Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εχω εκατοστάρα γραμμή με οπτική, Θεσσαλονίκη στην  cosmote. Το έχω μόνο για το ίντερνετ, σταθερό δεν έχω καν συσκευή για να το χρησιμοποιώ. Έχω κι  extra  συμβόλαιο στην    cosmote για το κινητό. 

Αν κόψω το σταθερό τελείως, βάλω απεριόριστα στο συμβόλαιο του κινητού και πάρω ρουτεράκι και δευτερη  sim, θα μ ενοχλήσει κάπου στο ίντερνετ του σπιτιού μου;  gaming  δεν  έχει το μενού, στριμάρω φουλλ ωστόσο,  youtube,  ελαφρύ  download  και γενικά τυπική χρήση. 

Δεν ξέρω τελικά αν είναι καλή ιδέα που πληρώνω 2.

Πείτε κ καμιά γνώμη, εμπειρία;

Δημοσ.

Από τι στιγμή που θες να στριμάρεις κάθεσαι καλύτερα στην οπτική για μένα.

Το 5g μπορεί να σου δώσει καλύτερες ταχύτητες αλλά η απόδοση του δεν είναι σταθερή και αυξομειώνεται ανάλογα με τις συνθήκες.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις gaming τοτε για μένα είναι το ίδιο. Το 5g ( στην περίπτωση μου nova) λοκαρει πάντα πάνω 90 mbps οπότε για την χρήση που το θες θα σε βολεύει. Εγώ το έχω από ανάγκη καθώς δεν υπάρχει εναλλακτική στην περιοχή μου. Ωστόσο αν υπήρχε οπτική θα πήγαινα σίγουρα εκεί λόγω gaming μιας και με το 5g το ping είναι στα ύψη.

Δημοσ.

Οχι να ΜΗΝ κανεις κατι τετοιο. Η καθυστερηση (latency) και η ποιοτητα της οπτικης ειναι πολυ καλυτερη από 5G.

Ειναι πιο απλο να κανεις καρτοκινητο το κινητο σου (περιπου 13 ευρω τον μηνα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...