d4mage Δημοσ. Παρασκευή στις 05:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:42 μμ 14 ώρες πριν, Predatorkill είπε Τα οποια τηλεφωνικα κεντρα κανουν οτι μπορουν για να αποφυγουν να μιλησεις με καποιον ανθρωπο. Ναι άλλα όταν πετύχεις είναι και ευκολότερο το χριστοκ@ντηλο, ενώ στο κατάστημα κρατάς ένα επίπεδο όσο να ναι...
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. Παρασκευή στις 05:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:47 μμ Δεν ξέρω τι λέτε για το "εκπρόσωπος" 10 φορές στο bot μέχρι να βγεί υπάλληλος, αλλά εμένα δεν μου είχε βγεί ποτέ! Έχω άσχημη εμπειρία με το bot της cosmote και τελικά είχα βγάλει άκρη με το chat αφού περίμενα ώρες μέχρι να μου απαντήσει άνθρωπος.
Ntinaras Δημοσ. Παρασκευή στις 06:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:45 μμ 15 ώρες πριν, Predatorkill είπε Τα οποια τηλεφωνικα κεντρα κανουν οτι μπορουν για να αποφυγουν να μιλησεις με καποιον ανθρωπο. Αυτα που λενε οτι μαλακια θες πριν οπως πχ διαφημιση μιας υπηρεσιας πριν αρχισουν το flow χανωντας χρονο ενω μπορει να καιγεσαι. Αστειο δειγμα, μονο 1000 ατομα λες και την εκανε το μινι μαρκετ της γειτονιας στους πελατες του. Αυτο συμβαινει γιατι παιρνει ο καθε καημενος και ρωταει πως φτιαχνεται το παστιτσιο.
slr Δημοσ. Παρασκευή στις 07:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:10 μμ Για εμένα αυτή η έρευνα είναι η προσωποποίηση της παροιμίας "Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος"..... 1
Diavolos666 Δημοσ. Σάββατο στις 06:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:34 μμ (επεξεργασμένο) Συγνώμη ποιο φυσικό κατάστημα? Εγώ οποτεδήποτε πήγα στον ΟΤΕ Σερρών ΠΟΤΕ δεν ήξεραν τίποτα για πακέτα, προσφορές κτλ. Είχαν δικά τους του καταστήματος, εάν ήθελα βοήθεια για ενεργοποίηση κτλ μου λέγανε "αυτό είναι προσφορά διαδικτύου εμείς δεν ασχολούμαστε με αυτά" Τα φυσικά καταστήματα πρέπει κάποτε θα κλείσουν εντελώς. Τώρα υπάρχουν για να κοροϊδεύουν καμιά γιαγιά για προσφορές σε πακέτα που δεν χρειάζονται αλλά τους τα φορτώνουν με το έτσι θέλω. Στο χωριό μου μόνο έχω ήδη βοηθήσει 3 γνωστές μου (μεγαλύτερες των 60) οι οποίες είχαν πακέτο για να μιλάνε και ίντερνετ και δεν ήξεραν καν τι είναι το ίντερνετ. Ας υπήρχε τρόπος να κάνουμε τέτοιες καταγγελίες αλλά εδώ είναι Ελλάδα, που να μπλέξεις, ο συνήγορος του καταναλωτή είναι για γέλια σε τέτοιες περιπτώσεις. Επεξ/σία Σάββατο στις 06:37 μμ από Diavolos666
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα