Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό, με προβληματίζει που πρέπει από ότι κατάλαβα να «λύσεις» όλο το ταμπλό, ωστόσο μου φαίνεται λίγο δύσκολο να τον νικήσει κάποιος κλεφτης

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, getty είπε

Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό, με προβληματίζει που πρέπει από ότι κατάλαβα να «λύσεις» όλο το ταμπλό, ωστόσο μου φαίνεται λίγο δύσκολο να τον νικήσει κάποιος κλεφτης

Εγω ειχα προβληματα στο αμαξι δεν ξερω αν απο author η κακη τοποθετηση κ πρεπει να ξαναπάω γ αυτο ρωτω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τυπικος canbus συναγερμος, εξαρταται ποσο θα πληγωσουν την πλεξουδα. Γενικα τους aftermarket συναγερμους τους φοβαμαι για αυτο τον λογο. Διοτι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να γινουν κακοτεχνιες .

Αν θες την γνωμη μου κοιτα εδω...

https://automotive.laserline.it/blog/product/can-bus-en

Μια εταιρια που ηταν και ειναι OEM πολλων μεγαλων.... Σοβαρη μεχρι το κοκκαλο με υποστηριξη για απειρα ετη.

Γενικα κατι pandora και diadora κατι σου φερνω δωρα δε λενε τιποτε απολυτως... Να ψαχνετε να βρειτε ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ με χρονια στον κοσμο των OEM. Βρηκα χειριστηριο Laserline T101 V2 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ για συναγερμο του 1999 (που λειτουργει ακομα χωρις να κανει κιχ) και το προγραμμάτισα μονος μου με 10 κλικ. Αυτο παει να πει κατι για την μια εταιρια...

image.png.c7190ca8a8ecf9af708e117fecbd1370.png

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...