Vault13 Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μέχρι 31/5/2025. Και υπαρχουν αρκετες που ειδα σε λογικές τιμες. https://www.germanos.gr/category/televisions/televisions/?categoryId=cat310016 μην ξεχασετε να τσεκάρετε το δώρο 3 χρόνια επεκτάσεως πριν πατε το καλαθι. επισης καντε αναζητηση το μοντελο που θελετε. Δεν λειτουργουν τα φιλτρα καλα Επεξ/σία 22 Μαϊου από Vault13 1
mrvaggos Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Πήγα ρώτησα σε Γερμανό σήμερα αν υπάρχει η δυνατότητα να δώσω ένα ποσό σε μετρητά ή με κάρτα, και τα υπόλοιπα με δόσεις. Δεν γίνεται μου λένε. Ενώ σε όλα τα άλλα καταστήματα γίνεται
Votritis Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Παράγγειλα σημερα την entry level oled την LG B4 που λενε καλα λογια ,μιας και δεν ειχα ποτε oled και δεν ηθελα να δοκιμάσω , τιμη κατω απο την κατώτερη ιστορικα του Σκρουτζ και +3 χρονια εγγύηση ακούγεται καλο ντιλ . Η επέκταση την εγγύησης μου ηρθε με email λιγη ωρα μετα . 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Μαϊου Moderators Δημοσ. 23 Μαϊου 12 ώρες πριν, Votritis είπε Παράγγειλα σημερα την entry level oled την LG B4 που λενε καλα λογια ,μιας και δεν ειχα ποτε oled και δεν ηθελα να δοκιμάσω , τιμη κατω απο την κατώτερη ιστορικα του Σκρουτζ και +3 χρονια εγγύηση ακούγεται καλο ντιλ . Η επέκταση την εγγύησης μου ηρθε με email λιγη ωρα μετα . Μεγειες! Βλεπω ακομα τα ιδια, δυστυχως κατα την αποψη μου Sub-Type WOLED Ενα θεμα που τα χρονια περνανε αλλα τιποτα δεν αλλαζει η LG. Η τιμη παντως ειναι ενδιαφερουσα με τα 5 χρονια εγγυηση πακετο (για την μικρη φανταζομαι λες, την 55αρα) σε συγκριση με τις τιμες των τελευταιων 2-3 ετων που δεν ξερω γιατι δεν πεφτουν.
Votritis Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Μεγειες! Βλεπω ακομα τα ιδια, δυστυχως κατα την αποψη μου Sub-Type WOLED Ενα θεμα που τα χρονια περνανε αλλα τιποτα δεν αλλαζει η LG. Η τιμη παντως ειναι ενδιαφερουσα με τα 5 χρονια εγγυηση πακετο (για την μικρη φανταζομαι λες, την 55αρα) σε συγκριση με τις τιμες των τελευταιων 2-3 ετων που δεν ξερω γιατι δεν πεφτουν. Δεν εχω εδω και αρκετα χρονια tv γιατι δεν με ενδιαφέρει αυτο που δείχνουν τα καναλια, δεν θα βαλω καν κεραία , απλα καθομουν πολλες ωρες στο pc και εχω θεμα στον αυχένα γι'αυτο την πηρα για να ξεφύγω λιγο απο το γραφειο , την θελω κυριως για το ps5 και καμια σειρα οποτε εμενα θα ειναι μια μεγαλη αναβάθμιση απο ενα απλο ips monitor που εχω στο pc, ασχετως αν εχει ενα entry level oled panel . Την καινούρια mini led tcl c7k περιμενα αλλα 879Ε ειναι αστεια τιμη οταν εχει ο Γερμανος την LG evo c4 στα 887 με 5 χρονια εγγύηση 2
fotaras76 Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Ερώτηση προς γνώστες γιατί δεν κατέχω από τηλεοράσεις. Αυτή αξίζει τα επιπλέον λεφτά σε σχέση με μια αντίστοιχη μη OLED των 400 ευρώ ; Θέλω να συνδέσω ένα pc στην tv για να παίζω από τον καναπέ. Βλέπω έχει AMD FreeSync Premium και είναι 100 Hz. LG OLED48B46LA 48'' OLED 4K Smart TV Τηλεόραση - 48'' - 50'' - ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Votritis Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fotaras76 είπε Ερώτηση προς γνώστες γιατί δεν κατέχω από τηλεοράσεις. Αυτή αξίζει τα επιπλέον λεφτά σε σχέση με μια αντίστοιχη μη OLED των 400 ευρώ ; Θέλω να συνδέσω ένα pc στην tv για να παίζω από τον καναπέ. Βλέπω έχει AMD FreeSync Premium και είναι 100 Hz. LG OLED48B46LA 48'' OLED 4K Smart TV Τηλεόραση - 48'' - 50'' - ΓΕΡΜΑΝΟΣ η συγκεκριμένη λανθασμένα αναφερεται 100hz ειναι 120 , δεν εχω εμπειρία απο pc gaming με tv αλλα φαντάζομαι οτι θες περισσοτερα aαπο 60hz που ειναι ολες στα 400Ε , η πιο value σε 55αρα ειναι αυτη η mini led που φτανει στα 144hz https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/55’’-60’’/tcl-55c805-55-qled-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20427479&fname=&fvalue= και αυτη που ποσταρες ειναι καλη επιλογη για oled στις 48ιντσες Επεξ/σία 23 Μαϊου από Votritis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα