστικά να τραβήξει περισσότερο ρεύμα και ακούγεται ένας θόρυβος από το psu σαν τικ τικ τικ

Εχεις περασει τους τελευταιους drivers της καρτας γραφικων?

Τι εννοεις ''μερικα'' ?Δηλαδη σε αλλα games δεν το κανει?Δεν εισαι σαφης στην περιγραφη σου.

Παντως εφοσον εισαι σιγουρος οτι ακουγεται θορυβος απο το τροφοδοτικο,ενω πριν δεν ακουγοταν,τοτε οντως χαλασε το τροφοδοτικο. Σε αυτη την περιπτωση και επειδη απο αυτα που ηδη εχεις γραψει, δεν φαινεται να εισαι πολυ γνωστης,καλυτερα κλειστο,μην σου καψει τιποτε.

Εχεις δυο επιλογες. Η αν ειναι εντος εγγυησης, που πρεπει να ειναι,το στελνεις για rma και περιμενεις το καινουργιο για να το συνδεσεις,η αν το pc σου καλυπτει σημαντικες καθημερινες αναγκες,αγοραζεις ενα δευτερο,φτηνο,αλλα αξιοπρεπες psu και οταν βαλεις το καινουργιο,το κρατας για ωρα αναγκης η το πουλας εδω στο ινσομνια στα μεταχειρισμενα.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.
5 ώρες πριν, benign είπε

Εχεις περασει τους τελευταιους drivers της καρτας γραφικων?

Τι εννοεις ''μερικα'' ?Δηλαδη σε αλλα games δεν το κανει?Δεν εισαι σαφης στην περιγραφη σου.

Παντως εφοσον εισαι σιγουρος οτι ακουγεται θορυβος απο το τροφοδοτικο,ενω πριν δεν ακουγοταν,τοτε οντως χαλασε το τροφοδοτικο. Σε αυτη την περιπτωση και επειδη απο αυτα που ηδη εχεις γραψει, δεν φαινεται να εισαι πολυ γνωστης,καλυτερα κλειστο,μην σου καψει τιποτε.

Εχεις δυο επιλογες. Η αν ειναι εντος εγγυησης, που πρεπει να ειναι,το στελνεις για rma και περιμενεις το καινουργιο για να το συνδεσεις,η αν το pc σου καλυπτει σημαντικες καθημερινες αναγκες,αγοραζεις ενα δευτερο,φτηνο,αλλα αξιοπρεπες psu και οταν βαλεις το καινουργιο,το κρατας για ωρα αναγκης η το πουλας εδω στο ινσομνια στα μεταχειρισμενα.

Αδερφέ έξω έπεσες. Όχι δεν είμαι άσχετος, το σύστημα αυτό όπως και πολλά άλλα τα έστησα μόνος μου όλα απροβλημάτιστα. Το αντικείμενο το είχα σαν χόμπι από μικρός απλά τα τελευταία χρόνια το παράτησα όπως και το gaming. Όταν λέω μερικά παιχνίδια εννοώ ότι και να άνοιξα μου κάνει το ίδιο 

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων η τροφοδοτικο τοτε,κατα την γνωμη μου. Επισης προσωπικα,επειδη  ο υπολογιστης μου ειναι πολυ σημαντικος ειτε για εργασια,ειτε για διασκεδαση,εχω ενα δευτερο,φτηνοτερο,παλιοτερο,αλλα αξιομαχο pc σαν back up.

Οποτε,αν μου ειχε συμβει κατι παρομοιο με σενα,θα εβαζα το αλλο τροφοδοτικο του δευτερου για να ελεγξω.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, benign είπε

Η καρτα γραφικων η τροφοδοτικο τοτε,κατα την γνωμη μου. Επισης προσωπικα,επειδη  ο υπολογιστης μου ειναι πολυ σημαντικος ειτε για εργασια,ειτε για διασκεδαση,εχω ενα δευτερο,φτηνοτερο,παλιοτερο,αλλα αξιομαχο pc σαν back up.

Οποτε,αν μου ειχε συμβει κατι παρομοιο με σενα,θα εβαζα το αλλο τροφοδοτικο του δευτερου για να ελεγξω.

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα ξεκινήσω απο τροφοδοτικό μάλλον και βλέπουμε 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/5/2025 στις 1:07 ΠΜ, kataramenos32 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα ξεκινήσω απο τροφοδοτικό μάλλον και βλέπουμε 

Το OCCT λογικά κάτι θα σου έδειχνε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...