Προς το περιεχόμενο

EZVIZ V/S TP-LINK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ezviz ή tapo κάμερες; θέλω γνώμες από τη συνολική εμπειρία των χρηστών. Εφαρμογής, ειδοποίησεων, αντοχής καμερών κλπ

Συγκεκριμένα μιλάω για τις tapo c320ws vs ezviz h3c εξωτερικού χώρου. 

Επεξ/σία από kallsta
Δημοσ.

Εδώ και τρία χρόνια είμαι με tapo μπροστα στο σπίτι εχω μία c310 και πίσω στην αυλή μια c51a και για ένα κεντρικό σημείο εσωτερικά στο σπίτι μεζονέτα μία  c222 την οποία βάζω όταν λείπουμε διακοπές πχ.

Απόλυτα ευχαριστημένος, ακόμα και η c310 που είναι λίγο παλιά παίρνει update κατά καιρούς, το app είναι εύκολο και παρόλο που οι κάμερες δεν είναι στο ίδιο δίκτυο λόγο απόστασης, ευτυχως έχω δύο συνδέσεις ίντερνετ οπότε καλύπτομαι..

Προτίμησα tapo επειδή είχα και smart πρίζες για τον κήπο ώστε να είμαι σε ένα οικοσύστημα, φυσικά δουλεύουν και με την amazon alexa που υπαρχει στο σπίτι οπότε όλα καλά πολύ ευχαριστημένος..

Δημοσ.

Μια χαρά! Από άποψη ειδοποίησεων όταν αντιλαμβάνονται οι εξωτερικές άνθρωπο η απόψη σου ποια είναι; 

Γίνονται false alarms απο ζωα η καιρικές συνθήκες με αέρα σε δέντρα κλπ; 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, kallsta είπε

Μια χαρά! Από άποψη ειδοποίησεων όταν αντιλαμβάνονται οι εξωτερικές άνθρωπο η απόψη σου ποια είναι; 

Γίνονται false alarms απο ζωα η καιρικές συνθήκες με αέρα σε δέντρα κλπ; 

Ορίζεις εσύ τα σημεία παρακολούθησης και από εκεί και πέρα η κάμερα κάνει την δουλειά της, εννοείται ότι μπορεί να υπάρξει falsch alarm, υπάρχει και συνδρομή στο app που παρέχει περισσότερες δυνατότητες, εγώ προσωπικά δεν το χρειάζομαι..

inbound6849826375231096888.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...