@topos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Καλησπερα στο forum, Θα ηθελα να αλλαξω τον 2o nvme μου (ενας παλιος intel 2tb 660p) με καποιoν καινουργιο 2tb η ισως και 4tb. To θεμα ειναι οτι εχω σχετικα παραξενο use case, θα ηθελα να ξεφορτωνω 3 sd καρτες ταυτοχρονα με raw αρχεια/η και video οσο το δυνατων ταχυτερα (οι συγκεκριμενες sd cards/card readers μπορουν να ξεφορτωνουν με ~200mb/s, οποτε εστω οτι εχει η καθε μια 100gb υπολογιζω τα ~300gb να περνιοντε στον υπολογιστη σε ~λιγοτερο απο 10λεπτα) -Οι συγκεκριμενες ταχυτητες προφανως δεν ειναι κατι τρομερο, απλα θελω να μπορει να τα γραψει χωρις να πεφτουν για ~300gb πραγμα που ο intel 660p δεν τα καταφερνει- Υπαρχει καποιον που να πρεπει ψαξω η να παω σε κατι default (οπως kingston kc3000)?
Sheogorath Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, @topos είπε Καλησπερα στο forum, Θα ηθελα να αλλαξω τον 2o nvme μου (ενας παλιος intel 2tb 660p) με καποιoν καινουργιο 2tb η ισως και 4tb. To θεμα ειναι οτι εχω σχετικα παραξενο use case, θα ηθελα να ξεφορτωνω 3 sd καρτες ταυτοχρονα με raw αρχεια/η και video οσο το δυνατων ταχυτερα (οι συγκεκριμενες sd cards/card readers μπορουν να ξεφορτωνουν με ~200mb/s, οποτε εστω οτι εχει η καθε μια 100gb υπολογιζω τα ~300gb να περνιοντε στον υπολογιστη σε ~λιγοτερο απο 10λεπτα) -Οι συγκεκριμενες ταχυτητες προφανως δεν ειναι κατι τρομερο, απλα θελω να μπορει να τα γραψει χωρις να πεφτουν για ~300gb πραγμα που ο intel 660p δεν τα καταφερνει- Υπαρχει καποιον που να πρεπει ψαξω η να παω σε κατι default (οπως kingston kc3000)? Καλησπέρα, θα αποφύγεις τους TLC. Ψάξε reviews στο techpowerup, τσεκάρουν sustained writes. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω αυτές τις μέρες παραπάνω λόγω χρόνου. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Sheogorath 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα