atrigane Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, kostanen είπε Θα σου μεταφέρω προσωπική μου εμπειρία όρο 10 ημερών. Όταν έβαλα ως δεύτερο είδος τη δωρεάν εγγύηση, δεν με άφησε να επιλέξω άτοκες δόσεις. Το πρόβλημα το παραδέχτηκαν μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μου είπανε (και έκανα) αγορά χωρίς την εγγύηση, πήρε κανονικά τις άτοκες και μετά ενεργοποίηση της εγγύησης με κατάστημα με την απόδειξη. Προσοχή όμως δεν ξέρω αν ισχύει πλέον, όταν αγόρασα εγώ έληγε 31/5 η προσφορά Έχεις απόλυτο δίκιο, έβγαλα τις εγγυήσεις και μου έδωσε επιλογή δόσεων. Μιας και είναι Κυριακή και δεν υπάρχει δυνατότητα να επιβεβαιώσω ότι θα πάρω την επέκταση, δε θα προχωρήσω. Σ 'ευχαριστώ πολύ
kostanen Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου να φανταστείς... έκανα την 1η αγορά που δεν μου πήρε δόσεις και χρέωσε όλο το ποσό την πιστωτική (ευτυχώς δεν ήταν κανένα χιλιάρικο η επιλογή) και μετά τη συνομιλία , όπου και το παραδέχτηκαν πως δεν γίνεται, έκανα την 2η παραγγελία μόνο με τις δόσεις. Ζήτησα ακύρωση της 1ης και τώρα έχω παραλάβει την δευτερη παραγγελία που ενεργοποίησα σε κατάστημα την εγγύηση της 2ης παραγγελίας. Παράλληλα περιμένω και την ακύρωση της χρέωσης της πρώτης αγοράς που θα γίνει εντός 2 εβδομάδων. Θεωρητικά πλέον δεν ισχύει 1
atrigane Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Πραγματικά, πόσο δύσκολο είναι να έχεις ένα λειτουργικό site αγορών...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα