Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι φτάσατε στο σημείο να μιλάτε σοβαρά και να τσακώνεστε για το τι ασφάλεια χρειάζεται το τροφοδοτικό στον πίνακα και αναλύεται και τύπους, αρχίζει να με ανησυχεί πολύ , για το πόσο χαμηλά πέσαμε σαν χώρα.

Τέσπα , δεν νομίζω να είναι πολλοί στην μπανανία που θα το πάρουν , γιατί απλά από το πρώτο παιχνίδι που θα ξεχαστούν με τις ώρες, θα πουλήσουν και νεφρό για να πληρώσουν το ρεύμα, και μιλάω μόνο γα την μπανανία.

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Deargr είπε

Οτι ακριβως χρειαζομουν γιατι ειχα πουλησει κατι οργανα να παρω 4 5090 για double bubble sli pro max 512gb AI plus + μπας και παιξω native 4k πανω απο 60 fps με rt!

Με τόσα όργανα που θα δώσεις το μόνο πράγμα που θα παίζεις είναι κορόνα γράμματα τη ζωή σου

• Haha 2
Δημοσ.
22 minutes ago, lost2 said:

Το ότι φτάσατε στο σημείο να μιλάτε σοβαρά και να τσακώνεστε για το τι ασφάλεια χρειάζεται το τροφοδοτικό στον πίνακα και αναλύεται και τύπους, αρχίζει να με ανησυχεί πολύ , για το πόσο χαμηλά πέσαμε σαν χώρα.

Τέσπα , δεν νομίζω να είναι πολλοί στην μπανανία που θα το πάρουν , γιατί απλά από το πρώτο παιχνίδι που θα ξεχαστούν με τις ώρες, θα πουλήσουν και νεφρό για να πληρώσουν το ρεύμα, και μιλάω μόνο γα την μπανανία.

Είπαμε, τα τροφοδοτικά έχουν κατανάλωση ανάλογη του φορτίου. Εαν το φορτίο που του αναθέτεις είναι 500w, τόσο θα κάψει.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ThaSAS12 είπε

3000watt !!!

Ευτυχώς έχω διακόψει κάθε σχέση με το άθλημα. 

Έχει ξεφύγει η κατάσταση.

Ε καλά, δεν χρειάζεται να πάρεις 4χ5090. Και 1 αρκεί για το sims4

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Ηλεκτρολόγος δεν είμαι αλλά ξέρω απο PC και μπορώ να πω με σιγουριά τα εξής:

αναφέρθηκα στο ρεύμα και όχι στο επίρρευμα, εννοείται ότι το τροφοδοτικό δεν θα έχει πρόβλημα άλλα η γραμμή θα έχει μεγάλη φόρτιση οπότε δεν θα μπορεί να εξυπηρετήσει άλλα φορτία, συνήθως οι υπολογιστές έχουν και άλλες καταναλώσεις συνδεμένες επάνω τους.

• Like 2
Δημοσ.

Ιδανική λύση για μεγάλο τροφοδοτικό για το σπίτι.

Μέχρι τώρα η μοναδική λύση για μεγάλη ισχύ ήταν τροφοδοτικά server με μετατροπέα σε PCIe 6pin connectors. Τα τροφοδοτικά Server είναι αρκετά θορυβώδη.

image.jpeg.dab8806d967de2c75455a1c969ba3045.jpeg

17port_BreakoutBoard_003.webp.7a4826140c7dc49a2804605952e37a86.webp

Σχετικά με την τροφοδοσία, μια οικιακή πρίζα συνήθως έχει μέγιστο ονομαστικό ρεύμα 16Α και η ασφάλεια στον πίνακα είναι 16Α. Συνεπώς αντέχει φορτίο έως 16Α x 240V = 3.840Watt. Θα αντέχει μια οικιακή πρίζα το φορτίο ΑΛΛΑ δύσκολα θα σηκώσει άλλα περιφερειακά.

Θεωρητικά από τα 3.840W μένουν τα 840w. Στην πράξη όμως την στιγμή που πατάμε το ON το τροφοδοτικό τραβάει περισσότερο από το ονομαστικό ρεύμα μέχρι να γεμίσουν οι πυκνωτές του οπότε η πραγματική περίσσεια ισχύος στην πρίζα είναι μικρότερη από 840W.

Ξεχνάμε τον laser printer, ένας laser printer άνετα περνάει το 1kw.

Ξεχνάμε μεγάλα ηχοσυστήματα στην ίδια πρίζα.

Ξεχνάμε κλιματιστικό ή άλλες συσκευές στην ίδια γραμμή.

Το ιδανικό είναι να καλέσουμε τον ηλεκτρολόγο και να τραβήξει γραμμή μόνο για τον υπολογιστή. (ήδη βλέπω κάποιους να το κάνουν :-) ).

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...